Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

http://images41.fotosik.pl/14/af56d14be192abdc.jpg
Jak ja kocham te kiełki-igiełki! :loveu:

[quote name='tigrunia']Ja tam nie wiem .. ode mnie propozycja wyszła first time :razz: Kto chętny?? :loveu: Wstrętna Madźka nawet nie chce na wystawe przyjść jak blisko jezdem :mad: Agniecha to samo :mad:
Nieprawda, że nie chcę, tylko ominęły mnie wystawy w Gdyni i Sopocie :eviltong: Nie było mnie w Trójmieście :cool1:

Posted

madziasto4 napisał(a):
50 jeśli już :p A podczas sopockiej to chyba w Wawie byłam :hmmmm:

Dobra dobra, już się nie tłumacz .. jak Cię za rok nie bedzie to oberwiesz :mad: :evil_lol:

Posted

tigrunia napisał(a):
Dobra dobra, już się nie tłumacz .. jak Cię za rok nie bedzie to oberwiesz :mad: :evil_lol:

Za rok to musowo będę! Samochodem se podjadę, aparatosa wezmę, pierwszy raz pofocę na wystawie obce psy :loveu:

Posted

madziasto4 napisał(a):
Za rok to musowo będę! Samochodem se podjadę, aparatosa wezmę, pierwszy raz pofocę na wystawie obce psy :loveu:

Fajosko :loveu: Ja to pewnie i na Gdyńskiej i na Sopockiej będę w przyszłym roku :razz:

Ide po mleczko i pać .. branoc ewrybady :sleep2:

Posted

Dzień dobry :calus:

[quote name='Pegaza']Ciekawe jak by to spotkanie sie udalo na live:lol:

ale spiocha:p
Też się nad tym zastanawiałam :lol:

[quote name='PositiveThought']To ja się przywitam piątkowo :loveu:

Dziś miałam pasowanie, pasowanie, lala :siara:

Chciałam Ci Sarus powiedzieć, że to ostatnie zdjęcie z białeczkiem powinnaś na avatarek wrzucić :grins: nie chce mi sie cytować :p
My pasowania nie mieliśmy i chyba raczej nie będziemy mieli :hmmmm:

Mi się na avatar podoba ten, co mam teraz :p Białeczko niet, umieściłam je ze względu na Was :loveu:

Dorzucam kilka fotek piesiów :loveu:

Posted

[quote name='Aurunia']Holly jak zwykle piękna. Pokaż ją w pozycji wystawowej ;). Aris to prawdziwy mały przystojniak :loveu:
Nie mam fotek małej w pozycji wystawowej :shake:

[quote name='ewa2909']Cześć Sarko i psiaczki.:loveu:
Zdjecia przesliczne:multi:
Holly jaka juz duza kitajke ma
Króciutką, a nie dużą :lol:

[quote name='Pegaza']Widac ze Holly juz urosla ile ona teraz ma?:loveu:
4 miesiące.

[quote name='Kasia']te małe pyszczki są takie słodziutkie :loveu:
Wiem :loveu:

Posted

Mała Holly jest boska:loveu: też chcę taką:placz: może po Eti urodzi mi się takie cudo:cool3: Coś czuje że ta mała będzie śmigać na wystawach po lokatach:cool1:

Posted

[quote name='tigrunia']Hejka ! :loveu:
Maluchna jest boskaaa :loveu: Powiedz jakich kosmetyków używasz, że się tak świeci?
ISB zielone jabłuszko szampon i odżywka + ISB odżywka w sprayu Essensuals + lampa błyskowa :lol:

Dowód na to, że mam w domu i psa, i kota :lol: