Zofija Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 (edited) [FONT=Bookman Old Style]FABIAN JUZ W DOMU STAŁYM W BIELSKU-BIAŁA:)) FABIAN JUŻ MA WYNIKI- WSKAZANE SZYBKIE ZABRANIE GO ZE SCHRONISKA- ZBIERAMY NA HOTEL!!![/FONT] [FONT=Bookman Old Style]ZBIERAMY NA LECZENIE I SZUKAMY DS LUB DT!!!![/FONT] [FONT=Bookman Old Style]BARDZO PROSIMY O POMOC DLA FABUSIA!!![/FONT] [FONT=Bookman Old Style]Fabian jest cudowny!!!!!![/FONT] [FONT=Bookman Old Style]Jest pięknym dużym psem, który niestety bardzo cierpi na samotność. [/FONT] [FONT=Bookman Old Style]Jest bardzo zgaszony, smutny i przeraźliwie chudy:shake:. Zdjęcia nie oddają jego chudości. [/FONT] [FONT=Bookman Old Style]Wystające żebra i kości miednicy. [/FONT] [FONT=Bookman Old Style]Fabian, ponoć je, niestety nie przybiera na wadze. [/FONT] [FONT=Bookman Old Style]Fabian może być pięknym i dumnym psem, ale na razie jest zgaszonym, wystraszonym, wychudzonym psiakiem na podkurczonych nogach, który jak znajdzie się w okolicy człowieka, przywiera całym ciałem i wtula się jak może. [/FONT] [FONT=Bookman Old Style]Fabian bardzo potrzebuje domu i kochającego człowieka, a odwdzięczy się bezgraniczną miłością. [/FONT] [FONT=Bookman Old Style]Jest bardzo spokojny i nie wykazuje agresji ani innych złych zachować w stosunku do innych psów. [/FONT] [FONT=Bookman Old Style]Fabian nie chciał wracać do schroniska, pan Zbyszek musiał go zanieść na rękach:-(:-(:-([/FONT] [FONT=Bookman Old Style]Bardzo prosimy o ogłoszenia dla Fabiana!!!!![/FONT] [FONT=Bookman Old Style]Kontakt:[/FONT] [FONT=Bookman Old Style]Ania:[/FONT][FONT=Bookman Old Style]608 036 125[/FONT] [FONT=Bookman Old Style][email protected][/FONT] [FONT=Times New Roman]DEKLARACJE JEDNORAZOWE:[/FONT] [FONT=Times New Roman]Anula-100zł-wpłyneło[/FONT] [FONT=Times New Roman]Asl- 20,80zł- wpłyneło[/FONT] [FONT=Times New Roman]DEKLARACJE STAŁE:[/FONT] [FONT=Times New Roman]Docha- 10 zł[/FONT] [FONT=Times New Roman]Yolanovi-15 zł[/FONT] [FONT=Times New Roman]Razem-25,00zł[/FONT] [FONT=Times New Roman]Rozliczenie:[/FONT] [FONT=Times New Roman]Koszt badań:[/FONT] [FONT=Times New Roman]80zł[/FONT] [FONT=Times New Roman]Na koncie zostaje: 40,80zł - 50zł wyciągnięcie ze schroniska Na koncie Fabiana zostaje 0,00zł [/FONT] Edited April 1, 2012 by Zofija Quote
anikout Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Fabian sobie nie radzi w schronie.. trzeba go zabrać ze schronu ASAP. Quote
anikout Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Na FB: https://www.facebook.com/events/388909261132694/ U BwP: http://www.bokserywpotrzebie.pl/fabian-slask U sos Bokserom: http://www.sosbokserom.com.pl/index.php/pl/component/psy/?task=pokaz&pies_id=1003 Quote
Zofija Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 Banerek by się przydał z przekierowaniem na stronę. Cholernie mnie wzruszyło to, ze na rękach go trzeba było odnosić..., Bosie Quote
kaszanka Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 wydaje mi sie - że jest krzyżówką bassetamix Quote
anikout Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Fabianek ma około 6lat. z baseta raczej nic nie ma poza kolorystyką:) ma długie grube łapy. Wzrostowo to taki bokser dużych rozmiarów. jest bardzo łagodny. Quote
Zofija Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 Kurcze banerek by się przydał z przekierowaniem!!! UWAGA: ZBIERAMY NA WETA- FABIAN W PONIEDZIAŁEK JEDZIE DO WETERYNARZA. BĘDZIE MIAŁ OGÓLNY PRZEGLĄD I BADANIA KRWI. BARDZO PROSIMY O POMOC! Quote
asl Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Zosiu 10 zł do tych badań u weterynarza mogę się dołożyć. Niestety nie więcej. Mnie też jakoś tak ujął tym m.in., że na rękach trzeba było go odnosić... Zosiu tylko miałabym ogromną prośbę do Ciebie. Nie zawsze mam czas odszukać dany wątek a teraz nie jestem u siebie w domu. Czy mogłabym Cię prosić o informację na pw na jakie konto wpłacić te 10 zł? Z góry b. dziękuję :) No i trzymam kciuki za Fabianka :loveu:... Quote
Zofija Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 asl napisał(a):Zosiu 10 zł do tych badań u weterynarza mogę się dołożyć. Niestety nie więcej. Mnie też jakoś tak ujął tym m.in., że na rękach trzeba było go odnosić... Zosiu tylko miałabym ogromną prośbę do Ciebie. Nie zawsze mam czas odszukać dany wątek a teraz nie jestem u siebie w domu. Czy mogłabym Cię prosić o informację na pw na jakie konto wpłacić te 10 zł? Z góry b. dziękuję :) No i trzymam kciuki za Fabianka :loveu:... Aniu-bardzo dziękuję i zaraz Ci prześlę! Quote
asl Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Zofija napisał(a):Aniu-bardzo dziękuję i zaraz Ci prześlę! Dziękuję Zosiu :) Już mam. Wieczorem zrobię przelew :) Quote
asl Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 (edited) Przelew poszedł. Podrzucam piesia :) Zosiu i jeszcze wystawiłam na Fabiana farbę na bazarek, podarowaną przez moją znajomą oraz dwa lakiery do paznokci. Tu link http://www.dogomania.pl/threads/225062-Male%C5%84ki-bazarek-dla-Fabianka-do-29-marca-lub-opcja-KT?p=18879624#post18879624 Edited March 22, 2012 by asl Quote
asl Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 10,80 z bazarku przelałam właśnie na Fabianka. To kwota za lakiery od Maadziaam :) Wpłata z nadwyżką: 9,00 zł + 1,80 :) Dziękuję bardzo :) Quote
Zofija Posted March 24, 2012 Author Posted March 24, 2012 asl napisał(a):10,80 z bazarku przelałam właśnie na Fabianka. To kwota za lakiery od Maadziaam :) Wpłata z nadwyżką: 9,00 zł + 1,80 :) Dziękuję bardzo :) dziękuję Aniu, jesteś kochana. Jak tylko znajdę chwilę zacznę rozsyłać wątek:) Quote
kaszanka Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 anikout napisał(a):Fabianek ma około 6lat. z baseta raczej nic nie ma poza kolorystyką:) ma długie grube łapy. Wzrostowo to taki bokser dużych rozmiarów. jest bardzo łagodny. no właśnie wzrostowo na boksera mi nie wygląda - ale może takie zdjęcia, szczególnie tam gdzie się słania to taki bardziej dłuższy się wydaje niż wyższy :) Poza tym skóra w kilku miejscach się fałduje Quote
Zofija Posted March 25, 2012 Author Posted March 25, 2012 Fabuś jedzie w poniedziałek do weta. BARDZO PROSIMY O FINANSOWE WSPARCIE , ZEBY OPŁACIĆ BADANIA!!! Quote
kado Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Jaki bidulek śliczny!!!!! Zosiu podaj mi nr konta,wpłacę parę groszy na badania! Quote
Anula Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Zostałam zaproszona na wątek przez Zofija.Fakt Fabian potrzebuje na cito wizyty i gruntownego przebadania. Na badania prześlę 100zł proszę o pełne dane na pw. Quote
docha Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 dzień dobry Zofija. skąd takiego bidula wzięłaś? Quote
Zofija Posted March 25, 2012 Author Posted March 25, 2012 docha napisał(a):dzień dobry Zofija. skąd takiego bidula wzięłaś? ten biduś jest w cieszyńskiem schronisku:(((( tak mi go żal Quote
Zofija Posted March 25, 2012 Author Posted March 25, 2012 Anula napisał(a):Zostałam zaproszona na wątek przez Zofija.Fakt Fabian potrzebuje na cito wizyty i gruntownego przebadania. Na badania prześlę 100zł proszę o pełne dane na pw. Anula-bardzo, bardzo Ci dziękuję! Quote
Zofija Posted March 25, 2012 Author Posted March 25, 2012 kado napisał(a):Jaki bidulek śliczny!!!!! Zosiu podaj mi nr konta,wpłacę parę groszy na badania! bardzo DZIĘKUJĘ! Quote
jola_li Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Na razie tylko subskrybuję wątek, ale za parę dni tu wrócę i poczytam. Śliczny psiak! Quote
Anula Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Anula napisał(a):Zostałam zaproszona na wątek przez Zofija.Fakt Fabian potrzebuje na cito wizyty i gruntownego przebadania. Na badania prześlę 100zł proszę o pełne dane na pw. Przelew poszedł. Trzymam kciuki za Fabiana! Quote
Recommended Posts