Basia1968 Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 Pewnie, że sterylka by się przydała, ale skąd wziąc pieniązki? Quote
Maciek777 Posted October 29, 2012 Author Posted October 29, 2012 [quote name='Basia1968']Pewnie, że sterylka by się przydała, ale skąd wziąc pieniązki?[/QUOTE] To poproszę wszystkie dane do przelewów i jak ma brzmieć dopisek, że to na Maję, a ja uzupełnię pierwszego posta i będzie można realnie coś tu zacząć:) To samo tyczy się Corsa. Quote
Basia1968 Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Maćku ja bym prosiła, jesli t jest mozliwe by na wszelkie zabiegi zbierać na konto u Was /może Joanny? albo Twoje?/, bo my zbieramy na opłatę hotelikową, nie chce już mieszać, bo zginę jak Andzia w Czechach. Jesl nie sprawiło by to kłopotu to bardzo proszę Quote
Penny Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 To ja czekam na dane do przelewu i wpłacę trochę pieniążków. Na badania przed sterylizacją też zbieramy? Quote
Maciek777 Posted November 2, 2012 Author Posted November 2, 2012 [quote name='Basia1968']Maćku ja bym prosiła, jesli t jest mozliwe by na wszelkie zabiegi zbierać na konto u Was /może Joanny? albo Twoje? (...) Jesl nie sprawiło by to kłopotu to bardzo proszę[/QUOTE] Zapytam. Ewentualnie zostanie moje konto, ale mam z nim mały problem - z racji mojego zaawansowanego wieku, bank mi zablokował do niego dostęp bym przeszedł na ich inną ofertę (tak zrobiłem), ale coś mi nie odblokowują, a tu już prawie dwa tygodnie minęły... Quote
Maciek777 Posted November 11, 2012 Author Posted November 11, 2012 [quote name='piescofajnyjest']zaawansowanego wieku:))))?[/QUOTE] Już jestem za stary na "konto student":) A tu Majka:) [IMG][IMG]http://imageshack.us/a/img441/7931/dsc0925x.jpg[/IMG] [/IMG] Quote
Maciek777 Posted November 15, 2012 Author Posted November 15, 2012 Mam od wczoraj aktywne konto, a więc zaczynamy zbierać kasę:) Czyli zbieramy na sterylkę i ewentualne leczenie. Gdyby jednak się okazało, że Maja nie nadaje się do sterylki to proponuję albo potrzymać te pieniądze na czarną godzinę, albo kupić jej za to jakieś suplementy... Chyba, że ktoś ma inny pomysł:) Penny - prześlę Ci PW z danymi. P.S.: U Mai wszystko OK;) Quote
Pyrdka Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 Majeczko cały czas odnawiam ogłoszenia i nic:-( Quote
piescofajnyjest Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 musimy miec nadzieje!!!!!!!!!!! Quote
Penny Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 Czy ktoś powysyłał na dogo prośby o dołożenie się do badań i sterylizacji? Wiadomo co z jej kręgosłupem? Powinna brać na to jakieś leki? Jeśli sterylizacji nie będzie mieć to może za uzbierane pieniądze kupiłoby się jej np. leki na kręgosłup. Zrobiłam Mai ogłoszenie na tablicy.pl, jeśli mi je przyjmą (raz mi usunęli, mimo że miałam inny tekst niż w ogłoszeniu Pyrdki. Pewnie jakoś wyczaili, że to chodzi o tego samego psa.) to wyróżnię je. Zrobiłam na Poznań. Quote
Maciek777 Posted November 19, 2012 Author Posted November 19, 2012 [quote name='Penny']Wiadomo co z jej kręgosłupem? Powinna brać na to jakieś leki?[/QUOTE] To spondyloza. Bierze na to glukozaminę. Taka mała i ruchliwa, że ciężko wyraźną fotkę zrobić:roll: [IMG][IMG]http://imageshack.us/a/img805/57/dsc0305gu.jpg[/IMG] [/IMG] Quote
Paulina_mickey Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 [quote name='Penny']Czy ktoś powysyłał na dogo prośby o dołożenie się do badań i sterylizacji? Wiadomo co z jej kręgosłupem? Powinna brać na to jakieś leki? Jeśli sterylizacji nie będzie mieć to może za uzbierane pieniądze kupiłoby się jej np. leki na kręgosłup. Zrobiłam Mai ogłoszenie na tablicy.pl, jeśli mi je przyjmą (raz mi usunęli, mimo że miałam inny tekst niż w ogłoszeniu Pyrdki. Pewnie jakoś wyczaili, że to chodzi o tego samego psa.) to wyróżnię je. Zrobiłam na Poznań.[/QUOTE] Mi niestety też usuneli jej ogłoszenie z tablicy :( Quote
Montana Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Kiedy będzie wiadomo czy się nadaje do sterylki?Jaki koszt leczenia spondylozy? Quote
Penny Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 [quote name='Paulina_mickey']Mi niestety też usuneli jej ogłoszenie z tablicy :([/QUOTE] Mojego jak na razie nie usunęli :) : [URL]http://tablica.pl/oferta/maja-spokojna-i-bezproblemowa-sunia-szuka-domu-ID1QH13.html[/URL] Quote
Penny Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 [quote name='Montana']Kiedy będzie wiadomo czy się nadaje do sterylki?Jaki koszt leczenia spondylozy?[/QUOTE] Prawdopodobnie dopiero, gdy zostaną zebrane pieniądze na badania. Muszę poczytać sobie o tej spondylozie, czy można to operować, czy wystarczą jakieś leki. Quote
Maciek777 Posted November 19, 2012 Author Posted November 19, 2012 [quote name='Montana']Kiedy będzie wiadomo czy się nadaje do sterylki?Jaki koszt leczenia spondylozy?[/QUOTE] P.Asia będzie niedługo umawiać, ale wiem, że na zabiegi są już kolejki minimum dwutygodniowe. Spondylozy chyba nie da się leczyć tylko spowalniać. Nie czytałem o tym, ale widzę co weci zapisują hotelowym psom i też mojemu. Na glukozaminie się kończy lub w razie potrzeby środki przeciwbólowe. Quote
Maciek777 Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 Maja wydaje się być taka grzeczna, a właśnie wczoraj została jej zabrana gąbka z legowiska, która wiecznie rozdrapywała. Nawet owijanie jej w koc nic nie dawało - coś widocznie w sobie miała:) Quote
Maciek777 Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 I nawet biegać potrafi;) [IMG][IMG]http://imageshack.us/a/img28/9496/dsc0436n.jpg[/IMG] [/IMG] Quote
Maciek777 Posted December 1, 2012 Author Posted December 1, 2012 [quote name='Montana']Byliście u weta?[/QUOTE] Na poniedziałek jest jeden wolny termin, ale to po psie, który miał miec kastracje. Nie wiem czy wet zgodzi sie na taką zamianę. Quote
Maciek777 Posted December 17, 2012 Author Posted December 17, 2012 Maja zamieszkała w domu, na terenie hotelu. Jakże by inaczej mógłby mieszkać taki kanapowiec;) Quote
Recommended Posts