Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 397
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Basia1968']Pewnie, że sterylka by się przydała, ale skąd wziąc pieniązki?[/QUOTE]
To poproszę wszystkie dane do przelewów i jak ma brzmieć dopisek, że to na Maję, a ja uzupełnię pierwszego posta i będzie można realnie coś tu zacząć:) To samo tyczy się Corsa.

Posted

Maćku ja bym prosiła, jesli t jest mozliwe by na wszelkie zabiegi zbierać na konto u Was /może Joanny? albo Twoje?/, bo my zbieramy na opłatę hotelikową, nie chce już mieszać, bo zginę jak Andzia w Czechach. Jesl nie sprawiło by to kłopotu to bardzo proszę

Posted

[quote name='Basia1968']Maćku ja bym prosiła, jesli t jest mozliwe by na wszelkie zabiegi zbierać na konto u Was /może Joanny? albo Twoje?
(...)
Jesl nie sprawiło by to kłopotu to bardzo proszę[/QUOTE]
Zapytam.
Ewentualnie zostanie moje konto, ale mam z nim mały problem - z racji mojego zaawansowanego wieku, bank mi zablokował do niego dostęp bym przeszedł na ich inną ofertę (tak zrobiłem), ale coś mi nie odblokowują, a tu już prawie dwa tygodnie minęły...

Posted

[quote name='piescofajnyjest']zaawansowanego wieku:))))?[/QUOTE]
Już jestem za stary na "konto student":)

A tu Majka:)

[IMG][IMG]http://imageshack.us/a/img441/7931/dsc0925x.jpg[/IMG] [/IMG]

Posted

Mam od wczoraj aktywne konto, a więc zaczynamy zbierać kasę:)
Czyli zbieramy na sterylkę i ewentualne leczenie. Gdyby jednak się okazało, że Maja nie nadaje się do sterylki to proponuję albo potrzymać te pieniądze na czarną godzinę, albo kupić jej za to jakieś suplementy... Chyba, że ktoś ma inny pomysł:)

Penny - prześlę Ci PW z danymi.

P.S.: U Mai wszystko OK;)

Posted

Czy ktoś powysyłał na dogo prośby o dołożenie się do badań i sterylizacji?
Wiadomo co z jej kręgosłupem? Powinna brać na to jakieś leki?
Jeśli sterylizacji nie będzie mieć to może za uzbierane pieniądze kupiłoby się jej np. leki na kręgosłup.

Zrobiłam Mai ogłoszenie na tablicy.pl, jeśli mi je przyjmą (raz mi usunęli, mimo że miałam inny tekst niż w ogłoszeniu Pyrdki. Pewnie jakoś wyczaili, że to chodzi o tego samego psa.) to wyróżnię je. Zrobiłam na Poznań.

Posted

[quote name='Penny']Wiadomo co z jej kręgosłupem? Powinna brać na to jakieś leki?[/QUOTE]
To spondyloza. Bierze na to glukozaminę.

Taka mała i ruchliwa, że ciężko wyraźną fotkę zrobić:roll:
[IMG][IMG]http://imageshack.us/a/img805/57/dsc0305gu.jpg[/IMG] [/IMG]

Posted

[quote name='Penny']Czy ktoś powysyłał na dogo prośby o dołożenie się do badań i sterylizacji?
Wiadomo co z jej kręgosłupem? Powinna brać na to jakieś leki?
Jeśli sterylizacji nie będzie mieć to może za uzbierane pieniądze kupiłoby się jej np. leki na kręgosłup.

Zrobiłam Mai ogłoszenie na tablicy.pl, jeśli mi je przyjmą (raz mi usunęli, mimo że miałam inny tekst niż w ogłoszeniu Pyrdki. Pewnie jakoś wyczaili, że to chodzi o tego samego psa.) to wyróżnię je. Zrobiłam na Poznań.[/QUOTE]
Mi niestety też usuneli jej ogłoszenie z tablicy :(

Posted

[quote name='Paulina_mickey']Mi niestety też usuneli jej ogłoszenie z tablicy :([/QUOTE]

Mojego jak na razie nie usunęli :) : [URL]http://tablica.pl/oferta/maja-spokojna-i-bezproblemowa-sunia-szuka-domu-ID1QH13.html[/URL]

Posted

[quote name='Montana']Kiedy będzie wiadomo czy się nadaje do sterylki?Jaki koszt leczenia spondylozy?[/QUOTE]

Prawdopodobnie dopiero, gdy zostaną zebrane pieniądze na badania.

Muszę poczytać sobie o tej spondylozie, czy można to operować, czy wystarczą jakieś leki.

Posted

[quote name='Montana']Kiedy będzie wiadomo czy się nadaje do sterylki?Jaki koszt leczenia spondylozy?[/QUOTE]
P.Asia będzie niedługo umawiać, ale wiem, że na zabiegi są już kolejki minimum dwutygodniowe.
Spondylozy chyba nie da się leczyć tylko spowalniać. Nie czytałem o tym, ale widzę co weci zapisują hotelowym psom i też mojemu. Na glukozaminie się kończy lub w razie potrzeby środki przeciwbólowe.

Posted

Maja wydaje się być taka grzeczna, a właśnie wczoraj została jej zabrana gąbka z legowiska, która wiecznie rozdrapywała. Nawet owijanie jej w koc nic nie dawało - coś widocznie w sobie miała:)

• 3 weeks later...