Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Weszły deklaracje od cioteczek :
- Renatka_S 40 zł ( deklaracja 10/2012 , 11/2012)
- anna2012 50 zł ( deklaracja 10/2012)
- MaziaG 80 zł ( deklaracja 07/2012 , 08/2012)
- Ewa z poza dogo 50 zł ( deklaracja 10/2012)

Z calego serca dziękujemy kochane!

Puściłam też przelew do hoteliku za m-c wrzesień 2012 : 420 zł

Edited by caryca26
Posted

Caryca, czy to nie będzie problem jeśli przeleję deklarację pod koniec miesiąca?
Ostatnio mam niedobór kasy na koncie, wszystko jakoś przychodzi do mnie w gotówce. Musze się wybrać do wpłatomatu, ale nawet nie wiem gdzie najbliższy jest ...

Posted

[quote name='Avaloth']Caryca, czy to nie będzie problem jeśli przeleję deklarację pod koniec miesiąca?
Ostatnio mam niedobór kasy na koncie, wszystko jakoś przychodzi do mnie w gotówce. Musze się wybrać do wpłatomatu, ale nawet nie wiem gdzie najbliższy jest ...[/QUOTE]

Jasne kochana , nie będzie problemu żadnego , poczekamy:) I dziękujemy za pomoc!

Posted (edited)

Towarzyski Sidnej zaprasza na bazarki kumpla ze schroniska Bazyla , który nie ma deklaracji i tylko dzięki bazarkom utrzymuje się w hoteliku :
http://www.dogomania.pl/forum/threads/233353-Filmy-muzyka-programy-wszystko-tutaj-mamy-dla-Bazyla-łobuza-OTWARTE-do-24-10-20-00?p=19786553#post19786553

http://www.dogomania.pl/forum/threads/233391-Książki-wszystkie-gatunki-od-fantastyki-po-poradniki-OTWARTE-do-24-10-20-00

Edited by caryca26
Posted

Weszło 30 zł od cioteczki hop! za 10/2012, 11/2012 , 12/2012
Cioteczka opłaciła do końca roku bo od stycznie nie może już kontynuować swojej deklaracji.
Bardzo dziękujemy za dotychczasową pomoc i prosimy odwiedzać wątek chłopaka:)

Posted

caryca26 napisał(a):
Fajnie wygląda z taką małą kumpelą:) Widać ,że psiak szczęśliwy i zadowolony z towarzystwa:)

Wygląda na bardzo szczęśliwego:) Myślę, że jest gotowy do zamieszkania w domu / mieszkaniu bo nie niszczy, zachowuje czystość, jest spokojny i zainteresowany człowiekiem:)
Co do obecności innych zwierząt w pobliżu to kwestia indywidualnego rozpatrzenia.
Dzieje się coś w jego sprawie?

Posted

Ma sporo ogłoszeń w necie ale póki co nic.
Można by mu też w prasie zamówić ogłoszenia np. na Poznań i okolice. Jest ktoś z Poznania ,żeby się tym zająć bo ja szczerze powiem ,że nie wiem jak to się załatwia.

Posted

Mój bank ostatnio szaleje z szybkością, wysłałam wczoraj koło północy i już jest, no proszę :)

Sidnejkowi do twarzy w jesiennych barwach ;) a jak się chłopakowi podoba śnieg? Czy Wasze okolice jeszcze zima oszczędziła?

Posted

Sidnejek na zdjęciu smutny, bo liście straciły swój przepiękny rudy/żółty kolor.
No cóż Sidnejku, trzeba szykować się na zimę, bo zapewne niedługo do nas przybędzie.