karolkamadry Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Dziękuje za info i przesylam zainteresowanym . rozumiem ze do adopcji beda gdzies za tydzien dwa? Quote
Joanna K. Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Odwiedzam i podnoszę Maleńkie Gumisie :loveu: Quote
makik Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 na bank to one będą słodkie i coś czujemy, że przeuroczo rozrabiające :) Quote
Handzia55 Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Gumisie:lol: co tam u was? Bardzo rozrabiacie?;) Quote
zerojeden Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 Czasu na wszystko za mało ;( postaram się wstawić nowe zdjęcia na dniach maluchów. Urosły mają już po 1,6 kg czyli przybrały całe 400g ;) szaleją rozrabiają są coraz bardziej samodzielne ;) no i oczywiście drą się jak tylko są głodne ;) Quote
jostel5 Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Przyszłam popodziwiać dzieciaki po tropie!Z Twojego bannerka u Feli i Dolly...Niesamowita z Ciebie Osoba,chociaż pewnie bardzo już zmęczona...;) Quote
zerojeden Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 [quote name='jostel5']Przyszłam popodziwiać dzieciaki po tropie!Z Twojego bannerka u Feli i Dolly...Niesamowita z Ciebie Osoba,chociaż pewnie bardzo już zmęczona...;)[/QUOTE] Witam, Cię serdecznie :) Zmęczona może nie zajmowanie się nimi tylko bardziej niewyspana bo kolejny tymczas zanim się dostosuje to zazwyczaj kilka nocy piszczy jęczy i z tym nauczyłam się już spać ale te Gumisie to się punkt 3 tak drą że na drugim końcu wsi chyba je słychać no i chcąc nie chcąc muszę wstać i je nakarmić całe szczęście jedzą już suche mikro chrupeczki więc mogę iść dalej spać tak do 5,30 czasem 6,30 zanim mój Karmanek (30 kończy 5 miesięcy) nie wstanie i nie pobudzi reszty i wtedy jest ogólny wrzask bo wszyscy na hura chcą jeść a ja oczywiście jem na samiuśkim końcu. Dobrze że Starsze psiaki już coś potrafią więc jak się je poprosi to trochę poczekają w spokoju ;) Na szczęście Gumisie rosną jak na drożdżach i będą coraz mądrzejsze ;) Quote
kaerjot Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Czy Gumiś to jakaś nowa rasa? Cukiereczki :) :) :) Quote
makik Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 [quote name='kaerjot']Czy Gumiś to jakaś nowa rasa? Cukiereczki :) :) :)[/QUOTE] gumiś to fajny miś:) [B]Hałabajówka[/B] a jesteś się w stanie doliczyć ile "tego" masz aktualnie na stanie?:) gumisie będą coraz mądrzejsze ale i coraz bardziej sprytne i brojące:) przeczucie.... Quote
zerojeden Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 (edited) A no co racja to racja ale one są takie małe że prawie nie widać jak nabroją ;) Jak były takie tyci małe to tak podskakiwały śmiesznie normalnie jak gumisie i stad ta nazwa ;) A na dzień dzisiejszy psiaków ma 15 jutro 2 mnie opuszczają... jadą do nowych domków ;) Zapraszam na wątek najnowszego tymczaska [URL="http://www.dogomania.pl/threads/225092-8-miesi%C4%99czny-amstafowaty-pies-Pilnie-potrzebna-kastracja"]http://www.dogomania.pl/threads/225092-8-miesi%C4%99czny-amstafowaty-pies-Pilnie-potrzebna-kastracja[/URL] Na szybko fotki z dzisiaj Kaluni [URL="http://www.dogomania.pl/threads/225092-8-miesi%C4%99czny-amstafowaty-pies-Pilnie-potrzebna-kastracja"][IMG]http://i44.tinypic.com/35klxxz.jpg[/IMG][/URL] [IMG]http://i40.tinypic.com/2csfejn.jpg[/IMG] Edited March 23, 2012 by Hałabajówka Quote
jostel5 Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Cukiereczek-wypłoszek!;) Ale ma spojrzenie!Rozczulające... Quote
zerojeden Posted March 25, 2012 Author Posted March 25, 2012 [quote name='Joanna K.']Kalunia jest urocza :loveu:[/QUOTE] To bierz ją do siebie ;) zaraz wpakuję się na łóżko i będzie happy ;) Quote
zerojeden Posted March 29, 2012 Author Posted March 29, 2012 Witam witam :) mam dobre i złe wieści... dobra jest taka że jest trochę osób zainteresowanych adopcją maluszków (a jeszcze ogłoszenia nie poszły) w tym jedna dziewczyna bardzo sympatycznie brzmiąca.... teraz ta zła wiadomość mieszka pod Miastkiem... szukam i szukam osoby na wizytę PA i nic ;( nie znacie nikogo z tych okolic ? Quote
makik Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 czemu nas nie dziwi, że jest zainteresowanie... :) można będzie wybrzydzać i wybrać naj, naj domy. powodzenia małe skoczki:) Quote
zerojeden Posted March 29, 2012 Author Posted March 29, 2012 właśnie zainteresowanie jest nimi mega ale na dzień dobry poda pytanie po ile, potem czy jeszcze urosną a na koniec czy nadadzą się do budy tak wyglądają zapytania o nie w 80% Quote
makik Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 [quote name='Hałabajówka']właśnie zainteresowanie jest nimi mega ale na dzień dobry poda pytanie po ile, potem czy jeszcze urosną a na koniec czy nadadzą się do budy tak wyglądają zapytania o nie w 80%[/QUOTE] dzięki takim pytaniom od razu można skreślić domy, którym zdecydowanie żywego stworzenia dawać nie można. dobrze, że tacy ludzie z reguły nie myślą, że w ten sposób robią złe wrażenie i nie próbują udawać idealnych, choć to po chwili rozmowy i tak pewnie dałoby się wyczuć... Quote
BajUla Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 [quote name='Hałabajówka']Czasu na wszystko za mało ;( postaram się wstawić nowe zdjęcia na dniach maluchów. Urosły mają już po 1,6 kg czyli przybrały całe 400g ;) szaleją rozrabiają są coraz bardziej samodzielne ;) no i oczywiście drą się jak tylko są głodne ;)[/QUOTE] No Hałabajówka...przy Twoich to prawdziwe wielkoludy:lol: i może już nawet po 2 kilo żywej wagi osiągnęły:lol: Quote
Alojzyna Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 mam kogoś w Miastku, to psiarz, ale nigdy nie zajmował się adopcjami, jest początkującym hodowcą, bo w tym roku miał swój pierwszy miot, więc pewnie rozważnie szukał dla szczeniąt nowych domków -nadałby się? jakby co to mogę podać na pw jego nr tel. lub profil na fb. Quote
Recommended Posts