Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 799
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Cassi_']zaglądam do maleństwa :rolleyes:[/QUOTE]

Cassi_!
Raz jeszcze dziękuję za fanty. Biżuterię już wystawiłam (bo to łatwo opisać, nie trzeba dużo mierzyć), jak możesz zajrzyj, może coś dodasz do opisów: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/225152-Biżuteria-ręczniki-drobiazgi-dla-Vinnego-FGZ-02.04?p=18893472#post18893472"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/2251...2#post18893472[/COLOR][/URL]

Posted

Allu cieszę się, że fanty się nadały ;) a bazarek już widziałam :mdrmed: byłam z chęcią pomocy w podrzucaniu ale na razie taki tam ruch więc siedzę cicho :rolleyes:
ps.
do opisów dodawać nic nie trzeba bo zrobiłaś to idealnie :)

Posted

[quote name='Cassi_']Allu cieszę się, że fanty się nadały ;) a bazarek już widziałam :mdrmed: byłam z chęcią pomocy w podrzucaniu ale na razie taki tam ruch więc siedzę cicho :rolleyes:
ps.
do opisów dodawać nic nie trzeba bo zrobiłaś to idealnie :)[/QUOTE]

Na dogowych zawsze ruch. Zapraszamy do podrzucania mimo to:)

Posted

Jestem wstrząśnięta, a to już rzadkość.
czy właściciele zostali zgłoszeni do prokuratury lub policji?

Roześlę wątek do znajomych z prośbą o zbieranie pieniędzy dla Vince'a

Posted

Vinnie ma się dobrze. Jest wesoły, ma ogromny apetyt, ale wysięk, choć sporadyczny, nadal się utrzymuje. Niestety w ubiegły piątek lekarze zauważyli stan zapalny rogówki, u Vinniego ujawniło się entropium. Może to wynikać z tego, że gdy Vinnie trafił do kliniki miał zapadnięte gałki oczne (wynik odwodnienia i wyniszczenia) a teraz jego organizm się odbudowuje. Lekarz uważa, że nie jest to schorzenie pierwotne i prawdopodobnie, kiedy Vinnie nabierze ciała, a oko prawidłowego kształtu, problem może zniknąć samoistnie. (wybaczcie brak fachowości opisu sic!) Na razie zastosowano leczenie zachowawcze, podano antybiotyk do oka.