Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 799
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak Pisze o Nim Agnieszka
"[FONT=arial]Vini to duży łobuziak o cudownej psychice mimo przejść,waży 58 kg :)[/FONT]
[FONT=arial]Uwielbia aportować,w stadzie czuje się znacznie pewniej i czasem poszczeka na obcych za płotem;)"

Wszystko ok, Vini czuje się bezpiecznie, nie trzeba się o niego martwić! :)[/FONT]

Posted

O jejciuniu, śliczne czarne diablątko, z tamtego Viniego to oczka tylko pozostały, ale teraz sa radosne, a jaki duży. Wspaniały jest pozdrawiam serdecznie :) Nawet przez moment nie pomyślałam, że jest mu źle, ale chciałam poptrzeć na ten słodki pycholek :)

Posted

Tak ma swój kochany domek i swojego ludzia i jest szczęśliwy i ma możliwie najlepsza opiekę po tych wszystkich przejściach bo trafił do pani doktor, która się nim w klinice zajmowała :) pokochali się wzajemnie :)

Posted (edited)

no właśnie zrozumiałam, że pani doktor do dt.
Oj, super, że zdecydowała się go zatrzymać. Bardzo sie przywiązał do niej.
I opieke ma zapewnioną i kochanie.
Super, super, super!

zapraszam te osoby, które chciałyby wesprzeć nasze działania

[FONT=Tahoma]Skarbonaria[/FONT] - fundusz zapomogowo-pożyczkowy

może kiedyś będziecie w potrzebie i skorzystacie z zasobów tego funduszu?

Edited by inga.mm
  • 2 months later...
Posted

cytuję z molosów

smyk napisał(a):
Dostałam wiadomść od tu_ania_tu_,że Vini nie potrzebuje już wpłat.Ja wiem o tym tylko zapomniałam wykasować jego imienia z wpłat. Dzięki za wiadomość bo na dogomani to już dawno nie byłam bo nie umiem założyć konta czy czegoś tam i nie mam też czasu. Proszę przekazać pieniążki na inne piesy w potrzebie w FGZ. Niestety jeszcze w tym miesiącu będzie wpłata z imieniem Vinniego ale już w przyszłym m-cu się poprawię.

• 2 weeks later...