majuska Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 bardzo ładnie:loveu::loveu::loveu: ewentualnie fragment o bardzo małych dzieciach skróciłabym jedynie do dzieci ;) :) Quote
Becia66 Posted March 20, 2012 Author Posted March 20, 2012 nadaje się Małgosiu, nadaje :loveu:, pięknie napisane. Quote
karolciasz28 Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Zobaczę jak tam z tymi ogłoszeniami z fundacji i dorobię jej swój pakiet. :) Quote
Lucyja Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Figusia dostała pakiecik ogłoszeń zrobiony przez Alinke z fundacji: www.tablica.pl , www.adopcjapsa.pl , www.przygarnijzwierzaka.pl , www.morusek.pl , www.alegratka.pl , www.cafeanimal.pl , www.piesek.org , www.darmobranie.pl , www.e-zwierzak.pl , www.gumtree.pl , www.runekslaski.pl , www.oferuje.pl , www.petworld.pl , www.hiperogloszenia.pl , www.informacyjny.com.pl , www.adoptujemy.pl , www.oglaszamy24.pl , www.adopcje.org , www.psy.pl , www.mojpupil.pl , DG/ogłoszenia. Quote
Becia66 Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 dziękujemy bardzo za pakiecik, oby domek jakiś fajny przyniósł :loveu: Quote
Agula99 Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Dziś rozmawiałam z Justyną i mówiła, że Figa bardzo się polubiła z Eską, zostawiły je razem na wybiegu i szalały do nieprzytomności, to się dziewczyny choć trochę wybiegają i mają towarzystwo!! Fajnie!! Trzymam kciuki za super domek!!! :) Quote
Becia66 Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 Z Figą to by się każdy zgodzil bo ona taka mega uległa i nie wzbudza agresji u nikogo.:loveu: Quote
karolciasz28 Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Dobrze, że ma koleżankę zawsze to raźniej :). Quote
majuska Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 O fajnie :) wreszcie trochę przyjaźni w tym naszym przytulisku. Dziekujemy za pakiecik bardzo!!! Quote
Lucyja Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Co tam słychac u Figuni ? Czy domki stoją już w kolejce po dziewczynkę ? :) Quote
Becia66 Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 Lucyja napisał(a):Co tam słychac u Figuni ? Czy domki stoją już w kolejce po dziewczynkę ? :) kompletna cisza...:shake: Quote
Lucyja Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Nie wiem dlaczego krótkowłose collie nie są przez ludzi zauważane:( Od kilku dni dzwoni do pani, która chce przygarnąc sunię collie. Mamy teraz na forum dwie krótkowłose czyli Figusię i drugą sniadą. Obie mają cudowne charaktery, ale pani ich jakoś nie chce. Quote
Agula99 Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Nasza Figunia to istny cud, a jak fajnie stoi na budzie w boksie i patrzy się przez te krateczki, super to wygląda. Mam nadzieję że cieczka ma się już ku końcowi, bo musimy popracować nad chodzeniem na smyczce. Strasznie kochana jest, tak lgnie, a taka przyjazna, do wszystkich, nawet Muki obwąchiwał ją przez siatkę i nie szczekał :) Quote
Becia66 Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 Dzwonił Pan z Rzeszowa / Przybyszówka/ w sprawie Figi. Chce psa do towarzystwa / ma juz jednego, wykastrowanego 4,5 lat kundelka/, ogród 20 ar i pytał czy chodzi na smyczy bo prócz ogrodu są codzienne spacery, ale..... na codzień psy mieszkają w ocieplonej budzie, na zimę zabierane do domu. Czy to dom dla naszej Figi ? Głos młody, inteligentny i miły, być może podjedzie dzisiaj do przytuliska zobaczyć sunię.... Figa ma teraz cieczkę, nie umie chodzić na smyczy...chyba trochę za wcześnie zaczęłyśmy ją ogłaszać. Quote
Lucyja Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Beatko, według mnie, jesli mogę wtrącić swoje trzy grosze, to przede wszystkim poznałabym pana i jesli jest możliwość, to sprawdzić domek jak wygląda teren wokół domu. Myślę, że przez okres od wiosny do jesieni mieszkanie pieska na zewnątrz z dostępem do budy nie jest takie złe. Ważne jacy sa ludzie w tym domu. A jesli chodzi o chodzenie na smyczy, to szelki się lepiej sprawują w nauce chodzenia :) Quote
Becia66 Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 (edited) Lucyja napisał(a):Beatko, według mnie, jesli mogę wtrącić swoje trzy grosze, to przede wszystkim poznałabym pana i jesli jest możliwość, to sprawdzić domek jak wygląda teren wokół domu. Myślę, że przez okres od wiosny do jesieni mieszkanie pieska na zewnątrz z dostępem do budy nie jest takie złe. Ważne jacy sa ludzie w tym domu. A jesli chodzi o chodzenie na smyczy, to szelki się lepiej sprawują w nauce chodzenia :) cała rodzina dzisiaj przyjechała do przytuliska, Figa była trochę zestresowana i wstydliwa ale podobala sie bardzo i zobaczymy co z tego będzie. Ludzie dobrze się prezentują i kto wie, czy to nie byłby dobry dom dla Figi. Jeśli padnie jakaś deklaracja, to dom oczywiście dokładnie prześwietlę. I niespodziankę mi Figa zrobiła dzisiaj wielką, wzięłam ją na długi spacer nad Wisłok i szła przy nodze jak tralala,spokojnie i grzecznie więc nasza maleńka jak najbardziej spacerowa. :lol: Edited March 26, 2012 by Becia66 Quote
Agula99 Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 No bo Ty Beciu nie w temacie jeśli chodzi o jej chodzenie na smyczce, a ja ostatnio nie wchodziłam tutaj żeby o tym napisać, a ona bardzo spacerowa, bardzo ;) co zresztą sama dziś przetestowałaś :) Quote
karolciasz28 Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Czyli ze smyczą już wszystko ok? :cool3: Trzymam kciuki za chałupkę, tak na wszelki wypadek.;) Quote
majuska Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 No, no, ale wieści....chciałabum, żeby to sie jakoś ładnie, fajnie i miło poukładało, żeby coś pod tą wiosne ruszyło....ech..trzymam&&&&&& Quote
Becia66 Posted March 30, 2012 Author Posted March 30, 2012 Agula99 napisał(a):I jak tam państwo, odzywali się?? nie odzywali. Quote
Lucyja Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Nie wiedzą co tracą..... widać to nie był TEN dom. Quote
Recommended Posts