Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='devoner']o lemingach nie słyszałam,opowiadaj[/QUOTE]

lemingi to wyższa półka -> wilanów

a słoiki są wszędzie :]

Posted

Czy wszyscy już wyedukowani?
Już każdy wie jak się nazywa? :evil_lol:

Mnie wyszło że jestem cwaniakiem z moherem na ogromnym biuście.
A co Wy o sobie wiecie? :diabloti:

Posted

[quote name='Marycha35']Komuch z Łodzi, zalewający jako cwaniak Warszawę:) OTOM JA:):):)[/QUOTE]

a ja Warszawianka co zasiedliła polska wieś :)

Posted

[quote name='wegielkowa']A ja nie wyprowadziłam się z Kielc do Warszawy,hahaha[/QUOTE]
Wawa doczłapie się i tam :diabloti:
Wyjrzałam przez okno i widzę że ona udaje się w kierunku Kielc,ze szczególnym namiarem na Wegielkową.

Posted

[quote name='Nutusia']Tak, tak, na południe wciąga o wiele szybciej niż na północ ;)[/QUOTE]

o, to do mnie jeszcze za tysiąc lat nie dojdzie! Super :)
A węgielkowa to kiedy będzie w pobliżu Warszawy, bo bardzo bym ją chciała zobaczyć?... Nie, żebym była ciekawa, nie...absolutnie... Jankaa, Nutusia, prawda - jakąś kawę by się wypiło, te biusty moherowe obejrzało...

Posted

Bidżdżis, największy moherowy biust ma jaanka i irenasowa! Okołowarszawianki. Ja,podobnie jak Ty, ekshibicjonizujemy się, na wszystkich mozliwych wątkach. Teraz kolej na Wielką Resztę.

Posted

[quote name='wegielkowa']największy moherowy biust ma jaanka [/QUOTE]
Nie jest łatwo z takim balastem się poruszać. :razz:
A i depilować trzeba często.

[quote name='savahna']O sorry, pomyliłam wątki:oops:[/QUOTE]
Zauważyłam że masz nas w nosie :mad:
Znaczy Kartofla i mnie.

Posted

[quote name='mariusz pp'].......wsadzić sobie kartofla do nosa[/QUOTE] Ona w całe ciało wsadza sobie kartofle. To zboczenie Savahny nazywa się kartofolizm. Próbowała to robić z cebulą, ale ryczała non stop, jak pod powieki wpychała.

Posted

[quote name='jaanka']Zauważyłam że masz nas w nosie :mad:
Znaczy Kartofla i mnie.[/QUOTE]
Że jak przepraszam?:mad:

[quote name='wegielkowa']Ona w całe ciało wsadza sobie kartofle. To zboczenie Savahny nazywa się kartofolizm. Próbowała to robić z cebulą, ale ryczała non stop, jak pod powieki wpychała.[/QUOTE]
Coś mi się zdaje ,że tęsknisz za mną:cooldevi::cooldevi::cooldevi:.......:drink1:
Szue gdzie jestescie?Holland?Poland??

Jaanka co u futrzaków?

Posted

[quote name='jaanka']Przy takiej gromadce starszaków to zawsze coś się wypatrzy.:placz:[/QUOTE]
I co beczy??:roll:
Czy mi się zdawa czy Ci wysyłałam zaproszenie na bazarek i mię spuściłaś po drutach?!:cool3: