wegielkowa Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 [quote name='devoner']Breslau bodajże[/QUOTE] Wrocław to słynny Oczko. Quote
mariusz pp Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 [quote name='devoner']Breslau bodajże[/QUOTE] [quote name='wegielkowa']Wrocław to słynny Oczko.[/QUOTE] :lol::lol::lol:........... Quote
3 x Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 [quote name='devoner']o lemingach nie słyszałam,opowiadaj[/QUOTE] lemingi to wyższa półka -> wilanów a słoiki są wszędzie :] Quote
JamniczaRodzina. Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 Tu poczytaj o lemingach [url]http://wawalove.pl/Warszawskie-Memy-Leming-a7128[/url] Quote
jaanka Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 Czy wszyscy już wyedukowani? Już każdy wie jak się nazywa? :evil_lol: Mnie wyszło że jestem cwaniakiem z moherem na ogromnym biuście. A co Wy o sobie wiecie? :diabloti: Quote
Marycha35 Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 Komuch z Łodzi, zalewający jako cwaniak Warszawę:) OTOM JA:):):) Quote
malagos Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 [quote name='Marycha35']Komuch z Łodzi, zalewający jako cwaniak Warszawę:) OTOM JA:):):)[/QUOTE] a ja Warszawianka co zasiedliła polska wieś :) Quote
Nutusia Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 [quote name='malagos']a ja Warszawianka co zasiedliła polska wieś :)[/QUOTE] Jako i ja! :) Quote
jaanka Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 Ja też,tylko z lenistwa chyba za blisko odlazłam i Wawa przypełzła do mnie.:placz: Quote
Nutusia Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 Mnie rzuciło dalej z powodu braku kasy na bliżej i nie żałuję, bo tak szybko nas nie "wcielą". Musieliby Puszczę Kampinoską wykarczować od strony Wwy ;) Quote
wegielkowa Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 A ja nie wyprowadziłam się z Kielc do Warszawy,hahaha Quote
jaanka Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 [quote name='wegielkowa']A ja nie wyprowadziłam się z Kielc do Warszawy,hahaha[/QUOTE] Wawa doczłapie się i tam :diabloti: Wyjrzałam przez okno i widzę że ona udaje się w kierunku Kielc,ze szczególnym namiarem na Wegielkową. Quote
Nutusia Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 Tak, tak, na południe wciąga o wiele szybciej niż na północ ;) Quote
malagos Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 [quote name='Nutusia']Tak, tak, na południe wciąga o wiele szybciej niż na północ ;)[/QUOTE] o, to do mnie jeszcze za tysiąc lat nie dojdzie! Super :) A węgielkowa to kiedy będzie w pobliżu Warszawy, bo bardzo bym ją chciała zobaczyć?... Nie, żebym była ciekawa, nie...absolutnie... Jankaa, Nutusia, prawda - jakąś kawę by się wypiło, te biusty moherowe obejrzało... Quote
wegielkowa Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 Bidżdżis, największy moherowy biust ma jaanka i irenasowa! Okołowarszawianki. Ja,podobnie jak Ty, ekshibicjonizujemy się, na wszystkich mozliwych wątkach. Teraz kolej na Wielką Resztę. Quote
jaanka Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 [quote name='wegielkowa']największy moherowy biust ma jaanka [/QUOTE] Nie jest łatwo z takim balastem się poruszać. :razz: A i depilować trzeba często. [quote name='savahna']O sorry, pomyliłam wątki:oops:[/QUOTE] Zauważyłam że masz nas w nosie :mad: Znaczy Kartofla i mnie. Quote
wegielkowa Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 [quote name='mariusz pp'].......wsadzić sobie kartofla do nosa[/QUOTE] Ona w całe ciało wsadza sobie kartofle. To zboczenie Savahny nazywa się kartofolizm. Próbowała to robić z cebulą, ale ryczała non stop, jak pod powieki wpychała. Quote
savahna Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 [quote name='jaanka']Zauważyłam że masz nas w nosie :mad: Znaczy Kartofla i mnie.[/QUOTE] Że jak przepraszam?:mad: [quote name='wegielkowa']Ona w całe ciało wsadza sobie kartofle. To zboczenie Savahny nazywa się kartofolizm. Próbowała to robić z cebulą, ale ryczała non stop, jak pod powieki wpychała.[/QUOTE] Coś mi się zdaje ,że tęsknisz za mną:cooldevi::cooldevi::cooldevi:.......:drink1: Szue gdzie jestescie?Holland?Poland?? Jaanka co u futrzaków? Quote
jaanka Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 Przy takiej gromadce starszaków to zawsze coś się wypatrzy.:placz: Quote
savahna Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 [quote name='jaanka']Przy takiej gromadce starszaków to zawsze coś się wypatrzy.:placz:[/QUOTE] I co beczy??:roll: Czy mi się zdawa czy Ci wysyłałam zaproszenie na bazarek i mię spuściłaś po drutach?!:cool3: Quote
Recommended Posts