Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

fajne psiaki...tylko błagam kupcie im normalny obroże zamiast kolczatek, chyba, ze sa mega agresywne i jakiś szkoleniowiec pokazał Wam jak ich uzywać.. nie znosze widoku akity w kolcach...."(

• Replies 233
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kateczka napisał(a):
fajne psiaki...tylko błagam kupcie im normalny obroże zamiast kolczatek, chyba, ze sa mega agresywne i jakiś szkoleniowiec pokazał Wam jak ich uzywać.. nie znosze widoku akity w kolcach...."(

Juko nie jest moim psem.. wiec to nie moja sprawa czy ma nosić czy nie Juko jest mojej siostry..

Posted

[quote name='dOgLoV']http://desmond.imageshack.us/Himg851/scaled.php?server=851&filename=pb190006.jpg&res=medium piękny :loveu::loveu::loveu::loveu:

[quote name='kalyna']http://desmond.imageshack.us/Himg851/scaled.php?server=851&filename=pb190006.jpg&res=medium kocham go :loveu:

Widać każdemu podoba się poza Toresa ,ale tajemnica ... to nie poza tylko sztuczka :)
czyli "Kamień" - stoi kilka sekund ok. 30 nie ruchomo i później rzucam mu kamyk :)

Posted

understandme napisał(a):
Gratuluję sukcesów szkoleniowych z Jukiem :multi: Ale on piekny :loveu:

dziękujemy! Juko jest chyba w wieku Cesara no nie? :) mają po równo sukcesów!

biscuit napisał(a):
jak tygrysek :D

A jak inaczej :D

Posted

Ojoj to zdrowiej pina! Cesar skończył 19 miesięcy, z Jukiem są mniej więcej w jednym wieku :) A jakiego stopnia Juko ma tą dysplazję? Dostaje jakieś leki? Bo może jeszcze można coś zadziałać, bo młody jest przecież. :)

Posted

understandme napisał(a):
Ojoj to zdrowiej pina! Cesar skończył 19 miesięcy, z Jukiem są mniej więcej w jednym wieku :) A jakiego stopnia Juko ma tą dysplazję? Dostaje jakieś leki? Bo może jeszcze można coś zadziałać, bo młody jest przecież. :)

Oj tego nie wiem, miał operacje dostawał leki ,ale nie wiem jakiego stopnia.
Dzięki, oby szybko sie poprawilo bo nie lubię jak Tores skacze do okna zebym z nim poszla na spacer a ja chora..