Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 233
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

roadtonowhere napisał(a):
Witamy. :) dziękujemy za banner choć nie wiem z jakiej okazji go dostaliśmy ::P psiaki piękne bd zaglądać!

Oj oj robie banerki dla każdego :)
Witamy i zapraszamy!
jakiś filmik podsune jutro :D

Posted

hej, tak sobie czytam...
czy obydwa psy to samce?? rozumiem, zę akiciak jest bezpapierowy?? znacie te rase dobrez...wiesz jakie mają problemy z nieakceptacja innych samców?? jesteście an to przygotowani??

Posted

to ok :)
mój rudy tez miał dobre kontakty z samcami...az nastąpił moment kiedy przestał być w głowie szczeniakiem...szkoda...ale można z tym życ...choć ja osobiście nie zdecydowałabym sie na dwa samce...bo musza byc osobno...tak jak w hodowlach...a druga psina jak będzie to ma się bawić po wieki z moim rudym ;)

Posted

Kateczka napisał(a):
to ok :)
mój rudy tez miał dobre kontakty z samcami...az nastąpił moment kiedy przestał być w głowie szczeniakiem...szkoda...ale można z tym życ...choć ja osobiście nie zdecydowałabym sie na dwa samce...bo musza byc osobno...tak jak w hodowlach...a druga psina jak będzie to ma się bawić po wieki z moim rudym ;)

Będe do Was wpadać kocham akity ;) a u mnie na wsi biedna akita :( ślepy psiak.. bardzo
mu współczuje ,ale ma wielkie szczęście że jego Pan jest weterynarzem ;)

Posted

w 2009 Pojechaliśmy po Toresa, a po roku moja siostra zechciała swojego psa.
Jest owczarek i akita bo i tak było bo głupio jak by było owczarek owczarek i akita i akita ;)
Juko to na gust mojej siostry został wybrany ,wiecej napisałam w pierwszym poście.

Posted

pina_collie napisał(a):
w 2009 Pojechaliśmy po Toresa, a po roku moja siostra zechciała swojego psa.
Jest owczarek i akita bo i tak było bo głupio jak by było owczarek owczarek i akita i akita ;)
Juko to na gust mojej siostry został wybrany ,wiecej napisałam w pierwszym poście.

No tak, czytałam w pierwszym poście ;) Tylko właśnie troszkę mnie to dziwi, bo to są jednak psy o różnym charakterze, innym temperamencia, innych potrzebach ;)
Mieliście wcześniej styczność z akitą? bo z jakiegoś powodu siostra wybrała tę rasę ;)

Posted

magdabroy napisał(a):
No tak, czytałam w pierwszym poście ;) Tylko właśnie troszkę mnie to dziwi, bo to są jednak psy o różnym charakterze, innym temperamencia, innych potrzebach ;)
Mieliście wcześniej styczność z akitą? bo z jakiegoś powodu siostra wybrała tę rasę ;)

Nigdy nie mieliśmy innej akity, tak poprostu moja siostra zakochała się w tej rasie ;)

Posted

pina_collie napisał(a):
Nigdy nie mieliśmy innej akity, tak poprostu moja siostra zakochała się w tej rasie ;)

To podziwiam Twoją siostre, że miała odwagę wziąźć psa tej rasy nie mając doświadczenia ;)