Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Suczka błąkała się po wsi, z tego co się dowiedziałam to przeganiana jest od tamtej wiosny kiedy była szczeniakiem, więc ma pewnie około 1 roku i już pierwszy miot za sobą. Bardzo szkoda mi tej suni bo jest bardzo przyjacielska, chociaż widać, że boi się człowieka, ale jak przykucnęłam, to do mnie podeszła i wzięła smakołyk.
Chciałabym znaleźć jej dobry dom, ale musiałabym przywieźć ją do Lublina, nauczyć chodzenia na smyczy i czystości w domu.

Zastanawiam się tylko czy uda mi się znaleźć nowy domek w niedługim czasie, a jak nie znajdę? nie wiem co mam robić, boję się, że jej coś zrobią albo wywiozą do lasu, lub w najgorszym wypadku na drugą wieś, tam się tak praktykuje, przecież sama miałam u siebie na wsi kilka takich bidulek.

jak? mamy szansę na dobry domek? dla tej małej bidulki, jak zwykle mam nadzieję , że pomożecie?;)

Edited by barbara.h
  • Replies 87
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zaraz wyślę Ci kontakt na ludzi z Lublina szukających małej psiny. Trzeba ja będzie tylko wysterylizować. Dasz rade ją wykąpać i przetrzymać przed zabiegiem w domu?

Posted

Co się Roszpunko czepiasz, dobre fotki są ;) Ściągnęłaś Baloniarki, więc nie dostaniesz nagany za czepliwość.

Polecam wyróżnienie ogłoszeń na tablicy. To daje efekty, kosztuje 6,99 za tydzień, 19,99 za miesiąc.

Posted

mmd napisał(a):
Co się Roszpunko czepiasz, dobre fotki są ;) Ściągnęłaś Baloniarki, więc nie dostaniesz nagany za czepliwość.

Fotki mogą być lepsze, bo sunia przeurocza :loveu:

Posted

Roszpunka napisał(a):
Fotki mogą być lepsze, bo sunia przeurocza :loveu:

Zawsze można dorobić :) Te w poście 11 są dobre. Sunia młoda, mała - powinno być dobrze.

Posted

:Cool!::Cool!::Cool!:Ojej, ale gości!

Dziękuję, postaram się jakieś foty jeszcze zrobić, a co do ogłoszeń na Tablica.pl zrobię wyróżnienie, tylko za kilka dni bo konto pustkami świeci :oops:

DOBRANOC :buzi:

Posted

barbara.h napisał(a):
:Cool!::Cool!::Cool!:Ojej, ale gości!

Dziękuję, postaram się jakieś foty jeszcze zrobić, a co do ogłoszeń na Tablica.pl zrobię wyróżnienie, tylko za kilka dni bo konto pustkami świeci :oops:

DOBRANOC :buzi:

barbara podaj mi konto,to zafunduję suni wyrożnienie.Przynajmniej tyle pomogę.Niech ją domek już ogląda.

Posted

iwoniam napisał(a):
czy ona wam czasem nie przypomina Dastiego z olkuszaków?
będę zaglądać, w razie czego domki sprawdzać będziemy :)

Od razu to pomyślałam :)