Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sajlana napisał(a):
W domu mam walniętego laptopa, a w pracy mam zbanowną grafikę, w tym zdjęcia...aukcję allegro mi usunęło....cegiełkowej zrobić nie potrafię...w przyszym tygodniu będę miała komputer to zmaluję jeszcze jedną aukcję

Ok, dziękuję bardzo, a ja w ogóle nie umiem zrobić allegro, bo mi usuwają:shake:

• Replies 87
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

potrzebuje dane: wiek, woielkość, waga, gdzie jest, co przeszła, charakter, nr telefonu i adres mailowy do osoby zajmującej się adpocją...w miare mozliwośc oczywiście

Posted

[SIZE="3"][SIZE="4"][SIZE="5"][quote name='sajlana']potrzebuje dane: wiek, woielkość, waga, gdzie jest, co przeszła, charakter, nr telefonu i adres mailowy do osoby zajmującej się adpocją...w miare mozliwośc oczywiście

Dostała imię Lusia, bo jest taka milusia, ma ok. 1 rok, suczka jest bardzo przyjacielska, ciągle merda ogonkiem, chociaż zawsze była przeganiana, nie ma urazu do ludzi. Lusia szybko nauczyła się gdzie jest jej miejsce do spania, zachowuje czystość i przesypia całą noc. Ładnie chodzi na smyczy, jazda autem nie sprawia jej problemu. Dogaduje się z innymi psami a także z kotami, również do dzieci ma bardzo pozytywny kontakt. Lusia w niedługim czasie zostanie wysterylizowana.
Teraz przebywa w domu tymczasowym w Lublinie,ale istnieje możliwość pomocy w zorganizowaniu transportu.

waga 5kg20dkg

[SIZE="3"]Mój email [email protected] tel 500-050-686

Wystarczy informacji? aha, Tablica.pl już ma, nawet wyszczególnioną przez arim

Posted

sajlana napisał(a):
ołki, top teraz bedzie miała Gumtre...i kolejne allegro!

Dziękuję bardzo, proszę wrzuć linki jak zrobisz ok.?

Właśnie wróciłam ze spaceru, wzięłam Luśkę i moją Inez, jak one ganiały! wrzucę później filmik.

Posted

Taa.....:
"Witamy,
Z przykrością informujemy, że następujące przedmioty zostały usunięte z Serwisu Allegro:
mała suczka do adopcji! (2248750451)

Oferowanie psów i kotów nie posiadających metryk lub rodowodów nie jest w Allegro dozwolone (zasady te dotyczą również ofert typu ,,oddam").
Jeśli chcą Państwo oddać psa lub kota w dobre ręce można tego dokonać poprzez Serwis Tablica.pl na warunkach ujętych na stronie:
http://tablica.pl/pomoc/oferty/zmiany-dotyczace-zamieszczania-ogloszen-w-kategorii-zwierzeta/"

a niech ich pokręci przed świetami..

Posted

sajlana napisał(a):
Taa.....:
"Witamy,
Z przykrością informujemy, że następujące przedmioty zostały usunięte z Serwisu Allegro:
mała suczka do adopcji! (2248750451)

Oferowanie psów i kotów nie posiadających metryk lub rodowodów nie jest w Allegro dozwolone (zasady te dotyczą również ofert typu ,,oddam").
Jeśli chcą Państwo oddać psa lub kota w dobre ręce można tego dokonać poprzez Serwis Tablica.pl na warunkach ujętych na stronie:
http://tablica.pl/pomoc/oferty/zmiany-dotyczace-zamieszczania-ogloszen-w-kategorii-zwierzeta/"

a niech ich pokręci przed świetami..

Nie przejmuj się, po cichutku kroi się domek, ale na razie ciiii ;)