Jump to content
Dogomania

3 czarnule: Berneńczyki Abra i Megi & Dobcia Sonia oraz reszta stada :)

Recommended Posts

Posted

[SIZE=2][SIZE=5][SIZE=3][SIZE=2][SIZE=5][SIZE=2][SIZE=5][SIZE=2][SIZE=5][SIZE=2]Tutaj była nasza galeria... Kiedy zwierzaczkowy skład był pełen...
W styczniu odszedł Koszałek... W maju Abrunia... Kilka dni temu tragicznie zginął Snopik... W międzyczasie świniorek...

:-(

Wszystko się posypało. Galeria również. Może tymczasowo...
Przepraszam.

• Replies 180
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

katya napisał(a):
Witajcie dziewczyny!!!

Ulaa, narawdę myślałaś, że to będzie pies morderca? :razz:

Hej Katya :loveu:
Serio. Do tej pory miałam same złe doświadczenia z dobciami, a do tego takie łyse i bez ogona :razz: Bałam się jej troszkę. Z początku nie okazywała żadnych emocji, zero mimiki.
A ona po prostu była tak przerażona i zamknięta w sobie, że bała się zrobić cokolwiek :-( Na szczeście tylko ze 3 dni pierwsze.

Dziękuję Ci za Sonie!! :multi:

Posted

[quote name='katya']Dlaczego mi? Podziękuj łódzkiemu schronowi, albo jeszczcze lepiej temu sku... , co ją tak urządził...

Buziaki dla Was dziewczyny! A gdzie jest kot?

Im to bym podziękowała inaczej :-x:chainsaw:
Ty, Maja i Moriaa ją uratowałyście, dzięki Wam Sonia żyje. Co by było gdyby nikt jej nie wypatrzył na czas? Nikt nie zabrał stamtąd...?

A kotki są 2 :cool3: No ale nie wszystko naraz :diabloti:

Rinuś
dzięki :)

Posted

Sonia była już trzema łapkami na TM... Tak dzielnie walczyła, że teraz nie ma żadnych objawów nerwowych! Nikomu nie chce się wierzyć, że chorowała :roll: No ale nie chcemy już o tym pamiętać. To był niedobry okres.

Dodałam nowe fotki :cool3:

Posted

Hej!
Weszłam do nowej galerii poraz pierwszy, z przyjemnością przeczytałam pierwszą i drugą strone.. Twoj zwierzyniec jest przesliczny :loveu: bernusie bardzo słodziutkie, a dobus? ja Ci dam za stwierdzenie ze te psy sa głupie :diabloti: ale racja, skrzywdzony dobus okazuje mało zainteresowania, jest taki... zrezygnowany, dlatego czekam na więcej fotek, wesołej Soni i całego stada! :loveu:

A co do swinek... uśmiałam się :evil_lol: oczywiście z ich imion ;)

Posted

No to jeszcze kilka fotek. Takie z lata, żeby się przyjemnie zrobiło od oglądania :lol:

wycieczka do Ojcowa, zamek w Pieskowej Skale (jaka ona tam pieskowa, jak piesków nie wpuszczają :icon_roc:)

proszę nie śmiać się z sierści Meguni :diabloti: bernuś w lecie zakłada bikini...

Nie wpuścili nas to się chłodzimy pod murem

kuzynka z Hiszpanii :cool3:

Abra jak zwykle pomocna :lol:

A tam nas nie wpuścili... :mad:

[SIZE=3]i jeszcze jedna fajna fotka, ale chyba za duża (a na mniejszej nic nie będzie widać) więc wstawiam linka:

http://images12.fotosik.pl/37/f8feeb0e60fa6d02med.jpg

Na dzisiaj tyle :p
Jutro zaczynamy z Megi szkolenie w Alteri, ale mam tremę.
Megi przez całe życie się obijała, niech wreszcie na coś się przyda :diabloti: Bo do tej pory myślała, że jest burkiem podwórkowym (i całkiem dobrze czuje się w tej roli, "ta światowa" to przecież Abra...).

Trzymajcie kciuki, żeby sceniok wstydu nie narobił :eviltong:

Posted

Nikt nas nie odwiedza :-(
No trudno, i tak napiszę :roll:

Zaczęliśmy szkolenie klikerem w Alteri. Miała iść Megi, ale po pierwszym dniu okazała się "zbyt wyuczona", tj nie przejawia żadnej inicjatywy. Cały czas czeka na wskazówki, a gdy ich nie dostaje, to rezygnuje. O mało mnie krew nie zalała... :pissed:
Drugiego dnia pojechała więc Sonia i tutaj zwrot o 180 stopni. Ta znów wszystko za szybko robiła, nie nadążałam klikać i nagradzać.

Poza tym mam jeszcze jedną informację, ale jakoś boję się o tym pisać. Myśleć też... :-(:-(:-(

Posted

Katya Ty już wiesz... Abra jest bardzo chora :-( Jest coraz gorzej, w tej chwili nie może już sama wstać :placz:
Czeka ją operacja, której termin ma na 15 lutego. A to dopiero pierwsza z serii... Nigdy żaden mój psiak nie miał tak poważnej operacji... A to przecież Abrunia :placz: Boże, tak strasznie się o nią boję...

Posted

Uleńko jakie sliczne zdjęcia, szkoda ze "u nas" nie macie galerii :mad:

Mocno trzymamy kciuki za Abrunię, kilka forumowych kciukasków też doszło - wiec na pewno bedzie dobrze.Pamiętasz, ze nasze forumowe łapki mają "maginą moc" - magiczne łapki dla magicznej suni.
Wysciskaj sceniora i Sonie!

kasia z bosiem

• 1 month later...