Ulaa Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 Koszałek prezentuje lepszą połowę uśmiechu, z tyłu Abra i choinka Czas na prezenty! Abra, Sonia i moja siostra nie mogą się doczekać Koszałek oczywiście też odnosi swój prezent w bezpieczne miejsce :) Quote
Ulaa Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 miał być portret uśmiechniętego Koszałka, ale nie wyszedł :-( a to miała być fotka Megi ale Koszał się wtrynił o zaległy portrecik Quote
Ulaa Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 Meeegi! Sonia w roli gwiazdki wiglijnej Quote
Weronikaa Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Jak widzę, Wigilia udana :loveu: Śliczne zdjęcia. I te uśmiechy psiaków... :lol: Quote
Angel_ Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Hej, masz zaladowana skrzynke a cchcialam ci odpisac na PW. Nie miałam 3 miesiące neta do zeszłego tygodnia. Przykro mi, ze nie mogłam pomóc :( Napstepnym razem służe pomocą i jak bedziesz miała wolną skrzynkę dam nr gg i telefonu do kontaktu. Szkoda, ze doddy odrazu nie podała nr tel byłoby szybciej i napewno bym pomogła. Pozdrawiam Angel Quote
sandrulka Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 hej! jestesmy u Was pierwszy raz! masz piękne zwierzatka! ucałuj je! zapraszamy do nas! :) Quote
Recommended Posts