Aga76 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Biszkoptowe słoneczko szuka właściciela... Quote
carolinascotties Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 witaj maleńka biszkoptowa suniu... Quote
agnieszka30 Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 sunia daje w kośc, sika- nie jest w ogóle nauczona,że siku na dworze, nie chce zostawać sama, piszy, skomli...mam nieprzespaną noc i generalnie do bani, w domu znowu siwy dym o trzeciego psa, nikt się nie odezwał... Quote
LALUNA Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 agnieszka30 napisał(a):sunia daje w kośc, sika- nie jest w ogóle nauczona,że siku na dworze, nie chce zostawać sama, piszy, skomli...mam nieprzespaną noc i generalnie do bani, w domu znowu siwy dym o trzeciego psa, nikt się nie odezwał... Ogranicz powierzchnię na noc Quote
agnieszka30 Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 nie mam klateczki, ani nic co mogłoby ją zastąpić:shake: Quote
LALUNA Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 agnieszka30 napisał(a):nie mam klateczki, ani nic co mogłoby ją zastąpić:shake: Zastaw meblami, albo ją przywiaż w miejscu w którym spi. Ale tak abys ją mogła kontrolować jak piszczy to na dwór. Wyrególuj jedzenie aby ostatnie dostała o 19. Jak chcesz wyjsć z domu, aby nie piszczała zostaw jej kosć. Tylko w innym pomieszczeniu niz drugi pies aby się nie pogryzły o kosć Quote
Apbt_sól Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Moe suczka jeszcze w szoku w koncu tyle przeżyć i tyle ludzie , mijmy nadzieje ze sie uspoki i znajdzie sie właściel... jej. Domek gdzie jestes?? Quote
agnieszka30 Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 Szczerze wątpię, nikt z psiarzy parkowych nie zna psiura, ciągnie jak wychodzę z nią ...traci orientację przecznicę dalej. Stoi bardzo spięta... ipatrzy. Wywalona jak nic. Quote
agnieszka30 Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 no to dobre się skończyło....Mój pies poczuł się zazdrosny i chciał hapnąc małą, córka zainterweniowała..i dostała zębami. Jeśli do jutra nie znajdzie się właściciel, będę musiała zawieżc małą do umieralni dzierżoniowskiej. Nie mam innego wyjścia, Quote
agnieszka30 Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 Błagam o pomoc!!!! Czy ktoś weżmie mała chociaż na 2 tyg???? Potrzebuję czasu na znalezienie domku!!! Lub właściciela. Quote
Apbt_sól Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 O matko!!! TYMCZAS POTRZEBNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HALLO LUDKI!!!!!!!!!!!!!! Aga zmien tytuł potrzbny tymczas inaczej umieralnia czy jaskos tak!! Quote
agnieszka30 Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 nie mogę... ryczę, mała przesłodka... no jak ją tam zawieżc, zawiozłabyś??? A u mnie naprawdę może dojść do tragedii. nie wiem Violka pomóż jakoś! Quote
agnieszka30 Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 Błagam o pomoc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CZy nie znajdzie się nikt kto zaoferuje kawałek kącika małej suczce???? Quote
carolinascotties Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 dziewczyny, które nie macie podpisów- wklejcie do nich link z tym wątkiem!!!!!!!!!!!POMOCY!!!! a jak na mapie dogo? moze jest ktos z tymczasem|???? Quote
carolinascotties Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='agnieszka30']Błagam o pomoc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CZy nie znajdzie się nikt kto zaoferuje kawałek kącika małej suczce???? Kochani- ja jestem w pracy - i zaraz mnie wywalą... :evil_lol: poszukajcie tutaj tymczasu http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=27419 Quote
Aga76 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 wkleję to co znalazłam na mapie dogo: " WOJEWÓDZTWO DOLNOŚLĄSKIE – OFERTY POMOCY 3.DOM TYMCZASOWY ●Legnica – zalewscy, ●Lubań – ZuziaM, ●Lubin - invictus hilaritas ●Wrocław –Szmaja, ulvhedin, la_pegaza 4.DOM TYMCZASOWY AWARYJNY ●Lubin - Ghia (garaż) ●Dzierżoniów – justynavege, ●Wrocław – makulka, ulvhedin, Atena, Korenia(zdrowe,suczka) " Quote
agnieszka30 Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 Dzięki Za Pomoc, Nie Chcę Nawet Myśleć, Co Będzie Dalej:-( Quote
carolinascotties Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 agnieszko - piszecie PW do tych osób...? Quote
agnieszka30 Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 piszę, narazie nic.Wątpię, że znajdzie się dt...Odwiezienie psa, do schronu, z którym walczę... to porażka.Całkowita. Pół dnia wisiałam na tel dzwoniłam do znajomych, klientek... tylko pajaca z siebie zrobiłam. U mnie zostać nie może, za bardzo boję sie ,że krwawe ochłapy przyjdzie mi zbierać, taka sytuacja wymaga nieustannej kontroli...Jak wspomniałam, wracam do pracy, w poniedziałek córki idą do szkoły. Widzisz jakąś obiecująca perspektywę? Bo ja nie. Myślałam nad tym, jeśli do tego dojdzie, że wejdę do schroniska psa zostawić-wycofam sie z dogo, co ze mnie za obrońca zwierząt, skoro jednej małej psiny nie potrafię obronić. Quote
carolinascotties Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 agnieszko - a kiedy odwozilabys mala? Quote
agnieszka30 Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 nie umiem ci na to odpowiedzieć,moją sytuację znasz...naprawdę nie wiem co robić Quote
ulvhedinn Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Aga spokojnie, do niedzieli masz czas, tak? Quote
Recommended Posts