Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 757
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Więc tak,domek z Krakowa może małego Sky przyjąć w każdej chwili,ale nie ma możliwości podjechania do Myślenic,więc musiałybyśmy jeszcze jechać na Kraków.
Z Zarabia do Krakowa jest 35km.
Czyli do tych 210km dodaję 35km= ok 250km.
Zatankować auto muszę na taką trasę,żeby na pewno starczyło za 90zł.
A skoro i tak już jedziemy w tamtą stronę to szkoda,żeby Sky siedział i nabijał kolejne doby w klinice.

Posted (edited)

[quote name='DoPi']w poscie 359 proponowałam wam darmowy transport. Nikt nie zwrócił nawet uwagi na to, a w tytule "błagamy o wsparcie".[/QUOTE]

O kurczę faktycznie!Kompletnie mi to umknęło przez to,że akurat wtedy kolejny szczeniaczek nam odszedł i nie było wiadomo co będzie z resztą.
Transport jest potrzebny z [B]Bielska B.--> Myślenice (Zarabie) ---> Kraków na jutro.[/B]
Dałoby radę?

Edited by Avilia
Posted

Czy ta pani , która chce pieska dogadała się z Wami? Ona jest bardzo akuratna i z pewnością dzwoniła. Mam nadzieję,że się udało dogadać. Jeśli Klaudii nie udało się odebrać( wiem ,że wczoraj było szaleństwo ) , to może ja prześlę numer tej dziewczyny.

Posted

[quote name='DoPi']w poscie 359 proponowałam wam darmowy transport. Nikt nie zwrócił nawet uwagi na to, a w tytule "błagamy o wsparcie".[/QUOTE]

Dzwoniłam do DoPi - da jeszcze znać czy da radę jutro :)
Dzięki Cioteczko :)

Posted

Ewu-Klaudia z dziewczyną rozmawiała.Jest chętna przyjąć malucha.Będziemy do niej jeszcze dzwonić.

Zatem czekamy na odpowiedź czy da radę z tym transportem coś ustalić.Gdyby się nie udało to my jesteśmy w gotowości jutro rano.

Posted

[quote name='Rudzia-Bianca']Jak duża jest Bella i Donna w schronie ? I co z nich może wyrosnąć wielkościowo ?[/QUOTE]

One teraz są takie do połowy łydki.Ważą może z 6kg tak na oko.
Będą raczej średnie,do 20kg max.Do kolana wysokiej osoby.Raczej nie większe.

Posted

[quote name='Avilia']Ewu-Klaudia z dziewczyną rozmawiała.Jest chętna przyjąć malucha.Będziemy do niej jeszcze dzwonić.

Zatem czekamy na odpowiedź czy da radę z tym transportem coś ustalić.Gdyby się nie udało to my jesteśmy w gotowości jutro rano.[/QUOTE]
Trzymam kciuki

Posted

[quote name='Avilia']One teraz są takie do połowy łydki.Ważą może z 6kg tak na oko.
Będą raczej średnie,do 20kg max.Do kolana wysokiej osoby.Raczej nie większe.[/QUOTE]

Zrobię im osobne wydarzenie na fb dzisiaj .

Posted

[quote name='Avilia']One teraz są takie do połowy łydki.Ważą może z 6kg tak na oko.
Będą raczej średnie,do 20kg max.Do kolana wysokiej osoby.Raczej nie większe.[/QUOTE]

a Dafi jakiej jest wielkości?

Posted

[B]Kochani, zapraszam na mój bazarek bransoletkowy - połowa będzie dla Dafi[/B]
[url]http://www.dogomania.pl/threads/224995-Eleganckie-bransoletki-handmade-reaktywacja-)-na-Dafi-i-Albink%C4%99-do-01.04[/url]

Posted

[quote name='ang'][B]Kochani, zapraszam na mój bazarek bransoletkowy - połowa będzie dla Dafi[/B]
[url]http://www.dogomania.pl/threads/224995-Eleganckie-bransoletki-handmade-reaktywacja-)-na-Dafi-i-Albink%C4%99-do-01.04[/url][/QUOTE]
Bardzo dziękujemy w imieniu Dafi :D

Posted

[quote name='Psia Szkoła']Bardzo dziękujemy w imieniu Dafi :D[/QUOTE]
nie ma za co:) i zapraszam do oglądania, mam też fajne drewniane (link w sygn)

Posted

[quote name='Aldrumka']napiszcie, proszę, czy na wszelki wypadek przelac pieniądze Avilli i ile ? bo mnie jutro tu nie będzie (może dopiero późnym wieczorem)

czy można poczekac do piątku ?[/QUOTE]

Aldrumko nie trzeba-jednak transport bezpłatny będzie.Ok 17 Dafi i Sky pojadą w świat:) Jedna dziewczynka zostaje sama w klinice.Ją też wypadałoby jak najprędzej zabrać.

Posted

Czy byłaby taka możliwość, że została zabrana razem z rodzeństwem do Krakowa?

[quote name='Avilia']Aldrumko nie trzeba-jednak transport bezpłatny będzie.Ok 17 Dafi i Sky pojadą w świat:) Jedna dziewczynka zostaje sama w klinice.Ją też wypadałoby jak najprędzej zabrać.[/QUOTE]