DoPi Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 w poscie 359 proponowałam wam darmowy transport. Nikt nie zwrócił nawet uwagi na to, a w tytule "błagamy o wsparcie". Quote
Avilia Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Więc tak,domek z Krakowa może małego Sky przyjąć w każdej chwili,ale nie ma możliwości podjechania do Myślenic,więc musiałybyśmy jeszcze jechać na Kraków. Z Zarabia do Krakowa jest 35km. Czyli do tych 210km dodaję 35km= ok 250km. Zatankować auto muszę na taką trasę,żeby na pewno starczyło za 90zł. A skoro i tak już jedziemy w tamtą stronę to szkoda,żeby Sky siedział i nabijał kolejne doby w klinice. Quote
Avilia Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 (edited) [quote name='DoPi']w poscie 359 proponowałam wam darmowy transport. Nikt nie zwrócił nawet uwagi na to, a w tytule "błagamy o wsparcie".[/QUOTE] O kurczę faktycznie!Kompletnie mi to umknęło przez to,że akurat wtedy kolejny szczeniaczek nam odszedł i nie było wiadomo co będzie z resztą. Transport jest potrzebny z [B]Bielska B.--> Myślenice (Zarabie) ---> Kraków na jutro.[/B] Dałoby radę? Edited March 21, 2012 by Avilia Quote
sajlana Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 z mojego bazarku tez coś będzie...choc chyba niewiele.. Quote
Avilia Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 [quote name='sajlana']z mojego bazarku tez coś będzie...choc chyba niewiele..[/QUOTE] Każdy grosz na wagę złota Sajlana:) Quote
ewu Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Czy ta pani , która chce pieska dogadała się z Wami? Ona jest bardzo akuratna i z pewnością dzwoniła. Mam nadzieję,że się udało dogadać. Jeśli Klaudii nie udało się odebrać( wiem ,że wczoraj było szaleństwo ) , to może ja prześlę numer tej dziewczyny. Quote
ewu Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 20 zł na transport zaraz wyślę . Jutro będzie na koncie. Quote
Rudzia-Bianca Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 [quote name='DoPi']w poscie 359 proponowałam wam darmowy transport. Nikt nie zwrócił nawet uwagi na to, a w tytule "błagamy o wsparcie".[/QUOTE] Dzwoniłam do DoPi - da jeszcze znać czy da radę jutro :) Dzięki Cioteczko :) Quote
Avilia Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Ewu-Klaudia z dziewczyną rozmawiała.Jest chętna przyjąć malucha.Będziemy do niej jeszcze dzwonić. Zatem czekamy na odpowiedź czy da radę z tym transportem coś ustalić.Gdyby się nie udało to my jesteśmy w gotowości jutro rano. Quote
Psia Szkoła Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 [quote name='Rudzia-Bianca']Dzwoniłam do DoPi - da jeszcze znać czy da radę jutro :) Dzięki Cioteczko :)[/QUOTE] Czekamy na wieści :) Quote
Rudzia-Bianca Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Jak duża jest Bella i Donna w schronie ? I co z nich może wyrosnąć wielkościowo ? Quote
Avilia Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 [quote name='Rudzia-Bianca']Jak duża jest Bella i Donna w schronie ? I co z nich może wyrosnąć wielkościowo ?[/QUOTE] One teraz są takie do połowy łydki.Ważą może z 6kg tak na oko. Będą raczej średnie,do 20kg max.Do kolana wysokiej osoby.Raczej nie większe. Quote
ewu Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 [quote name='Avilia']Ewu-Klaudia z dziewczyną rozmawiała.Jest chętna przyjąć malucha.Będziemy do niej jeszcze dzwonić. Zatem czekamy na odpowiedź czy da radę z tym transportem coś ustalić.Gdyby się nie udało to my jesteśmy w gotowości jutro rano.[/QUOTE] Trzymam kciuki Quote
Rudzia-Bianca Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 [quote name='Avilia']One teraz są takie do połowy łydki.Ważą może z 6kg tak na oko. Będą raczej średnie,do 20kg max.Do kolana wysokiej osoby.Raczej nie większe.[/QUOTE] Zrobię im osobne wydarzenie na fb dzisiaj . Quote
Psia Szkoła Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 [quote name='Avilia']One teraz są takie do połowy łydki.Ważą może z 6kg tak na oko. Będą raczej średnie,do 20kg max.Do kolana wysokiej osoby.Raczej nie większe.[/QUOTE] a Dafi jakiej jest wielkości? Quote
Avilia Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 [quote name='Psia Szkoła']a Dafi jakiej jest wielkości?[/QUOTE] Takiej samej.Może jest ciut drobniejsza,bo te puchacze wszystkie drobne były. Quote
Gufiona Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Strasznie się natomiast cieszę, że moja chrześnica jedzie do nowego domku.:lol: Będziesz szczęśliwa Dafi, moje ty śliczne maleństwo. Quote
Aldrumka Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 napiszcie, proszę, czy na wszelki wypadek przelac pieniądze Avilli i ile ? bo mnie jutro tu nie będzie (może dopiero późnym wieczorem) czy można poczekac do piątku ? Quote
ang Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 [B]Kochani, zapraszam na mój bazarek bransoletkowy - połowa będzie dla Dafi[/B] [url]http://www.dogomania.pl/threads/224995-Eleganckie-bransoletki-handmade-reaktywacja-)-na-Dafi-i-Albink%C4%99-do-01.04[/url] Quote
Psia Szkoła Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 [quote name='ang'][B]Kochani, zapraszam na mój bazarek bransoletkowy - połowa będzie dla Dafi[/B] [url]http://www.dogomania.pl/threads/224995-Eleganckie-bransoletki-handmade-reaktywacja-)-na-Dafi-i-Albink%C4%99-do-01.04[/url][/QUOTE] Bardzo dziękujemy w imieniu Dafi :D Quote
ang Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 [quote name='Psia Szkoła']Bardzo dziękujemy w imieniu Dafi :D[/QUOTE] nie ma za co:) i zapraszam do oglądania, mam też fajne drewniane (link w sygn) Quote
Avilia Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 [quote name='Aldrumka']napiszcie, proszę, czy na wszelki wypadek przelac pieniądze Avilli i ile ? bo mnie jutro tu nie będzie (może dopiero późnym wieczorem) czy można poczekac do piątku ?[/QUOTE] Aldrumko nie trzeba-jednak transport bezpłatny będzie.Ok 17 Dafi i Sky pojadą w świat:) Jedna dziewczynka zostaje sama w klinice.Ją też wypadałoby jak najprędzej zabrać. Quote
Aldrumka Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 to świetnie bo trzeba ciułać na koszty leczenia Quote
marta-t Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Czy byłaby taka możliwość, że została zabrana razem z rodzeństwem do Krakowa? [quote name='Avilia']Aldrumko nie trzeba-jednak transport bezpłatny będzie.Ok 17 Dafi i Sky pojadą w świat:) Jedna dziewczynka zostaje sama w klinice.Ją też wypadałoby jak najprędzej zabrać.[/QUOTE] Quote
Recommended Posts