*Monia* Posted September 18, 2014 Author Posted September 18, 2014 Podzieliłam się z nimi trochę bo już się najadłam, reszta na spacerze :) Quote
Małgonia Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 Ja w październiku torta robie bo rocznica przygarnięcia kundla ze schroniska:) aż mi sie lezka kreci w oku ze to rok juz, mój pierwszy wymarzony wyczekany pies :) Quote
Pani Profesor Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 zrób urodzinowy prezent, mój dostał w nagrodę lody i piwsko, mam gdzieś nawet filmik-relację z pożerania :D Quote
Małgonia Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 PP ogladalam :D jak sie uda finansowo to dostanie RunningEgg :D a na cito musze pilke mu kupić bo tenisowa ulubiona jego zniszczona calkiem... Prawie rok wytrzymala, taka profesjonalna, bo z kiosku za 2zl to tydzień :( i gdzie ja teraz taka dostane... Quote
*Monia* Posted September 18, 2014 Author Posted September 18, 2014 Mój wyczekany, wymarzony i wyśniony pies w maju skończył już 10 lat, a 18go czerwca minęło nam 10 lat razem. Torta nie było, ale ona sobie sama bierze jak ma no coś ochotę a nikt nie patrzy :nonono2: Parę dni temu naszło mnie na wspomnienia bo odnalazłam starą kartę pamięci. Czuję jakby mnie lata świetlne dzieliły od tego czasu, a to 'tylko' jakieś 5 lat...https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=OvRWvWHXwDQ karta zmobilizowała mnie do odszukania starego konta na YT 1 Quote
łamAga Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 słodki ten filmik :loveu: takie dwa lizusy :loveu: Quote
*Monia* Posted September 19, 2014 Author Posted September 19, 2014 Rzadko były zabawy dlatego cud że udało mi się uchwycić. Zwykle Shina wisiała na Hexy obroży a Hexolina zamiatała nią podłogę :mdrmed: Mam Maniuli fotki świeżutkie, robione niecałą godzinę temu :jumpie: . Jak zaśnie i zamorduję Shinę za walenie w drzwi to może coś wrzucę :-D Quote
*Magda* Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 Jaka zabawa :D Czekam na zdjęcia Maniuli :) Quote
Guest TyŚka Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 Ależ słodkości :) To czekamy na Maniowe fotki. Quote
*Monia* Posted September 19, 2014 Author Posted September 19, 2014 Póki co jedno bo padam o wyjątkowo wczesnej porze. Mania mówi wszystkim dobranoc Quote
Pani Profesor Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 ta jej fryzura :grin: :loveu: Quote
*Monia* Posted September 20, 2014 Author Posted September 20, 2014 Golas z cenzurą i przyklapniętym fryzem (spanie w czapce) :grins: nóżki bardzo chlapały, nawet piana przed nimi uciekła :mdrmed: Quote
*Magda* Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 Jaka cenzura :roflt: :roflt: :roflt: Quote
*Monia* Posted September 20, 2014 Author Posted September 20, 2014 Jaka cenzura :roflt: :roflt: :roflt: Prawda że ładna :grins: Quote
*Magda* Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 Prawda że ładna :grins: Śliczna :loveu: Quote
Małgonia Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 Padłam z tej cenzury :D Tak z ciekawości- czemu spała w czapce? W sensie wnocy w czapce? Hanka nigdy po kąpieli czapki na sobie nie miała i ja nigdy czapki w domu nie zrozumiem :siara: Quote
*Monia* Posted September 20, 2014 Author Posted September 20, 2014 Jakoś musiałam zasłonić nagie części ciała :P Zależy ile się ma stopni w domu. Ja poniżej 22 po myciu włosów zakładam czapę do czasu aż włosy nie wyschną a później zdejmuję, ale jak zaśnie to tak sobie w niej śpi pół nocy. Tym bardziej teraz jak katar podłapała w tej cholernej przychodni pcham jej czapę na łepetynkę, nie protestuje ;). Quote
Małgonia Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 No to ja wyrodna jestem i nie zakładam :D Quote
łamAga Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 Buahahahahahhahahaha cenzura mnie powaliła :D ale Maniula cudna :loveu: Quote
*Magda* Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 No to ja wyrodna jestem i nie zakładam :D Ja też, bo moje dziecię nigdy w domu w czapce nie było :eviltong: Quote
Guest TyŚka Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 Ja też nie przypominam sobie, by ktoś u mnie nakładał niemowlakowi czapeczkę. Kochaną mamusią jesteś :p Quote
*Monia* Posted September 20, 2014 Author Posted September 20, 2014 Czyli nie bez powodu jedna osoba nazwała mnie "wzorową mamusią"? :megagrin: Tylko jej akurat chodziło o to że karmię cycem 3-miesięczne niemowlę, co mi się wcale nie wydaje wielkim wyczynem bo jak mogę to karmię i będę karmić jeszcze jakiś czas. U nas chyba wszystkie dzieci miały czapki po kąpieli zakładane, nawet mój chrześniak mimo zimnego chowu. Wiem że jestem nadopiekuńcza, ale moje psy też miały i mają z tym przesrane a ode mnie nie uciekły :jumpie: Quote
Małgonia Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 Psom tez czapke zakładasz znaczy? :D Quote
łamAga Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 Buahaha takie na sznureczkach dla niemowląt :D Quote
Recommended Posts