Jump to content
Dogomania

Hexa moje kochane słoneczko, Shina paskuda i inni :)

Recommended Posts

Posted

Ja w październiku torta robie bo rocznica przygarnięcia kundla ze schroniska:) aż mi sie lezka kreci w oku ze to rok juz, mój pierwszy wymarzony wyczekany pies :)

Posted

PP ogladalam :D jak sie uda finansowo to dostanie RunningEgg :D a na cito musze pilke mu kupić bo tenisowa ulubiona jego zniszczona calkiem... Prawie rok wytrzymala, taka profesjonalna, bo z kiosku za 2zl to tydzień :( i gdzie ja teraz taka dostane...

Posted

Mój wyczekany, wymarzony i wyśniony pies w maju skończył już 10 lat, a 18go czerwca minęło nam 10 lat razem. Torta nie było, ale ona sobie sama bierze jak ma no coś ochotę a nikt nie patrzy :nonono2:

Parę dni temu naszło mnie na wspomnienia bo odnalazłam starą kartę pamięci. Czuję jakby mnie lata świetlne dzieliły od tego czasu, a to 'tylko' jakieś 5 lat...

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=OvRWvWHXwDQ

karta zmobilizowała mnie do odszukania starego konta na YT

• Upvote 1
Posted

Rzadko były zabawy dlatego cud że udało mi się uchwycić. Zwykle Shina wisiała na Hexy obroży a Hexolina zamiatała nią podłogę :mdrmed:

Mam Maniuli fotki świeżutkie, robione niecałą godzinę temu :jumpie: . Jak zaśnie i zamorduję Shinę za walenie w drzwi to może coś wrzucę :-D

Posted

Padłam z tej cenzury :D

Tak z ciekawości- czemu spała w czapce? W sensie wnocy w czapce?

Hanka nigdy po kąpieli czapki na sobie nie miała i ja nigdy czapki w domu nie zrozumiem  :siara:

Posted

Jakoś musiałam zasłonić nagie części ciała :P

Zależy ile się ma stopni w domu. Ja poniżej 22 po myciu włosów zakładam czapę do czasu aż włosy nie wyschną a później zdejmuję, ale jak zaśnie to tak sobie w niej śpi pół nocy. Tym bardziej teraz jak katar podłapała w tej cholernej przychodni pcham jej czapę na łepetynkę, nie protestuje ;).

Posted

Ja też nie przypominam sobie, by ktoś u mnie nakładał niemowlakowi czapeczkę.
Kochaną mamusią jesteś :p

Posted

Czyli nie bez powodu jedna osoba nazwała mnie "wzorową mamusią"?  :megagrin:  Tylko jej akurat chodziło o to że karmię cycem 3-miesięczne niemowlę, co mi się wcale nie wydaje wielkim wyczynem bo jak mogę to karmię i będę karmić jeszcze jakiś czas.

U nas chyba wszystkie dzieci miały czapki po kąpieli zakładane, nawet mój chrześniak mimo zimnego chowu.

Wiem że jestem nadopiekuńcza, ale moje psy też miały i mają z tym przesrane a ode mnie nie uciekły :jumpie: