mari23 Posted December 16, 2018 Posted December 16, 2018 Puszek [*] 16.12.2018 :( :( :( :( :(:( :( :( :( Quote
Tyśka) Posted December 16, 2018 Posted December 16, 2018 Niby powoli wszysto zwiastowało, ale człowiek nie jest gotowy... :( "Zawsze wiernie ci służyłem. Teraz ciało już zmęczone. Oczy gasną. Uszy słyszą głos, co w inną wzywa stronę. Muszę pójść po moście z tęczy gdzie kraina jest daleka. Tylko nie płacz, panie, proszę. Będę tam na ciebie czekał." Przytulam, mari. 1 Quote
mari23 Posted March 12, 2019 Posted March 12, 2019 Dnia 16.12.2018 o 20:55, Tyś(ka) napisał: Niby powoli wszystko zwiastowało, ale człowiek nie jest gotowy... :( "Zawsze wiernie ci służyłem. Teraz ciało już zmęczone. Oczy gasną. Uszy słyszą głos, co w inną wzywa stronę. Muszę pójść po moście z tęczy gdzie kraina jest daleka. Tylko nie płacz, panie, proszę. Będę tam na ciebie czekał." Przytulam, mari. wciąż żal, smutno :( czy on na mnie będzie czekał? On już ze swoją Panią szczęśliwy, bez bólu.... a ja wciąż płaczę Czy ja je wszystkie kiedyś odnajdę..... 1 Quote
Recommended Posts