Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='adda'][quote] Zbierac reka nie probowałam. Robcie to majac dwa woreczki>? Jednym zbeiracie a do drugiego wrzucacie? :oops:[/quote]
Nieee... Po prostu zakładam reklamówkę na rękę jak rękawiczkę, chwytam specjał i wywijam reklamówkę "na lewą stronę", zawiązuję :D[/quote]
Ja podobnie :) . Tylko tych rzadkich nie zbieram, staram się zasypać piaskiem albo coś :oops: .

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja po moim większym to muszę iść po łopatę :lol: Dobrze, że mamy własny ogród, bo jakoś nie wyobrażam sobie spacerów z łopatą w ręku :lol:

Posted

[quote name='gadzik']jakoś nie wyobrażam sobie spacerów z łopatą w ręku :lol:[/quote] A wiesz jak to mięśnie wyrabia :lol: No i żaden zboczek Ci nie podskoczy :lol:

Posted

[quote name='adda'][quote name='gadzik']jakoś nie wyobrażam sobie spacerów z łopatą w ręku :lol:[/quote] A wiesz jak to mięśnie wyrabia :lol: No i żaden zboczek Ci nie podskoczy :lol:[/quote]
jasne ale na wsi ludzie i tak już dziwnie na nie patrzą a taki spacerek z łopatą i dwoma psiurami to byłby niezły ubaw :wink:

Posted

[quote name='gadzik']jasne ale na wsi ludzie i tak już dziwnie na nie patrzą a taki spacerek z łopatą i dwoma psiurami to byłby niezły ubaw :wink:[/quote] :roflt:
W zasadzie to i tak nie masz nic do stracenia :lol: Już to że chodzisz z psami na spacery pewnie jest dziwactwem :tard:

Posted

[quote name='adda'][quote name='gadzik']jasne ale na wsi ludzie i tak już dziwnie na nie patrzą a taki spacerek z łopatą i dwoma psiurami to byłby niezły ubaw :wink:[/quote] :roflt:
W zasadzie to i tak nie masz nic do stracenia :lol: Już to że chodzisz z psami na spacery pewnie jest dziwactwem :tard:[/quote]
Dokładnie tak,bo kto normalny mając taki wielki ogród chodzi z psami na spacery, łapie je jak uciekną, szkoli i w dodatku gania jak wariat z pileczką albo frisbee :wink:
Ale z tą łopatą to chyba spróbuję :lol: gorzej jak pomyslą, że to na te burki, które nas obszczekują :-?

Posted

[quote name='gadzik']Ale z tą łopatą to chyba spróbuję :lol: gorzej jak pomyslą, że to na te burki, które nas obszczekują :-?[/quote] Słuchaj, to żeby nie było, to nieś to goowno na łopacie przez całą wieś :smokin:

Posted

[quote name='adda']Nieee... Po prostu zakładam reklamówkę na rękę jak rękawiczkę, chwytam specjał i wywijam reklamówkę "na lewą stronę", zawiązuję :D[/quote]

Dokładnie tak :D
Ja czasami mam jeszcze ręczniki papierowe i najpierw przykrywam specjał. Szczególnie jak mam daleko do kosza. Chodzi o to, żeby nie iść przez pół osiedla z nie do końca nieprzezroczystą torebką.... 8)

Ale się cieszę, ze nasza akcja przynosi skutki :multi:
Lazy nowym członkiem :D

[quote name='adda']Słuchaj, to żeby nie było, to nieś to goowno na łopacie przez całą wieś :smokin:[/quote]

niee, umarłam jak to sobie wyobraziłam :D :D :D

Posted

[quote name='adda']Po prostu odrzuć sąsiadowi to co jego pies narobił :cunao:[/quote]

Baaardzo popieram! Jak mieszkały w mojej klatce dwa mopsiki to często gęsto srały w przedsionku, a właściciele mieli to gdzieś :x Na szczęście w tym przypadku wystarczyło napisać dosadną odezwę - zaroziłam, że będzie to sprzątane wycieraczką szanownych państwa :evilbat: Poskutkowało :evilbat:

Posted

[quote name='Maga100'] Chodzi o to, żeby nie iść przez pół osiedla z nie do końca nieprzezroczystą torebką.... 8) [/quote] Ja mam takie prawie białe z napisem: [b][color=red]NA DZIEŃ DOBRY![/color][/b]
:bigcool:
[quote]Ale się cieszę, ze nasza akcja przynosi skutki :multi:
Lazy nowym członkiem :D[/quote] Sie też cieszę, a LAZY siakieś innowacje wprowadza :cooldevi:

Posted

[quote name='Maga100'][quote name='adda']Słuchaj, to żeby nie było, to nieś to goowno na łopacie przez całą wieś :smokin:[/quote]
niee, umarłam jak to sobie wyobraziłam :D :D :D[/quote]
Dlaczego, przerzuciłaby sobie łopatę przez ramię i nawet wysiłku na twarzy nie byłoby widać 8)

Posted

Nieważne, czy torebką, czy łopatą... Każdy sposób dobry :D
Może byc nawet "na dzien dobry" :D
Ja niestety, dysponuję tylko przezroczystymi i wędrując z taką, odczuwam pewien dyskomfort 8) Ale co tam, dumę i tak większą

Posted

[quote name='adda']Myślę, że z przezroczystą można być nawet dumniejszym :drinking:[/quote]

taaa, i jeszcze spiewać w głos:
co ja tu mam, co ja tu mam,
nikomu nie daaaaam

Posted

[quote name='Maga100']co ja tu mam, co ja tu mam,
nikomu nie daaaaam[/quote]
Hi hi, my tu gadu gadu, a poezji od PIKI nie ma :roll: Przez to tylko jedna dogomaniaczka nam się nawróciła - LAZY!!!

Posted

[quote name='adda']Przez to tylko jedna dogomaniaczka nam się nawróciła - LAZY!!![/quote]
na początek to i tak dobry wynik, kto wie co będzie dalej :wink:

Posted

[quote name='gadzik']na początek to i tak dobry wynik, kto wie co będzie dalej :wink:[/quote] Taaa... idziemy jak burza :evilbat: :lol:

Posted

[quote name='adda'] Taaa... idziemy jak burza :evilbat: :lol:[/quote]

:roflt:
Jasne, jak tornado, tylko że trąby są dwie... 8)
Ale nie traćmy nadziei, myslę, że gros tylko czyta, ale w myslach już się lęgnie.... :D

Posted

[quote name='Maga100'] :roflt:
Jasne, jak tornado, tylko że trąby są dwie... 8)
Ale nie traćmy nadziei, myslę, że gros tylko czyta, ale w myslach już się lęgnie.... :D[/quote]
Myślisz, że niektórzy już po kryjomu torebki do dłoni przymierzają? :D
Z dumą dogomaniacy, z dumą!!!!!!!!!

Posted

[quote name='adda']Myślisz, że niektórzy już po kryjomu torebki do dłoni przymierzają? :D
Z dumą dogomaniacy, z dumą!!!!!!!!![/quote]

:roflt: :roflt: :Help_2: :roflt: :terazpol:
Jestem pewna, że szukają w domu nieprzezroczystych torebek i powoli zaczynają działać, tylko jeszcze pod osłoną nocy :grins:

Trzeba dobitnie powtarzać, ze nie ma nic piękniejszego niż spacer po trawnikach i myśl: koopa mojego psa NA PEWNO tu nie leży.

Posted

[quote name='Maga100']Jestem pewna, że szukają w domu nieprzezroczystych torebek i powoli zaczynają działać, tylko jeszcze pod osłoną nocy :grins:[/quote] Jak pod osłoną nocy, to tylko reklamóweczka, bez łapacza, bo po ciemku to trza się zdać na wrażenia termiczne :lol:
[quote]Trzeba dobitnie powtarzać, ze nie ma nic piękniejszego niż spacer po trawnikach i myśl: koopa mojego psa NA PEWNO tu nie leży.[/quote]
Tak, to piękne... i gdyby tak wszyscy myśleli, nie trzeba byłoby slalomem zaiwaniać za "swoją" kupą :roll: