Incunabula Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 [quote name='adda'][quote] Zbierac reka nie probowałam. Robcie to majac dwa woreczki>? Jednym zbeiracie a do drugiego wrzucacie? :oops:[/quote] Nieee... Po prostu zakładam reklamówkę na rękę jak rękawiczkę, chwytam specjał i wywijam reklamówkę "na lewą stronę", zawiązuję :D[/quote] Ja podobnie :) . Tylko tych rzadkich nie zbieram, staram się zasypać piaskiem albo coś :oops: . Quote
adda Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 [quote name='Morrisonka']Ja podobnie :) . [/quote] Morrisonka, a co Ty tam masz do zebrania po swoim psiulu :haha: Quote
gadzik Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Ja po moim większym to muszę iść po łopatę :lol: Dobrze, że mamy własny ogród, bo jakoś nie wyobrażam sobie spacerów z łopatą w ręku :lol: Quote
Incunabula Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Mam jeszcze kundlice, która jest sporo większa ;) . I niestety często miewa sraczki :-? . Quote
adda Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 [quote name='gadzik']jakoś nie wyobrażam sobie spacerów z łopatą w ręku :lol:[/quote] A wiesz jak to mięśnie wyrabia :lol: No i żaden zboczek Ci nie podskoczy :lol: Quote
gadzik Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 [quote name='adda'][quote name='gadzik']jakoś nie wyobrażam sobie spacerów z łopatą w ręku :lol:[/quote] A wiesz jak to mięśnie wyrabia :lol: No i żaden zboczek Ci nie podskoczy :lol:[/quote] jasne ale na wsi ludzie i tak już dziwnie na nie patrzą a taki spacerek z łopatą i dwoma psiurami to byłby niezły ubaw :wink: Quote
adda Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 [quote name='gadzik']jasne ale na wsi ludzie i tak już dziwnie na nie patrzą a taki spacerek z łopatą i dwoma psiurami to byłby niezły ubaw :wink:[/quote] :roflt: W zasadzie to i tak nie masz nic do stracenia :lol: Już to że chodzisz z psami na spacery pewnie jest dziwactwem :tard: Quote
gadzik Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 [quote name='adda'][quote name='gadzik']jasne ale na wsi ludzie i tak już dziwnie na nie patrzą a taki spacerek z łopatą i dwoma psiurami to byłby niezły ubaw :wink:[/quote] :roflt: W zasadzie to i tak nie masz nic do stracenia :lol: Już to że chodzisz z psami na spacery pewnie jest dziwactwem :tard:[/quote] Dokładnie tak,bo kto normalny mając taki wielki ogród chodzi z psami na spacery, łapie je jak uciekną, szkoli i w dodatku gania jak wariat z pileczką albo frisbee :wink: Ale z tą łopatą to chyba spróbuję :lol: gorzej jak pomyslą, że to na te burki, które nas obszczekują :-? Quote
adda Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 [quote name='gadzik']Ale z tą łopatą to chyba spróbuję :lol: gorzej jak pomyslą, że to na te burki, które nas obszczekują :-?[/quote] Słuchaj, to żeby nie było, to nieś to goowno na łopacie przez całą wieś :smokin: Quote
gadzik Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 :roflt: :roflt: :roflt: A potem wysypie pod bramą sąsiada w ramach zemsty za jego psa wiecznie robiącego pob moją bramą :lol: Quote
adda Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Po prostu odrzuć sąsiadowi to co jego pies narobił :cunao: Quote
Maga100 Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 [quote name='adda']Nieee... Po prostu zakładam reklamówkę na rękę jak rękawiczkę, chwytam specjał i wywijam reklamówkę "na lewą stronę", zawiązuję :D[/quote] Dokładnie tak :D Ja czasami mam jeszcze ręczniki papierowe i najpierw przykrywam specjał. Szczególnie jak mam daleko do kosza. Chodzi o to, żeby nie iść przez pół osiedla z nie do końca nieprzezroczystą torebką.... 8) Ale się cieszę, ze nasza akcja przynosi skutki :multi: Lazy nowym członkiem :D [quote name='adda']Słuchaj, to żeby nie było, to nieś to goowno na łopacie przez całą wieś :smokin:[/quote] niee, umarłam jak to sobie wyobraziłam :D :D :D Quote
asher Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 [quote name='adda']Po prostu odrzuć sąsiadowi to co jego pies narobił :cunao:[/quote] Baaardzo popieram! Jak mieszkały w mojej klatce dwa mopsiki to często gęsto srały w przedsionku, a właściciele mieli to gdzieś :x Na szczęście w tym przypadku wystarczyło napisać dosadną odezwę - zaroziłam, że będzie to sprzątane wycieraczką szanownych państwa :evilbat: Poskutkowało :evilbat: Quote
adda Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 [quote name='Maga100'] Chodzi o to, żeby nie iść przez pół osiedla z nie do końca nieprzezroczystą torebką.... 8) [/quote] Ja mam takie prawie białe z napisem: [b][color=red]NA DZIEŃ DOBRY![/color][/b] :bigcool: [quote]Ale się cieszę, ze nasza akcja przynosi skutki :multi: Lazy nowym członkiem :D[/quote] Sie też cieszę, a LAZY siakieś innowacje wprowadza :cooldevi: Quote
adda Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='adda']Słuchaj, to żeby nie było, to nieś to goowno na łopacie przez całą wieś :smokin:[/quote] niee, umarłam jak to sobie wyobraziłam :D :D :D[/quote] Dlaczego, przerzuciłaby sobie łopatę przez ramię i nawet wysiłku na twarzy nie byłoby widać 8) Quote
Maga100 Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Nieważne, czy torebką, czy łopatą... Każdy sposób dobry :D Może byc nawet "na dzien dobry" :D Ja niestety, dysponuję tylko przezroczystymi i wędrując z taką, odczuwam pewien dyskomfort 8) Ale co tam, dumę i tak większą Quote
adda Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 Myślę, że z przezroczystą można być nawet dumniejszym :drinking: Quote
Maga100 Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 [quote name='adda']Myślę, że z przezroczystą można być nawet dumniejszym :drinking:[/quote] taaa, i jeszcze spiewać w głos: co ja tu mam, co ja tu mam, nikomu nie daaaaam Quote
adda Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 [quote name='Maga100']co ja tu mam, co ja tu mam, nikomu nie daaaaam[/quote] Hi hi, my tu gadu gadu, a poezji od PIKI nie ma :roll: Przez to tylko jedna dogomaniaczka nam się nawróciła - LAZY!!! Quote
gadzik Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 [quote name='adda']Przez to tylko jedna dogomaniaczka nam się nawróciła - LAZY!!![/quote] na początek to i tak dobry wynik, kto wie co będzie dalej :wink: Quote
adda Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 [quote name='gadzik']na początek to i tak dobry wynik, kto wie co będzie dalej :wink:[/quote] Taaa... idziemy jak burza :evilbat: :lol: Quote
Maga100 Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 [quote name='adda'] Taaa... idziemy jak burza :evilbat: :lol:[/quote] :roflt: Jasne, jak tornado, tylko że trąby są dwie... 8) Ale nie traćmy nadziei, myslę, że gros tylko czyta, ale w myslach już się lęgnie.... :D Quote
adda Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 [quote name='Maga100'] :roflt: Jasne, jak tornado, tylko że trąby są dwie... 8) Ale nie traćmy nadziei, myslę, że gros tylko czyta, ale w myslach już się lęgnie.... :D[/quote] Myślisz, że niektórzy już po kryjomu torebki do dłoni przymierzają? :D Z dumą dogomaniacy, z dumą!!!!!!!!! Quote
Maga100 Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 [quote name='adda']Myślisz, że niektórzy już po kryjomu torebki do dłoni przymierzają? :D Z dumą dogomaniacy, z dumą!!!!!!!!![/quote] :roflt: :roflt: :Help_2: :roflt: :terazpol: Jestem pewna, że szukają w domu nieprzezroczystych torebek i powoli zaczynają działać, tylko jeszcze pod osłoną nocy :grins: Trzeba dobitnie powtarzać, ze nie ma nic piękniejszego niż spacer po trawnikach i myśl: koopa mojego psa NA PEWNO tu nie leży. Quote
adda Posted June 15, 2005 Posted June 15, 2005 [quote name='Maga100']Jestem pewna, że szukają w domu nieprzezroczystych torebek i powoli zaczynają działać, tylko jeszcze pod osłoną nocy :grins:[/quote] Jak pod osłoną nocy, to tylko reklamóweczka, bez łapacza, bo po ciemku to trza się zdać na wrażenia termiczne :lol: [quote]Trzeba dobitnie powtarzać, ze nie ma nic piękniejszego niż spacer po trawnikach i myśl: koopa mojego psa NA PEWNO tu nie leży.[/quote] Tak, to piękne... i gdyby tak wszyscy myśleli, nie trzeba byłoby slalomem zaiwaniać za "swoją" kupą :roll: Quote
Recommended Posts