Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='martussia83']asher ja tam jeszcze nie wiem jakie instynkty w Tobie drzemią :roll: :evilbat:[/quote]

No na pewno nie macierzyński :lol:

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam problem natóry g***ianej :lol: chodzi o to ,że kiedy moja Emi zrobiła kupę na podwórku za chiny nie mogłem jej sprzątnąć (nie była luźna ,ale kiedy próbowałem wziaść na łopatkę to sie rozłaziła :-? )
Kupiłem jej dopiero wczoraj. Czy jej odchody "unormują" się?

Posted

Oczywiście, że się unormują. Przecież każdego psa można nauczyć, żeby robił kupę o dowolnie wybranej konsystencji i kształcie. Naucz swoją sukę, by robiła kupę idealnie dopasowaną kształtem do łopatki i problem z głowy.

Posted

[quote name='asher']Oczywiście, że się unormują. Przecież każdego psa można nauczyć, żeby robił kupę o dowolnie wybranej konsystencji i kształcie. Naucz swoją sukę, by robiła kupę idealnie dopasowaną kształtem do łopatki i problem z głowy.[/quote]
:roflt: :roflt: :roflt:

Posted

[quote name='Golden~Paweł']za chiny nie mogłem jej sprzątnąć [/quote]
Najlepiej sprzątać ręką (przez reklamówkę), wtedy na pewno się dopasuje :D

Posted

[quote name='adda'][quote name='Golden~Paweł']za chiny nie mogłem jej sprzątnąć [/quote]
Najlepiej sprzątać ręką (przez reklamówkę), wtedy na pewno się dopasuje :D[/quote]

Zwłaszcza, jak się ja trochę pougniata :D

Posted

:sweetCyb: Jakie wy rozkoszne w tym goownianym temacie :lol:

Jak sie koopa rozlazi bibulka ja potraktowac, odczekac az plyny [i]sie wsiakna [/i]i wtedy zbierac :sweetCyb:

Jesli stosuje sie metode ugniatana nalezy pamietac by zaopatrzyc sie w torbe odpowiadajaca normom na ugniatanie, bo inaczej .... 8)

Hej ja mam niedyskretne pytanie :oops:
Po sobie tez sprzatacie, jak was potrzeba zaskoczy ? :lol:

Posted

[quote]Oczywiście, że się unormują. Przecież każdego psa można nauczyć, żeby robił kupę o dowolnie wybranej konsystencji i kształcie. Naucz swoją sukę, by robiła kupę idealnie dopasowaną kształtem do łopatki i problem z głowy.[/quote]
:lol: spadłam z krzesła :lol: :lol: Ugniatanie można trenować na kupionej w sklepie zabawkowym ciastolinie (firmy nie wymienie-pewnie kazdy z reklam zna :wink: )

[quote]Hej ja mam niedyskretne pytanie
Po sobie tez sprzatacie, jak was potrzeba zaskoczy ? [/quote]
ja tak...szczególnie z chodnika... :oops: :lol:

Posted

Łapacza nie moge dostać w moim zoologicznym (nikt tego nie kupował :-? ) W pon. pobiegam po mieście może gdzieś będzie.A co do unormowania to chodziłoo to czy taką konsystencje powinna miec koopa?

Posted

[quote name='Golden~Paweł']A co do unormowania to chodziłoo to czy taką konsystencje powinna miec koopa?[/quote]

A to sorry, myślałam, że sobie jaja robisz, stąd moja odpowiedź :lol:

Szczerze mówiąc nie mam pojęcia jaka jest konsystencja koopy twojej psicy, więc nie wiem, czy akurat taka powinna być. Ale kupa to nie beton, nie jest - a przynajmniej nie powinna być - za twarda, więc myślę, że z goowienkiem jest ok, tylko ty musisz potrenować nabieranie :wink: :lol:

Posted

[quote name='Evelina']Po sobie tez sprzatacie, jak was potrzeba zaskoczy ? :lol:[/quote] Mnie kurka nigdy [b]taka[/b] potrzeba nie zaskoczyła, a jeśli, to zdążyłam do kibelka :D Ale w kibelku wodę spuszczam, jak najbardziej :roll: :D

Posted

[quote name='martussia83'][quote]Hej ja mam niedyskretne pytanie
Po sobie tez sprzatacie, jak was potrzeba zaskoczy ? [/quote]
ja tak...szczególnie z chodnika... :oops: :lol:[/quote]
:roflt:
A z krzaków nie? :evil: :lol:

Posted

[quote]A z krzaków nie? [/quote]
(mam deja vu :lol: )
nie...a powinnam? :roll: a jeśli tak to gdzie to wrzucać? :lol: :lol:
[quote]musisz potrenować nabieranie [/quote]
praktyka czyni mistrza 8) :lol:

Posted

[quote name='martussia83'][quote]A z krzaków nie? [/quote]
[/quote] Tam gdzie to z chodnika :roll:

Posted

Ciekawe co by Freud powiedział na to, że to mój ulubiony topic :lol:

[quote name='Evelina']Po sobie tez sprzatacie, jak was potrzeba zaskoczy ? :lol:[/quote]

Mnie, jako damie, nie przytrafiają się takie potrzeby w niestosownych miejscach :wink:

[quote name='Golden~Paweł']Łapacza nie moge dostać w moim zoologicznym (nikt tego nie kupował :-? ) W pon. pobiegam po mieście może gdzieś będzie.[/quote]

W warszawie też miałam z tym problem, niestety. W końcu za pięćdziesiatym razem udało mi się kupić w Kakadu. Te sklepy są dość dobrze zaopatrzone (i drogie :-? ) i chyba tylko są w centrach handlowych.

Posted

[quote name='adda'][quote name='martussia83'][quote]A z krzaków nie? [/quote]
[/quote] Tam gdzie to z chodnika :roll:[/quote]

A jeśli z chodnika w krzaki?

A mój sąsiad - nerwowy, zakompleksiony, starszy pan - chciał *i to na poważnie) wprowadzic nakaz.. wieszania woreczków przy odbycie psa, aby ich koopki nie lądowały na ziemi.
A kilka dni temu widząc, że ktoś sprzata po swoim psie, krzyknął: Jeszcze tyłek mu podetrzyj! - a potem instruował biednego właściciela, co jescze powinien robić. Pan uciekł do domu i piesek musiał czekac piętnaście minut na spacerek. Podobnych "sąsiadów" to ja mam jeszcze wielu. A ci, którzy mają pieski uważają, że ich nic nie dotyczy. Kocham starszych ludzi na moim osiedlu.

Posted

Ja mam taką babę w bloku, która całymi dniami wisi w oknie i pilnuje trawnika. Jak tylko ktoś wdepnie chocby kawałeczek, od razu drze ryja :evil: Mnie raz Leon pociagnął i wlazłam jedną nogą na trawnik... Myslałam, że babsko oknem wypadnie, tak się pluła. Milczy tylko, jak wchodzę żeby sprzątnąć koopalona :D

Posted

[quote name='Maga100']Ciekawe co by Freud powiedział na to, że to mój ulubiony topic :lol: [/quote] :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mogę się tylko domyślać :lol:

Posted

[quote name='adda'] :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mogę się tylko domyślać :lol:[/quote]

ja wolę się nie domyslać....
:lol: i ty też nie mów tego głośno swoim zwyczajem :evilbat:

Posted

[quote name='Maga100'] :lol: i ty też nie mów tego głośno swoim zwyczajem :evilbat:[/quote] Chodzi Ci o to, że jestem niesłychanie szczera? :lol: :lol: :lol: :evilbat:

Posted

No ale skoro po sobie z chodniczka sprzątamy wrzucając w krzaczki, to sprzątając z krzaczków gdzie mamy wrzucać? Specjalnych koszy chyba nie ma?

A tak apropos kiedyś w szkole prowadziliśmy ze znajomymi podobną pogawędkę :) dotyczyła ona pewnej znajomej, która jak ma za daleko do domu korzysta z dobrodziejstw natury :-?