Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Maga100']boszszsze, adda, przy tobie to nie można żadnych subtelnych niedopowiedzeń... :-?
:wink:[/quote] Wredota ze mnie, nie? :haha:

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='paszula']:D :D :D
Szymek czyliPancius number 2 (ale on uwaza ze jest number 1) :P juz tez obiecal zbierac kupki!! :)[/quote]
To kiedy premiera? :D

Posted

[quote name='paszula']:D :D :D
Szymek czyliPancius number 2 (ale on uwaza ze jest number 1) :P juz tez obiecal zbierac kupki!! :)[/quote]

:klacz:
no to czekamy na relację i ja uroczyście dopiszę do listy Dumnych Zbieraczy :D

PS oni zawsze myślą, ze są number 1... We wszystkim :lol:

Posted

[quote name='Maga100']oni zawsze myślą, ze są number 1... We wszystkim :lol:[/quote]

hi hi hi cos w tym jest!! :) Ale ten moj Szymek to taki jakis fajny Szymek, wiec czasem moze sobie tak pomyslec!! :) Ale bez przesadyzmu oczywiscie!! :)

A premiera wraz z pierwsza kupa!! Tzn kolejna kupa!! Trzymajcie kciuki!! :)

Wlasnie Szymek wrocil i zrobil co mial zrobic i mnie wygania od komputera, bo ma troche tu pracy!! Niech no tylko sprobuje w przerwie w Collina zagrac :evil: ja mu dam! :D

Wracam pewnie jutro jak sie uporam z telefonami z pracy!! I wtedy opowiem jak to bylo z ta kolejna kupa!! :)
Buziak

Posted

[quote name='paszula']Wlasnie Szymek wrocil i zrobil co mial zrobic [/quote]
Posprzątał, poodkurzał, umył na mokro, zrobił kolację, pranie, wyprasował? No to niech chłopina usiądzie do tego kompa :roll:

Posted

[quote name='adda'][quote name='paszula']Wlasnie Szymek wrocil i zrobil co mial zrobic [/quote]
Posprzątał, poodkurzał, umył na mokro, zrobił kolację, pranie, wyprasował? No to niech chłopina usiądzie do tego kompa :roll:[/quote]

Ale sie splakalam! hi hi hi :D :D :D

Nie zupelnie i sam nawet sie do tego przyznaje. Wrocil do domu z uczelni i potem byl w aptece po lekarstwa dla mnie, bo chora jestem, poszedl na zakupy i pobawil sie z psem (latali tu na czworaka... tzn Szymek ... pies normalnie :))

Niech siada do komputera, bo musi robic tlumaczenie... trzeba zarabiac na wieksze mieszkanie dla zwierzakow a raczej jego remont....

Ale generalnie musze go pochwalic, bo sie nie doczekal az siadzie, bo pisze tego posta i zmywa naczynia... on tak ma sam od siebie.... wiec go sobie zawsze chwale, ze mi sie tak trafilo!!!! :B-fly:
Buziak, bo juz skonczyl i groznie patrzy, bo sie tu chicholę!! :)

Posted

No to gratuluje kolejnego "złowionego: dogomaniaka w siec sprzątaczy koopek!

A takeigo Szymka to pozazdroscic..ja znam takeigo jednego Pana co to posprzata, ugotuje, pozmywa, zrobi zakupy itd. To mój tato!!!

Posted

[quote name='paszula']Ale generalnie musze go pochwalic, bo sie nie doczekal az siadzie, bo pisze tego posta i zmywa naczynia... on tak ma sam od siebie.... wiec go sobie zawsze chwale, ze mi sie tak trafilo!!!![/quote]
:o To już drugi taki :o

Posted

[quote name='LAZY']A takeigo Szymka to pozazdroscic..ja znam takeigo jednego Pana co to posprzata, ugotuje, pozmywa, zrobi zakupy itd. To mój tato!!![/quote] Zajęty :cry: :lol:

Posted

Jak się wnerwiłam :evilbat: Wychodzę z psem rano i jeszcze zdaży mu się zrobić siku (siku!kupy już nie!)na chodniku, a że nie podnosi jeszcze nogi :lol: to wiadomo że robi się kałuża :roll: I dzisiaj jakiś facet zwrócił mi uwagę że mam to posprzątać.Ja mówię co?Siku?Może mopem? :evil: On tylko coś powrzeszczał że Katowice zasrane i zasikane przez takich jak ja (znaczy takie psy :wink: ),ale mi krwi napsuł :evilbat: Zawsze sprzątam jak pies zrobi kupsko na chodniku,ale jak widac musze też wziąć się za siuśki :evil:

Posted

[quote name='martussia83']nie...a powinnam? :roll: jeśli tak to gdzie to wrzucać?[/quote]
Powinnaś :D
Zostało tutaj ustalone, że wyrzucamy do zwykłych koszy na śmieci, bo lepsze goowno w koszu niż na trawniku :D Goowienka sprzątamy z dumą wypisaną na twarzy, do koszy wrzucamy po kryjomu, żeby nas Straż Miejska nie przyłapała :D

Posted

wzięłam się za topic, przeczytałam cały i w sumie to ma ręce i nogi :wink:
adda najbardziej rozbawił mnie fragment
[quote]Goowienka sprzątamy z dumą wypisaną na twarzy[/quote] :lol: to brzmi jak fragment jakichś manifestów przedwyborczych :lol: Może by jakąś partię założyć i do sejmu wejść? :roll:

Posted

[quote name='martussia83']adda najbardziej rozbawił mnie fragment
[quote]Goowienka sprzątamy z dumą wypisaną na twarzy[/quote] :lol: to brzmi jak fragment jakichś manifestów przedwyborczych :lol: Może by jakąś partię założyć i do sejmu wejść? :roll:[/quote]
Bo my tu mocno manifestujemy :D Partia - dobry pomysł, jaką nazwę proponujesz? :evilbat: :lol:

Posted

Tak, tak, słowo [b]dumny[/b] jest tutaj najważniejsze. Dumni zbieracze, oto my! :lol: Martusia mam andzieję, ze dołączysz do grona? :bigok:
A co sikania na chodnik.. Mojemu czworonoznemu dziecku też nie zawsze uda się dobiec na trawnik i sika na chodnik, wtedy wracam do domu, biore butlę z wodą i spłukuję chodnik. Lepsza kałuża wody niż kałuża sików... 8)

Posted

Ludzie a dlaczego chcecie pisac Partia :-?
Nie lepiej, Stowarzyszenie Dumnych Sprzataczy ......

A mysl przewodnia, Po moim psie sprzatam sam :lol:
Obok woreczka w podrecznej torebce powinno sie jeszcze miec obowiazkowo dezodorant coby poperfumic po sprzatnieciu 8)

Posted

Kiedyś w śrdmieściu (warszawskim :wink: ) wisiały plakaty agitacyjne - obrzydliwe zdjęcie wielkiej kupy (w makro 8) ) i hasło "Każde dziecko wie, że sprząta się po psie" :lol:

Posted

[quote name='asher']Kiedyś w śrdmieściu (warszawskim :wink: ) wisiały plakaty agitacyjne - obrzydliwe zdjęcie wielkiej kupy (w makro 8) ) i hasło "Każde dziecko wie, że sprząta się po psie" :lol:[/quote]
Pamiętam!!! :D

Czyli co? Stowarzyszenie Dumnych Sprzątaczy Goowien?
[size=1]Trochę mi się kojarzy ze Stowarzyszeniem Umarłych Poetów, nie wiem dlaczego.[/size]

Posted

[quote]Martusia mam andzieję, ze dołączysz do grona?
[/quote]no będę się bardzo starać aby być wzorowym zbieraczem :roll: :lol:

[quote]Ludzie a dlaczego chcecie pisac Partia[/quote]

bo to teraz takie "trendi" i na czasie 8)

[quote]Czyli co? Stowarzyszenie Dumnych Sprzątaczy Goowien?
Trochę mi się kojarzy ze Stowarzyszeniem Umarłych Poetów, nie wiem dlaczego.[/quote]
przecież zbieranie goowienek toż to sama poezja,nieprawdaż? :lol: