Jump to content
Dogomania

A mnie to maminka bardzo kocha i Ewa mnie kocha,no i ta...no...Hana chyba też!

Recommended Posts

Posted

Jak byś zgadła, doprowadza mnie do rozpaczy0girl_cray2.gif, nie wiem kiedy coś w nim znajdę 19icon_sad2.gif

nie wiem jak pomóc,sama jakoś to ogarnęłam,teraz nie bardzo pamiętam :( wiesz,metodą prób i błędów ;)

Posted

No, zobaczymy......super,  że jesteście w domku, moje całe towarzystwo tylko pochrapuje :)

Hańcia ma ochotę na przekąskę ;) no nie ulegnę ,chyba ;) Aleś śpi ,okryłam go tym ręcznikiem, który sobie zajumał ;)

dzisiaj w pracy pod oknami przechadzał się znowu kotecek-niedorostek,wychudzony,brudny,głodny

pełno samochodów,co chwila karetka,no to nie miejsce dla kociaka!

jedna z nas poleciała,sam podszedł a raczej podbiegł ,no jaki miziasty słodki kotecek

myk pudełeczko po soli fizjologicznej ;) piękne okienka wycięłam ;) i...kotecek uratowany,zaraz do weta Dareczka pojechała i ...rozkochał wszystkich na amen :)ma już kolanka,drapaczek,miseczki...no to wszystko bez czego wiadomo... ciężko mi było go wyrwać z rąk,gdybym wiedziała,że moja alergia mnie kotem nie zabije już bym nie oddała !

Posted

Też mam takiego czarnucha pod blokiem, tylko na szczęście dorosły, kiedy wychodzimy rano na spacerek niby go nie ma, ale kiedy tylko pokarze się Tomiczek wyskakuje jakby z podziemi24icon_smile2.gif, karmimy go każdego ranka. Nawet da się dotknąć, ale miziania jeszcze nie ma  0wacko2.gif

Posted

Dużo się Bgruniu u Ciebie ostatnio dzieje :) Super, że kolejne kocie życie uratowane!

Głaski i życzenia zdrowia dla Calutkiej Rodzinki nieustająco!!!! Głaski dla futerek, oczywiście :)

Posted

Też mam takiego czarnucha pod blokiem, tylko na szczęście dorosły, kiedy wychodzimy rano na spacerek niby go nie ma, ale kiedy tylko pokarze się Tomiczek wyskakuje jakby z podziemi24icon_smile2.gif, karmimy go każdego ranka. Nawet da się dotknąć, ale miziania jeszcze nie ma  0wacko2.gif

u nas na osiedlu nie ma ani bezpańskich psów,ani kotów,czasami ze szpitala któryś na chwilę zaglądnie ;)

Dużo się Bgruniu u Ciebie ostatnio dzieje :) Super, że kolejne kocie życie uratowane!

Głaski i życzenia zdrowia dla Calutkiej Rodzinki nieustająco!!!! Głaski dla futerek, oczywiście :)

nawet jak był kogoś,tam takie stare domy a w nich w większości mieszkają króliczki ;) ( czytaj niepracujący klienci MOPS-u,ostatniego sortu )

Malec już zamieszkał w domu u rodziców Darki :) zakochani wszyscy na maxa.Kotecek będzie miał jak w raju!

U nas kochana jakoś leci,mnie wprawdzie trochę ścięło,chyba za dużo tańcowałam ;) a wysiłek niestety już nie dla mnie.

jutro wyniki badań

Dzięki za głaski :) i życzenia :)

Posted

Oj tam...tańcowanie nie dla Ciebie??? Chyba raczej za mało i wyszłaś nieco z wprawy...:)

Za wyniki, takie dobre a nawet bardzo zadowalające - dodatkowe kciuki !!!

Posted

Oj tam...tańcowanie nie dla Ciebie??? Chyba raczej za mało i wyszłaś nieco z wprawy... :)

Za wyniki, takie dobre a nawet bardzo zadowalające - dodatkowe kciuki !!!

Figuniu no niestety,źle dobrałm dawkę Kortyzolu,za mało,niestety :(

boje się tych wyników,żeby coś nie wyskoczyło,tfuuu

dzieki za kciuki !

Witajcie serduszka Bozenko 

zwierzunieczki 

kotecku 

witajcie z pozdrowieniem 

niechaj sie tylko dobrusko 

u Was dziejecredy5.gif

Ewciu także pozdrawiam serdecznie :)

Posted

Trzymam z całych sił w takim razie. I bardzo, bardzo mi przykro, że choroby Cię Bożenko dręczą. Oby cudem jakimś (co się czasem zdarza) poszły sobie precz. Życzę tego mocno!

Posted

Trzymam z całych sił w takim razie. I bardzo, bardzo mi przykro, że choroby Cię Bożenko dręczą. Oby cudem jakimś (co się czasem zdarza) poszły sobie precz. Życzę tego mocno!

dzisiaj lepiej się czuję,ale już standardowo w czwartki ani w piątki wyników nie odbieram,bo w razie draki co zrobię? 

Zimno na dworze,zimno w domku,więc Aleś regularnie ubrany,oj dobrze ,że szafę Miśki mają sporą ;)

wszedł do Hańcinkowego domu i ani myśli wyjść ;)

dzisiaj Aleś robi za...sami zobaczcie ;)

2v0mxqa.jpg

Posted

A ja to zobaczyłam coś w bębnie pralki...hihi, Aleś wyłaź z pralki :).

Mój malutki Czikuś też od paru dni w kubraczku chodzi cały dzień, tylko do spania ściąga .

Posted

Ale z Alesia piękny Dinuś!!!

Szkoda tylko, że buzinki nie widać... :)

Ciocia maminka tak Alesia oszpeciła,że wstydzi się ....

A ja to zobaczyłam coś w bębnie pralki...hihi, Aleś wyłaź z pralki :).

Mój malutki Czikuś też od paru dni w kubraczku chodzi cały dzień, tylko do spania ściąga .

ciocia to popatrz teraz ;) wychodzi...z torby pod swoim wózeczkiem ;) to ulubiona miejscówka jak tylko nie sprzątnę do komórki wózeczka ;)

2yv46ps.jpg

Posted

Smoczuś cudny, ale my chcemy zobaczyć pycholek, chcemy zobaczyć pycholek,chcemy zobaczyć pycholek, chcemy zobaczyć pycholek........................ A;esiowy

Posted

Smoczuś cudny, ale my chcemy zobaczyć pycholek, chcemy zobaczyć pycholek,chcemy zobaczyć pycholek, chcemy zobaczyć pycholek........................ A;esiowy

jeszcze do niedawna,do czasu kiedy nie zaczął się problem z oczodołem Aleś wyglądał tak :

260bol0.jpg

21bmc2g.jpg

Posted

Przez jakiś czas żal rozrywał serce,potem sobie wytłumaczyłam,że nareszcie oczka nie bolą,że teraz  jest dobrze Alesiowi,nic to ,że też jest głuchy bo jakby to kalectwo wcale Alesiwoi nie przeszkadzało,ma węch i to on go prowadzi :) że jak trzeba to ja jestem Alesiowymi oczkami i uszkami :)

tak jak kiedyś powiedziała nasza kochana Osa :)  Aleś to pies samoobsługowy ;)

Magłosiu gdziekowiek ...ściskam mocno :)

jak małe dzieci pytają gdzie ma oczka to odpowiadam,że Aleś to śpioch i zawsze chodzi z zamknętymi oczkami i to im wystarcza.

Ali ma swoich fanów,dzieci i psy szczególnie go ubwielbiają.

mój strach ,że psy będą traktowały Alesia źle szybko minął,na spacerku każdy przyjdzie się przywitać. 

a Aleś przywita się grzecznie i idzie w swoją stronę ;) taka to mądrala,to chyba najmądrzejszy pies jakiego miałam i mam .

Moja Stefanka (*) -trotuar terier mimo,że uparta była niezwykle bystra i tyleż uparta .

tak pięknie mówiła ...mama ;) śpiewała,lubiła zabawki z pozytywką,zawsze musiałam mieć jakąś nową do wszycia bo przynosiła i udrzając nosem patrzyła w oczy mówiąc ...mama ...no co jest !

przez dwa lata towarzyszyła mi w chorobie,to ona pierwsza kładąc mi ciągle swoją główkę na mojej ,wiedziała zanim któremuś lekarzowi coś zaświtało.

potem przed drugą operacją jak znowu rwała się do mojej głowy to i ja od razu wiedziałam...

znała z kilkadziesiąt komend ,to był taki cyrkowy pies,zawsze w ...koralach ,które uwielbiała.

strasznie przeżyłam jej nagłą śmierć,od chwili kiedy córka zadzwoniła,spotkałyśmy się w połowie drogi gdzie wsiadłam do taxi,wizyta u weta i do domu,

zaraz od nas odeszła,my znowu do weta stwierdzić zgon,bo to było dla mnie niepojęte!

pól roku wcześniej była ze mną na wakacjach,przed tym a  miała 11 lat zrobiłam wsztystkie badania,usg,wszystko było ok,wet oceniał jej wiek fizyczny na 4-5 lat a po niespełna pół roku ...odeszła .Jednak tętniak.

strasznie mi Stefanki brakuje,ta sunia to była,nie wiem jak to określić...to była moja bratnia dusza,zdecydowanie.

• Upvote 1
Posted

Mocno się przywiązujemy do tych naszych futerek :).......a kiedy nam robią taką niespodziankę i odchodzą;(, ciężko jest z tym się pogodzić :(. Ja też miałam psiaczka dla którego byłam jego oczkami, przed Tomisiem i Amusią . Aleś jest cudowny, jest taki bielusieńki, że aż bije w oczy :)

Posted

Bożenko kochana, przytulam Cię z całego serca, bo czasem słowa wydają się takie płaskie i nie sposób oddać tego, co się czuje.

Ukłony dla Maminki, głaski dla Maleńtasków!

Posted

Bozunku 

Alesiu 

sercem Wam sle  smailikai_com_32_102.gifsmailikai_com_32_102.gif

jakze smutne jakze piekne jakze prawdziwe 

wszystko Bozuniu co piszesz 

rycze czytam  :( :(

sciskam was 

leciutko delikatnie 

ale z moca w srodeczku 

sciskam 

Posted

Mocno się przywiązujemy do tych naszych futerek :).......a kiedy nam robią taką niespodziankę i odchodzą;(, ciężko jest z tym się pogodzić :(. Ja też miałam psiaczka dla którego byłam jego oczkami, przed Tomisiem i Amusią . Aleś jest cudowny, jest taki bielusieńki, że aż bije w oczy :)

tak jak Halizko napisałaś...ciężko z tym się pogodzić :(

Aleś moja dopinka w pampersie :)mam maszynkę do strzyżenia,ale maluśki się boi,więc codziennie albo i nie coś tam próbujemy 

najłatwiej w czasie jedzenia

Bożenko kochana, przytulam Cię z całego serca, bo czasem słowa wydają się takie płaskie i nie sposób oddać tego, co się czuje.

Ukłony dla Maminki, głaski dla Maleńtasków!

Całujemy cała trójką :) 

Bozunku 

Alesiu 

sercem Wam sle  smailikai_com_32_102.gifsmailikai_com_32_102.gif

jakze smutne jakze piekne jakze prawdziwe 

wszystko Bozuniu co piszesz 

rycze czytam  :( :(

sciskam was 

leciutko delikatnie 

ale z moca w srodeczku 

sciskam 

Ewciu ja nawet jak mówię Stefanka,to jakbym nie o psie mówiła...

dzięki kochana,także ściskam mocno :)

Posted

Jak się czujecie Kochani?

Strasznie dziś było gorąco, jak latem. Wiele osób narzekało bardzo na jakieś sensacje sercowe...

Trzymajcie się dzielnie Bieluśkie Skrzaciki wraz z Maminką :)