Jump to content
Dogomania

A mnie to maminka bardzo kocha i Ewa mnie kocha,no i ta...no...Hana chyba też!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Bgra']denerwuje to mało powiedziane;)
cisza:-(a w domku drugi psiak płacze razem z nimi
widziałam jak szli od drzewa do drzewa i naklejali plakaty,na moje oko powinni oplakatować całą Rudę może ktoś ją przygarnął,ale to było środek nocy i jak tak uciekała to mogła daleko zajść,jak szła prosto to na pola,są tam też ogródki działkowe,w dzień byłoby inaczej,mam nadzieję,że nie była bardzo pogryziona:-(pytam wszystkich i psiarzy i nie[/QUOTE]

Coś strasznego... nie wyobrażam sobie takiej sytuacji... Gdyby mój osobisty pies zaginął szukała bym go dzień i noc
i plakat wisiał by na każdym drzewie... nie potrafię sobie wyobrazić jak Ci ludzi się czują... :shake:

Posted

[quote name='Lili8522']Coś strasznego... nie wyobrażam sobie takiej sytuacji... Gdyby mój osobisty pies zaginął szukała bym go dzień i noc
i plakat wisiał by na każdym drzewie... nie potrafię sobie wyobrazić jak Ci ludzi się czują... :shake:[/QUOTE]

nawet nie chcę o tym myśleć:shake: robią co mogą,strasznie mi ich szkoda

Posted

[quote name='Bgra']nawet nie chcę o tym myśleć:shake: robią co mogą,strasznie mi ich szkoda[/QUOTE]

Na pewno ktoś yoreczka przygarnął, nawet nie chce myśleć inaczej... tylko dlaczego nie oddadzą?

Posted

[quote name='Lili8522']Na pewno ktoś yoreczka przygarnął, nawet nie chce myśleć inaczej... tylko dlaczego nie oddadzą?[/QUOTE]

kurcze u psa chyba ważniejsza od czipa jest adresatka,myślę,że ktoś odczyta namiary i są większe szanse,że [B]od razu zadzwoni[/B]
może nie wszyscy wiedzą,że trzeba do weta odczytać nr
może komuś się spodobała,albo mam jeszcze nadzieję ten ktoś zacznie szukać...
można tak gdybać:-(

Posted

[quote name='Bgra']kurcze u psa chyba ważniejsza od czipa jest adresatka,myślę,że ktoś odczyta namiary i są większe szanse,że [B]od razu zadzwoni[/B]
może nie wszyscy wiedzą,że trzeba do weta odczytać nr
może komuś się spodobała,albo mam jeszcze nadzieję ten ktoś zacznie szukać...
można tak gdybać:-([/QUOTE]

No pewnie adresatka jest bardzo ważna nie każdy pomyśli o czipie...
Chodź przyznam się szczerze że u mnie mają tylko tymczasy a moje psy nie :oops:

Posted

[quote name='Lili8522']No pewnie adresatka jest bardzo ważna nie każdy pomyśli o czipie...
Chodź przyznam się szczerze że u mnie mają tylko tymczasy a moje psy nie :oops:[/QUOTE]

Aleś ma ,wstyd się przyznać...Hana nie
ale to się zmieni!

Posted

[quote name='Sonka95']Moja to ma i czipa i adresówkę tak dla bezpieczeństwa :)[/QUOTE]

i to się nazywa odpowiedzialność:kciuki::kciuki::kciuki:też taka będę

Posted

[quote name='Lili8522']Właśnie wstyd :shake: ale moje psy nie chodzą pod domu w obroży... :roll:[/QUOTE]

moje też nie,nawet przez głowę by mi to nie przeszło;)wychodzimy to zakładamy
Hana miała adresatkę,ale się odkręciła i zgubiła
muszę taką grawerowaną chyba kupić albo taką na rzepy,jak taks szyje

Posted

[quote name='Bgra']moje też nie,nawet przez głowę by mi to nie przeszło;)wychodzimy to zakładamy
Hana miała adresatkę,ale się odkręciła i zgubiła
muszę taką grawerowaną chyba kupić albo taką na rzepy,jak taks szyje[/QUOTE]

Moje to do ogrodu wychodzą i obroży też nie mają:roll:
Takie grawerowane są najlepsze, nie dość że ładnie wygląda to jeszcze zabezpieczenie dla psiaka :)

Posted

[quote name='Lili8522']Moje to do ogrodu wychodzą i obroży też nie mają:roll:
Takie grawerowane są najlepsze, nie dość że ładnie wygląda to jeszcze zabezpieczenie dla psiaka :)[/QUOTE]

aż wstyd,taka nieodpowiedzialność
i to po tym jak zaginął Drops,puknijmy się w łeb i do dzieła:wallbash:

Posted

[quote name='Sonka95']Mi to sie strasznie podobają własnie te obroże z imieniem i numerem telefonu :cool3: coraz więcej psiaków w takich widuje ;)[/QUOTE]

nie widziałam:crazyeye:gdzie można kupić?wiesz coś na ten temat?

Posted

Ale tu wszyscy mądrzy :) Ciekawe co mi doradzicie- Siu nie załatwi się na smyczy. Sikooo i owszem, ale kooopy nie:diabloti:
Poza tym chciałyśmy się przywitać i sprawdzić przyrost Hanusiowego włosa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Mam nadzieję, że mnie nie wygonisz :)

Zapraszam na bazarek dla Naszych podopiecznych:

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/242804-Perfumy-kosmetyki-damskie-m%C4%99ski-figurki-PLAYBOY-wiele-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-do-07-05-godz-20?p=20787004#post20787004[/url]

Posted

[quote name='Lili8522']Mam nadzieję, że mnie nie wygonisz :)

Zapraszam na bazarek dla Naszych podopiecznych:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/242804-Perfumy-kosmetyki-damskie-męski-figurki-PLAYBOY-wiele-różności-do-07-05-godz-20?p=20787004#post20787004[/URL][/QUOTE]

a wpisałaś się na listę?bo jak nie to doniosę do moda:mad:
zaraz tam lecę:)a pościli przypadkiem wielkopsy nie podarły:diabloti:

Posted

[quote name='Bgra']a wpisałaś się na listę?bo jak ni;)e to doniosę do moda:mad:
zaraz tam lecę:)a pościli przypadkiem wielkopsy nie podarły:diabloti:[/QUOTE]

Pościeli to ja mam co niemiara :roll: ale Plaskate mają śliczną mimo wszystko mam chrapkę ale na razie w portelu
krucho :-( A na listę się jeszcze nie zapisałam:oops:... chyba będę uciekać przed modem ;)

Posted

Zaczynam czytać ten jakże piękny wątek.
Trochę czasu mi to zajmie...
Już po pierwszej stronie i zdjęciach coś złapało mnie za gardło...
Ten maleńki psiaczek, tak biedniusi...
Chociaż teraz to już szczęsliwy i bezpieczny.
Suńka przepiękna, niezwykłej urody.
Oj, żeby tego czasu jeszcze było więcej, bo człek wciąż w pośpiechu...
Pozdrawiam wszystkie osoby z tego wątku, a założycielkę-opiekunkę i Jej cudeńka, szczególnie serdecznie.:lol:

Posted

[quote name='Figunia']Zaczynam czytać ten jakże piękny wątek.
Trochę czasu mi to zajmie...
Już po pierwszej stronie i zdjęciach coś złapało mnie za gardło...
Ten maleńki psiaczek, tak biedniusi...
Chociaż teraz to już szczęsliwy i bezpieczny.
Suńka przepiękna, niezwykłej urody.
Oj, żeby tego czasu jeszcze było więcej, bo człek wciąż w pośpiechu...
Pozdrawiam wszystkie osoby z tego wątku, a założycielkę-opiekunkę i Jej cudeńka, szczególnie serdecznie.:lol:[/QUOTE]

Witamy pięknie,dziękujemy za miłe słowa,zapraszamy w wolnej chwili:)

Posted

[quote name='Bgra']Witamy pięknie,dziękujemy za miłe słowa,zapraszamy w wolnej chwili:)[/QUOTE]

Dziękuję za miłe powitanie :lol: i kontynuuję lekturę.
Mój śliczny Rudasek, który zamieszkał u mnie 2 dni temu, słodko śpi, więc mam trochę czasu...

Posted

[quote name='Bgra']nie widziałam:crazyeye:gdzie można kupić?wiesz coś na ten temat?[/QUOTE]

Zraz się zapytam kolezanki :) bo ona ma taką i dam ci znać :cool3:

Posted

Wstyd !!! ale u mnie to samo...dziewczyny po ogródku też biegają bez niczego...a jak idziemy na spacer to mają szelki,a adresówki przyczepione do obroży leżą w szufladzie...człowiek mądrzeje dopiero po fakcie:(

Posted

Przeczytałam wsio i będę czytać nadal!!!
Zakochałam się w tych słodkich, uroczych maleńtaskach!!!
Jeden z sympatyczniejszych wątków na Dogo...:lol:

Posted

[quote name='Figunia']Dziękuję za miłe powitanie :lol: i kontynuuję lekturę.
Mój śliczny Rudasek, który zamieszkał u mnie 2 dni temu, słodko śpi, więc mam trochę czasu...[/QUOTE]

śliczny chłopczyk,najwyższa pora,żeby się Rudaskowi wszystko poukładało:)

[quote name='Sonka95']Zraz się zapytam kolezanki :) bo ona ma taką i dam ci znać :cool3:[/QUOTE]

byłabym wdzięczna Soneczko:)

[quote name='Paulinka10']Wstyd !!! ale u mnie to samo...dziewczyny po ogródku też biegają bez niczego...a jak idziemy na spacer to mają szelki,a adresówki przyczepione do obroży leżą w szufladzie...człowiek mądrzeje dopiero po fakcie:([/QUOTE]

a potem płacz
ale radość dzisiaj wielka!!!Drops się odnalazł,masz nicpoń,który zwiał z Żernik,ale jesttttt,jak się cieszę:)

[quote name='Figunia']Przeczytałam wsio i będę czytać nadal!!!
Zakochałam się w tych słodkich, uroczych maleńtaskach!!!
Jeden z sympatyczniejszych wątków na Dogo...:lol:[/QUOTE]

dziękuję Figuniu,to miłe,że tak nas oceniasz:oops:dziękujemy:loveu:
maluszki mi się udały,to prawda i nie myślę tylko o ich urodzie:razz:jutro dzień wolny,więc znacznie więcej czasu,więc postaram się o nowe zdjęcia.