Lili8522 Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 [quote name='Bgra']denerwuje to mało powiedziane;) cisza:-(a w domku drugi psiak płacze razem z nimi widziałam jak szli od drzewa do drzewa i naklejali plakaty,na moje oko powinni oplakatować całą Rudę może ktoś ją przygarnął,ale to było środek nocy i jak tak uciekała to mogła daleko zajść,jak szła prosto to na pola,są tam też ogródki działkowe,w dzień byłoby inaczej,mam nadzieję,że nie była bardzo pogryziona:-(pytam wszystkich i psiarzy i nie[/QUOTE] Coś strasznego... nie wyobrażam sobie takiej sytuacji... Gdyby mój osobisty pies zaginął szukała bym go dzień i noc i plakat wisiał by na każdym drzewie... nie potrafię sobie wyobrazić jak Ci ludzi się czują... :shake: Quote
Bgra Posted April 27, 2013 Author Posted April 27, 2013 [quote name='Lili8522']Coś strasznego... nie wyobrażam sobie takiej sytuacji... Gdyby mój osobisty pies zaginął szukała bym go dzień i noc i plakat wisiał by na każdym drzewie... nie potrafię sobie wyobrazić jak Ci ludzi się czują... :shake:[/QUOTE] nawet nie chcę o tym myśleć:shake: robią co mogą,strasznie mi ich szkoda Quote
Lili8522 Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 [quote name='Bgra']nawet nie chcę o tym myśleć:shake: robią co mogą,strasznie mi ich szkoda[/QUOTE] Na pewno ktoś yoreczka przygarnął, nawet nie chce myśleć inaczej... tylko dlaczego nie oddadzą? Quote
Bgra Posted April 27, 2013 Author Posted April 27, 2013 [quote name='Lili8522']Na pewno ktoś yoreczka przygarnął, nawet nie chce myśleć inaczej... tylko dlaczego nie oddadzą?[/QUOTE] kurcze u psa chyba ważniejsza od czipa jest adresatka,myślę,że ktoś odczyta namiary i są większe szanse,że [B]od razu zadzwoni[/B] może nie wszyscy wiedzą,że trzeba do weta odczytać nr może komuś się spodobała,albo mam jeszcze nadzieję ten ktoś zacznie szukać... można tak gdybać:-( Quote
Lili8522 Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 [quote name='Bgra']kurcze u psa chyba ważniejsza od czipa jest adresatka,myślę,że ktoś odczyta namiary i są większe szanse,że [B]od razu zadzwoni[/B] może nie wszyscy wiedzą,że trzeba do weta odczytać nr może komuś się spodobała,albo mam jeszcze nadzieję ten ktoś zacznie szukać... można tak gdybać:-([/QUOTE] No pewnie adresatka jest bardzo ważna nie każdy pomyśli o czipie... Chodź przyznam się szczerze że u mnie mają tylko tymczasy a moje psy nie :oops: Quote
Bgra Posted April 27, 2013 Author Posted April 27, 2013 [quote name='Lili8522']No pewnie adresatka jest bardzo ważna nie każdy pomyśli o czipie... Chodź przyznam się szczerze że u mnie mają tylko tymczasy a moje psy nie :oops:[/QUOTE] Aleś ma ,wstyd się przyznać...Hana nie ale to się zmieni! Quote
Sonka95 Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 Moja to ma i czipa i adresówkę tak dla bezpieczeństwa :) Quote
Bgra Posted April 27, 2013 Author Posted April 27, 2013 [quote name='Sonka95']Moja to ma i czipa i adresówkę tak dla bezpieczeństwa :)[/QUOTE] i to się nazywa odpowiedzialność:kciuki::kciuki::kciuki:też taka będę Quote
Lili8522 Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 [quote name='Bgra']Aleś ma ,wstyd się przyznać...Hana nie ale to się zmieni![/QUOTE] Właśnie wstyd :shake: ale moje psy nie chodzą pod domu w obroży... :roll: Quote
Bgra Posted April 27, 2013 Author Posted April 27, 2013 [quote name='Lili8522']Właśnie wstyd :shake: ale moje psy nie chodzą pod domu w obroży... :roll:[/QUOTE] moje też nie,nawet przez głowę by mi to nie przeszło;)wychodzimy to zakładamy Hana miała adresatkę,ale się odkręciła i zgubiła muszę taką grawerowaną chyba kupić albo taką na rzepy,jak taks szyje Quote
Lili8522 Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 [quote name='Bgra']moje też nie,nawet przez głowę by mi to nie przeszło;)wychodzimy to zakładamy Hana miała adresatkę,ale się odkręciła i zgubiła muszę taką grawerowaną chyba kupić albo taką na rzepy,jak taks szyje[/QUOTE] Moje to do ogrodu wychodzą i obroży też nie mają:roll: Takie grawerowane są najlepsze, nie dość że ładnie wygląda to jeszcze zabezpieczenie dla psiaka :) Quote
Bgra Posted April 28, 2013 Author Posted April 28, 2013 [quote name='Lili8522']Moje to do ogrodu wychodzą i obroży też nie mają:roll: Takie grawerowane są najlepsze, nie dość że ładnie wygląda to jeszcze zabezpieczenie dla psiaka :)[/QUOTE] aż wstyd,taka nieodpowiedzialność i to po tym jak zaginął Drops,puknijmy się w łeb i do dzieła:wallbash: Quote
Sonka95 Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 Mi to sie strasznie podobają własnie te obroże z imieniem i numerem telefonu :cool3: coraz więcej psiaków w takich widuje ;) Quote
Bgra Posted April 28, 2013 Author Posted April 28, 2013 [quote name='Sonka95']Mi to sie strasznie podobają własnie te obroże z imieniem i numerem telefonu :cool3: coraz więcej psiaków w takich widuje ;)[/QUOTE] nie widziałam:crazyeye:gdzie można kupić?wiesz coś na ten temat? Quote
marmosia Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 Ale tu wszyscy mądrzy :) Ciekawe co mi doradzicie- Siu nie załatwi się na smyczy. Sikooo i owszem, ale kooopy nie:diabloti: Poza tym chciałyśmy się przywitać i sprawdzić przyrost Hanusiowego włosa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Lili8522 Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 Mam nadzieję, że mnie nie wygonisz :) Zapraszam na bazarek dla Naszych podopiecznych: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/242804-Perfumy-kosmetyki-damskie-m%C4%99ski-figurki-PLAYBOY-wiele-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-do-07-05-godz-20?p=20787004#post20787004[/url] Quote
Bgra Posted April 28, 2013 Author Posted April 28, 2013 [quote name='Lili8522']Mam nadzieję, że mnie nie wygonisz :) Zapraszam na bazarek dla Naszych podopiecznych: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/242804-Perfumy-kosmetyki-damskie-męski-figurki-PLAYBOY-wiele-różności-do-07-05-godz-20?p=20787004#post20787004[/URL][/QUOTE] a wpisałaś się na listę?bo jak nie to doniosę do moda:mad: zaraz tam lecę:)a pościli przypadkiem wielkopsy nie podarły:diabloti: Quote
Lili8522 Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 [quote name='Bgra']a wpisałaś się na listę?bo jak ni;)e to doniosę do moda:mad: zaraz tam lecę:)a pościli przypadkiem wielkopsy nie podarły:diabloti:[/QUOTE] Pościeli to ja mam co niemiara :roll: ale Plaskate mają śliczną mimo wszystko mam chrapkę ale na razie w portelu krucho :-( A na listę się jeszcze nie zapisałam:oops:... chyba będę uciekać przed modem ;) Quote
Figunia Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 Zaczynam czytać ten jakże piękny wątek. Trochę czasu mi to zajmie... Już po pierwszej stronie i zdjęciach coś złapało mnie za gardło... Ten maleńki psiaczek, tak biedniusi... Chociaż teraz to już szczęsliwy i bezpieczny. Suńka przepiękna, niezwykłej urody. Oj, żeby tego czasu jeszcze było więcej, bo człek wciąż w pośpiechu... Pozdrawiam wszystkie osoby z tego wątku, a założycielkę-opiekunkę i Jej cudeńka, szczególnie serdecznie.:lol: Quote
Bgra Posted April 28, 2013 Author Posted April 28, 2013 [quote name='Figunia']Zaczynam czytać ten jakże piękny wątek. Trochę czasu mi to zajmie... Już po pierwszej stronie i zdjęciach coś złapało mnie za gardło... Ten maleńki psiaczek, tak biedniusi... Chociaż teraz to już szczęsliwy i bezpieczny. Suńka przepiękna, niezwykłej urody. Oj, żeby tego czasu jeszcze było więcej, bo człek wciąż w pośpiechu... Pozdrawiam wszystkie osoby z tego wątku, a założycielkę-opiekunkę i Jej cudeńka, szczególnie serdecznie.:lol:[/QUOTE] Witamy pięknie,dziękujemy za miłe słowa,zapraszamy w wolnej chwili:) Quote
Figunia Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 [quote name='Bgra']Witamy pięknie,dziękujemy za miłe słowa,zapraszamy w wolnej chwili:)[/QUOTE] Dziękuję za miłe powitanie :lol: i kontynuuję lekturę. Mój śliczny Rudasek, który zamieszkał u mnie 2 dni temu, słodko śpi, więc mam trochę czasu... Quote
Sonka95 Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 [quote name='Bgra']nie widziałam:crazyeye:gdzie można kupić?wiesz coś na ten temat?[/QUOTE] Zraz się zapytam kolezanki :) bo ona ma taką i dam ci znać :cool3: Quote
Paulinka10 Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 Wstyd !!! ale u mnie to samo...dziewczyny po ogródku też biegają bez niczego...a jak idziemy na spacer to mają szelki,a adresówki przyczepione do obroży leżą w szufladzie...człowiek mądrzeje dopiero po fakcie:( Quote
Figunia Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 Przeczytałam wsio i będę czytać nadal!!! Zakochałam się w tych słodkich, uroczych maleńtaskach!!! Jeden z sympatyczniejszych wątków na Dogo...:lol: Quote
Bgra Posted April 30, 2013 Author Posted April 30, 2013 [quote name='Figunia']Dziękuję za miłe powitanie :lol: i kontynuuję lekturę. Mój śliczny Rudasek, który zamieszkał u mnie 2 dni temu, słodko śpi, więc mam trochę czasu...[/QUOTE] śliczny chłopczyk,najwyższa pora,żeby się Rudaskowi wszystko poukładało:) [quote name='Sonka95']Zraz się zapytam kolezanki :) bo ona ma taką i dam ci znać :cool3:[/QUOTE] byłabym wdzięczna Soneczko:) [quote name='Paulinka10']Wstyd !!! ale u mnie to samo...dziewczyny po ogródku też biegają bez niczego...a jak idziemy na spacer to mają szelki,a adresówki przyczepione do obroży leżą w szufladzie...człowiek mądrzeje dopiero po fakcie:([/QUOTE] a potem płacz ale radość dzisiaj wielka!!!Drops się odnalazł,masz nicpoń,który zwiał z Żernik,ale jesttttt,jak się cieszę:) [quote name='Figunia']Przeczytałam wsio i będę czytać nadal!!! Zakochałam się w tych słodkich, uroczych maleńtaskach!!! Jeden z sympatyczniejszych wątków na Dogo...:lol:[/QUOTE] dziękuję Figuniu,to miłe,że tak nas oceniasz:oops:dziękujemy:loveu: maluszki mi się udały,to prawda i nie myślę tylko o ich urodzie:razz:jutro dzień wolny,więc znacznie więcej czasu,więc postaram się o nowe zdjęcia. Quote
Recommended Posts