Paulinka10 Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 Uu no to kobieta ma prawo do humorków;)...chociaż moja Maja ciachnięta a jak focha strzeli no lepiej nie podchodzić Quote
Bgra Posted February 27, 2013 Author Posted February 27, 2013 [quote name='Paulinka10']Uu no to kobieta ma prawo do humorków;)...chociaż moja Maja ciachnięta a jak focha strzeli no lepiej nie podchodzić[/QUOTE] boję się tego ciachania,jest taka malutka jakby nie było to poważny zabieg Quote
Sonka95 Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 Ja też się bałam i w końcu nie ciachnęłam Sonii ... Quote
Bgra Posted February 28, 2013 Author Posted February 28, 2013 [quote name='haliza']Witamy wieczorkiem...[/QUOTE] Heloł:)módl się żeby jutro była dobra pogoda,jeszcze nie sprawdzałam prognozy:razz: Drops uciekł,ciotki z BB szukają go już drugi dzień i jak go nie znajdą:-( to jutro ja i dwie inne dogo ciotki jedziemy o szukać czekamy na info Quote
haliza Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 O rany, co ten maluch zrobił :shake:, u nas dzisiaj nie padało ale było chłodno a jutro nie wiem, będę trzymać kciuki żeby się znalazł.... Quote
Bgra Posted February 28, 2013 Author Posted February 28, 2013 [quote name='haliza']O rany, co ten maluch zrobił :shake:, u nas dzisiaj nie padało ale było chłodno a jutro nie wiem, będę trzymać kciuki żeby się znalazł....[/QUOTE] poczekamy na ciotki,bo może jednak... ja też trzymam nieustannie Quote
haliza Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 [quote name='Bgra']poczekamy na ciotki,bo może jednak... ja też trzymam nieustannie[/QUOTE] ....nie załapał, że czeka go lepszy los :shake: Quote
Bgra Posted February 28, 2013 Author Posted February 28, 2013 [quote name='haliza']....nie załapał, że czeka go lepszy los :shake:[/QUOTE] mam nadzieję,że się odnajdzie i pozna co to DOM Quote
Sonka95 Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 Oby się psiak znalazł ... tego życzymy z Soneczka ;) Quote
Lili8522 Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 Nic, się nie martw steryką! Moja Lila to przeszła mimo tylu wad wrodzonych to i Twoja Hańcia da radę bez problemu :) Dzisiaj w Gliwicach pada......... wszystko jest przeciwko Nam :-( Mam nadzieję, że ujawni się Wam i da sobie pomóc.... Quote
Bgra Posted March 1, 2013 Author Posted March 1, 2013 [quote name='Lili8522']Nic, się nie martw steryką! Moja Lila to przeszła mimo tylu wad wrodzonych to i Twoja Hańcia da radę bez problemu :) Dzisiaj w Gliwicach pada......... wszystko jest przeciwko Nam :-( Mam nadzieję, że ujawni się Wam i da sobie pomóc....[/QUOTE] Ciężko mi podjać tę decyzję:-( pogoda jak pogoda,nigdy nie jest tak jak by się chciało:evil_lol:tudno postaramy sie zrobić wszystko co w naszej mocy:loveu: Quote
Osa Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 [quote name='Bgra']Heloł:)módl się żeby jutro była dobra pogoda,jeszcze nie sprawdzałam prognozy:razz: Drops uciekł,ciotki z BB szukają go już drugi dzień i jak go nie znajdą:-( to jutro ja i dwie inne dogo ciotki jedziemy o szukać czekamy na info[/QUOTE] Jesssuuu jaki Drops nawiał? Komu? Quote
Bgra Posted March 2, 2013 Author Posted March 2, 2013 [quote name='Osa']Jesssuuu jaki Drops nawiał? Komu?[/QUOTE] Osko to pies ze schronu z BB,przyjechał na DT do Żernik,to dzielnica Gliwic przelazł przez płot i nawiał 26 lutego około 21:00 są informacje,że jest widywany w pobliskich miejscowościach,dzieli je las pies jest nieufny,zupełnie nie zna okolic:-( szkoda,że taki mały odzew dogo,tyle młodych,zdrowych dogomanek ale... Quote
Paulinka10 Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 Nie ma się czego bać,jak macie dobrego weterynarza...ja moje dwie przeżyłam,Tosia jedynie miała problemy,spuchła przy narkozie,ale szybko zareagowali i dobrze sie skończyło...;) A jeśli chodzi o ta zgube,to jak pomóc?mogłabym u nas plakaty rozwiesić... Quote
Bgra Posted March 2, 2013 Author Posted March 2, 2013 [quote name='Paulinka10']Nie ma się czego bać,jak macie dobrego weterynarza...ja moje dwie przeżyłam,Tosia jedynie miała problemy,spuchła przy narkozie,ale szybko zareagowali i dobrze sie skończyło...;) A jeśli chodzi o ta zgube,to jak pomóc?mogłabym u nas plakaty rozwiesić...[/QUOTE] dziękuję za słowa otuchy:lol: jeśli chodzi o Dropsa,czekam na info dziewczyn z BB,po powrocie z akcji podobno był widziany w Katowicach przy kinie Kosmos:crazyeye:czy tym informacjom można ufać...sprawdzono po niedługim czasie,nie było śladu po Dropsie podaję link do wątku Dropsa :[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/240451-Drops-UCIEKŁ!!!!!!-LUDZIE-Z-GLIWIC-ZABRZA-I-OKOLIC-NA-POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!/page11[/URL] post 257 zawiera plakaty z nagrodą i ulotki,moim zdaniem trzeba kleić gdzie się tylko da,zgubił się 26 lutego,więc jeżeli nie trzyma się miejsca czy okolicznych miejscowości,mógł zajść daleko Quote
Bgra Posted March 3, 2013 Author Posted March 3, 2013 [quote name='haliza']....i dalej nic :roll:[/QUOTE] pojechały ciotki do Kamieńca,ktoś kto dzwonił był pewien,że go widział...ja bez auta uziemiona:-( jutro po pracy jak nikt tego wcześniej nie zrobi pojadę oplakatować Szobiszowice Quote
haliza Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 [quote name='Bgra']pojechały ciotki do Kamieńca,ktoś kto dzwonił był pewien,że go widział...ja bez auta uziemiona:-( jutro po pracy jak nikt tego wcześniej nie zrobi pojadę oplakatować Szobiszowice[/QUOTE] Z każdym dniem mocniej się boi, dobrze, że chociaż cieplej... Quote
Bgra Posted March 3, 2013 Author Posted March 3, 2013 [quote name='haliza']Z każdym dniem mocniej się boi, dobrze, że chociaż cieplej...[/QUOTE] biedna dropiata mordka,latawiec jeden to już 6 dzień:( Quote
haliza Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 [quote name='Bgra']biedna dropiata mordka,latawiec jeden to już 6 dzień:([/QUOTE] Oby udało się go zlokalizować, gdzieś czytałam na wątkach, że piesek który uciekł, został złapany po 1 roku do tego samego schroniska...... Quote
Bgra Posted March 3, 2013 Author Posted March 3, 2013 [quote name='haliza']Oby udało się go zlokalizować, gdzieś czytałam na wątkach, że piesek który uciekł, został złapany po 1 roku do tego samego schroniska......[/QUOTE] szkoda,że nie trzyma się miejsca w którym zaginął,praktycznie wszystkie sygnały wskazują na to,że udaje się w kierunku północnym jednak na wszelki do Szobiszowic pojadę mówisz rok:placz:to trudno sobie sobie nawet wyobrazić,dobrze,że się odnalazł Quote
haliza Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 [quote name='Bgra']szkoda,że nie trzyma się miejsca w którym zaginął,praktycznie wszystkie sygnały wskazują na to,że udaje się w kierunku północnym jednak na wszelki do Szobiszowic pojadę mówisz rok:placz:to trudno sobie sobie nawet wyobrazić,dobrze,że się odnalazł[/QUOTE] Jakaś wolontariuszka skojarzyła ale nie pamiętam wątku ..... Quote
Paulinka10 Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Dzięki,podrukuje sobie i też rozwiesze u siebie a nóż.... Quote
Bgra Posted March 4, 2013 Author Posted March 4, 2013 [quote name='Paulinka10']Dzięki,podrukuje sobie i też rozwiesze u siebie a nóż....[/QUOTE] a mogę wiedzieć o jakie miejsce na ziemi chodzi?;)ciocie robią mapkę z miejscami gdzie wiszą plakaty Quote
Recommended Posts