Bgra Posted September 20, 2012 Author Posted September 20, 2012 Ali dzisiaj cały dzień spał,nawet jeść nie chciał,wychodził tylko za potrzebą dopiero niedawno zjadł no i najeść się nie mógł zastanawiałam się czy go kosteczki nie bolą,muszę spytać weta czy mogę mu podać coś p/bólowego i co,bo nie mam pojęcia już miał tak kilka razy jak się zmieniła pogoda Quote
haliza Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 [quote name='Bgra']Ali dzisiaj cały dzień spał,nawet jeść nie chciał,wychodził tylko za potrzebą dopiero niedawno zjadł no i najeść się nie mógł zastanawiałam się czy go kosteczki nie bolą,muszę spytać weta czy mogę mu podać coś p/bólowego i co,bo nie mam pojęcia już miał tak kilka razy jak się zmieniła pogoda[/QUOTE] Stare kosteczki reagują jak barometr :shake:, jak nie utyka i nie płacze to może rekompensuje sobie złą pogodę ciepełkiem w domu :evil_lol: - po dobrym śnie apetyt też wrócił ;) Quote
Bgra Posted September 21, 2012 Author Posted September 21, 2012 [quote name='haliza']Stare kosteczki reagują jak barometr :shake:, jak nie utyka i nie płacze to może rekompensuje sobie złą pogodę ciepełkiem w domu :evil_lol: - po dobrym śnie apetyt też wrócił ;)[/QUOTE] dzisiaj zdecydowanie lepiej,też więcej śpi ale bardziej ruchawy:cool3: nie utyka,nie płacze nie stęka,pewnie to przez pogodę,mnie też wczoraj każda kość inaczej bolała:cool3: rano było zimno,ludzie szyby w autach skrobali a potem zrobiło się nagle ciepło do 23 stopni:) Quote
haliza Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 [quote name='Bgra']dzisiaj zdecydowanie lepiej,też więcej śpi ale bardziej ruchawy:cool3: nie utyka,nie płacze nie stęka,pewnie to przez pogodę,mnie też wczoraj każda kość inaczej bolała:cool3: rano było zimno,ludzie szyby w autach skrobali a potem zrobiło się nagle ciepło do 23 stopni:)[/QUOTE] Łoł, to u nas zimno, ale żeby zaraz szyby skrobać :cool3:, później też wyszło słoneczko i nawet spacerek się udał :p Quote
Bgra Posted September 21, 2012 Author Posted September 21, 2012 [quote name='haliza']Łoł, to u nas zimno, ale żeby zaraz szyby skrobać :cool3:, później też wyszło słoneczko i nawet spacerek się udał :p[/QUOTE] nawet trawa była oszroniona:lol: nie powiem,zmarzłam zanim dotarłam do roboty,dobrze,że znajoma mnie po drodze zgarnęła:multi: Quote
haliza Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 aż poszłam zobaczyć na termometr....7 stopni....luksusów nie ma.....a w domu też zimno :roll: Quote
Patik Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Też chciałabym mieć 7 stopni u mnie było 2 :evil_lol: Ale nie jest reszce tak źle ,no może o ile nie weźmie się pod uwagę tego ,ze dopiero wrzesień :diabloti: Quote
Lili8522 Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 [quote name='Bgra']Ali dzisiaj cały dzień spał,nawet jeść nie chciał,wychodził tylko za potrzebą dopiero niedawno zjadł no i najeść się nie mógł zastanawiałam się czy go kosteczki nie bolą,muszę spytać weta czy mogę mu podać coś p/bólowego i co,bo nie mam pojęcia już miał tak kilka razy jak się zmieniła pogoda[/QUOTE] Jeeeejjj....... dużo zdrówka dla Alisia!!!!!!!!!! Biedny maluszek... :-( Ale Ciocia Bgra na pewno utuliła i ucałowała i już lepiej :multi::loveu: a co wet powiedział? Quote
Bgra Posted September 22, 2012 Author Posted September 22, 2012 [quote name='Lili8522']Jeeeejjj....... dużo zdrówka dla Alisia!!!!!!!!!! Biedny maluszek... :-( Ale Ciocia Bgra na pewno utuliła i ucałowała i już lepiej :multi::loveu: a co wet powiedział?[/QUOTE] nie pobiegliśmy do weta,każdy może mieć gorszy dzień;) za parę dni muszę skoczyć po tabletki dla Alisia wtedy zapytam Alex to aparat jakich mało,Ali rządzi:evil_lol: chcesz mu umyć uszy...kłapie ząbeczkami chcesz czesać...jak myślicie?:evil_lol: chce leżeć w tym miejscu...o tu...no to TRZEBA mu ustąpić miejsca bo szczeka aż uszy bolą nie ma ochoty na zaczepki Hańciowe...tylko prycha i zaraz na sztywnych łapkach się odwraca i szczeka najlepsze są noce:diabloti:około 3 włącza mu się syrena bo chce gryzaka albo nie wiem co:evil_lol:trzeba się domyśleć daję mu gryzaka ,zje i śpi:) trochę chyba rozpuszczony jakiś czy co?:loveu: ja się cieszę,że Aluś nareszcie jest pewien swego bo to,że był taki cichutki i na wszystko się zgadzał to nie było normalne:evil_lol: Quote
haliza Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 [quote name='Bgra']nie pobiegliśmy do weta,każdy może mieć gorszy dzień;) za parę dni muszę skoczyć po tabletki dla Alisia wtedy zapytam Alex to aparat jakich mało,Ali rządzi:evil_lol: chcesz mu umyć uszy...kłapie ząbeczkami chcesz czesać...jak myślicie?:evil_lol: chce leżeć w tym miejscu...o tu...no to TRZEBA mu ustąpić miejsca bo szczeka aż uszy bolą nie ma ochoty na zaczepki Hańciowe...tylko prycha i zaraz na sztywnych łapkach się odwraca i szczeka najlepsze są noce:diabloti:około 3 włącza mu się syrena bo chce gryzaka albo nie wiem co:evil_lol:trzeba się domyśleć daję mu gryzaka ,zje i śpi:) trochę chyba rozpuszczony jakiś czy co?:loveu: ja się cieszę,że Aluś nareszcie jest pewien swego bo to,że był taki cichutki i na wszystko się zgadzał to nie było normalne:evil_lol:[/QUOTE] No tak, to właśnie są te małe diabełki, rozpuszczone, uparte i kochane :loveu: - u nas parę razy w nocy :loveu:podsadzanie dupci na łóżko bo schodzimy same ale podskoczyć do góry :crazyeye:, nie ma mowy, niech pańcia się ruszy :cool3: Quote
marmosia Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Pozdrawiamy diabołko- janiołecki :evil_lol: Quote
Bgra Posted September 23, 2012 Author Posted September 23, 2012 [quote name='marmosia']Pozdrawiamy diabołko- janiołecki :evil_lol: witamy,witamy :) ciociu Halizo z tymi doopinkami mam to samo:evil_lol:generalnie pańcia jest od usługiwania:cool3: moja Hańcia od jakiegoś czasu zagarnęła tylko dla siebie jedno legowisko,wpycha je pod fotel i tam się lokuje,strasznie śmiesznie to wygląda:evil_lol: i nie zrobiła tego raz ani dwa,ona to robi zawsze jak się chce przespać:diabloti:a myślałam już,że ona taka gapa,ciągle mnie zaskakuje pozdrawiamy niedzielnie:) Quote
Nadziejka Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 :buzi:[FONT=comic sans ms]Ciociu odwiedzam Twoje serduszka przecudne[/FONT]:bye::iloveyou::iloveyou:z pozdrowieniem od naszej ekipy gonziaczkowej zajzrzalam kiedys ....ale sie nie wpisalam , przepraszam , cudnosci wam zycze najlepszych w kazdym dziineczku , zdrowenka dla calej rodzinki. Quote
Bgra Posted September 23, 2012 Author Posted September 23, 2012 [quote name='ewa gonzales']:buzi:[FONT=comic sans ms]Ciociu odwiedzam Twoje serduszka przecudne[/FONT]:bye::iloveyou::iloveyou:z pozdrowieniem od naszej ekipy gonziaczkowej zajzrzalam kiedys ....ale sie nie wpisalam , przepraszam , cudnosci wam zycze najlepszych w kazdym dziineczku , zdrowenka dla calej rodzinki. Ewuniu dziękujemy za odwiedziny i zapraszamy częściej:loveu:kochana jesteś:) Quote
Lili8522 Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 [quote name='Bgra']nie pobiegliśmy do weta,każdy może mieć gorszy dzień;) za parę dni muszę skoczyć po tabletki dla Alisia wtedy zapytam Alex to aparat jakich mało,Ali rządzi:evil_lol: chcesz mu umyć uszy...kłapie ząbeczkami chcesz czesać...jak myślicie?:evil_lol: chce leżeć w tym miejscu...o tu...no to TRZEBA mu ustąpić miejsca bo szczeka aż uszy bolą nie ma ochoty na zaczepki Hańciowe...tylko prycha i zaraz na sztywnych łapkach się odwraca i szczeka najlepsze są noce:diabloti:około 3 włącza mu się syrena bo chce gryzaka albo nie wiem co:evil_lol:trzeba się domyśleć daję mu gryzaka ,zje i śpi:) trochę chyba rozpuszczony jakiś czy co?:loveu: ja się cieszę,że Aluś nareszcie jest pewien swego bo to,że był taki cichutki i na wszystko się zgadzał to nie było normalne:evil_lol:[/QUOTE] Ale z Alsia to aparat jest :evil_lol: jestem bardzo ciekawa jak ta nocna syrena wygląda :evil_lol: nie żeby Ciocia Bgra trochę rozpuściła małego, co to to nie :shake::shake::diabloti: hi hi hi :) A Hańcia z chowaniem legowiska to dobry sposób sobie obrała aby jej nikt nie przeszkadzał :) Jak Wam weekend minął? :calus::buzi: Quote
Bgra Posted September 23, 2012 Author Posted September 23, 2012 [quote name='Lili8522']Ale z Alsia to aparat jest :evil_lol: jestem bardzo ciekawa jak ta nocna syrena wygląda :evil_lol: nie żeby Ciocia Bgra trochę rozpuściła małego, co to to nie :shake::shake::diabloti: hi hi hi :) A Hańcia z chowaniem legowiska to dobry sposób sobie obrała aby jej nikt nie przeszkadzał :) Jak Wam weekend minął? :calus::buzi:[/QUOTE] chyba się źle wyraziłam włącza mu się buczek a jak to nas nie podrywa....to przerywana syrena hał...hał...hał:) Hana najwyraźniej chce mieć coś swojego Alex czasami bawi się zabawkami,wspólnymi,wtedy nie chciałabyś widzieć wzroku Hańciowego...morderca:diabloti: jak minął....co ja mam na to odpowiedzieć...powiem prawdę leżę w łóżku od piątku wieczora powalił mnie potworny ból głowy,momentami było troszeczkę lepiej a,że jestem po 2 operacjach głowy to wiesz,nie tylko z bólem się zmagam ale i z potwornym strachem a to chyba najgorsze trochę lepiej od dzisiejszego popołudnia,więc może,co ja gadam...będzie dobrze to nie pierwszy i zapewne nie ostatni raz Quote
Ela&Puch Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Zyczymy całej Alexowej rodzince zdrowia dużo zdrowia :) pozdrawiamy Quote
Bgra Posted September 23, 2012 Author Posted September 23, 2012 [quote name='Ela&Puch']Zyczymy całej Alexowej rodzince zdrowia dużo zdrowia :) pozdrawiamy[/QUOTE] hej Elinko:)dziekujemy u Was ok?jak Blekuś?daje radę? kusiole dla Was:) Quote
Lili8522 Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 [quote name='Bgra']chyba się źle wyraziłam włącza mu się buczek a jak to nas nie podrywa....to przerywana syrena hał...hał...hał:) Hana najwyraźniej chce mieć coś swojego Alex czasami bawi się zabawkami,wspólnymi,wtedy nie chciałabyś widzieć wzroku Hańciowego...morderca:diabloti: jak minął....co ja mam na to odpowiedzieć...powiem prawdę leżę w łóżku od piątku wieczora powalił mnie potworny ból głowy,momentami było troszeczkę lepiej a,że jestem po 2 operacjach głowy to wiesz,nie tylko z bólem się zmagam ale i z potwornym strachem a to chyba najgorsze trochę lepiej od dzisiejszego popołudnia,więc może,co ja gadam...będzie dobrze to nie pierwszy i zapewne nie ostatni raz[/QUOTE] 'buczek' :razz: moja Li budzi mnie jedynie wtedy w nocy kiedy wypiją całą wodę i tak długo szura miską i wali po niej łapami a później skacze mi po głowie aż nie wstanę i nie naleję :evil_lol: W takim razie duuużżżżooo zdrowka nie tylko dla psiaczków ale też dla Ciebie Cioteczko :calus::calus::calus: Quote
haliza Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 No to widzę, że rozpuszczone do granic możliwości misiaczki radzą sobie nieźle :eviltong:, a cioteczce Bożence zdróweczka i jak najmniej zmartwień :loveu: Quote
Bgra Posted September 26, 2012 Author Posted September 26, 2012 wiadomość z ostatniej chwili: Ali zwalił mi latpop,matryca poszłaaaaaaaaaa:( a podobno nie do zalania i nie do stłuczenia,taki mały a dał radę:diabloti: dzięki uprzejmości córci:eviltong:korzystam z jej kompa(wpuściła mnie do swojego pokoju:evil_lol:) Quote
Nadziejka Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 [FONT=comic sans ms]ciociuniu Bgra :iloveyou:zdrowenka wszelkiego tobie sercem calym zycze[/FONT] Quote
Osa Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 "Spryciarz" ten Ali...:roll: Pozdrowienia dla plaskatków. Quote
Bgra Posted September 26, 2012 Author Posted September 26, 2012 [quote name='ewa gonzales'][FONT=comic sans ms]ciociuniu Bgra :iloveyou:zdrowenka wszelkiego tobie sercem calym zycze[/FONT] dzięki kochana:)pozdrawiam ciepło:) może ma ktoś jakiś sprzęt nie do zdarcia,taki którym się znudził a szkoda sprawny wyrzucić mam mechanika/amatora do wynajęcia:evil_lol:cena do negocjacji Quote
Bgra Posted September 26, 2012 Author Posted September 26, 2012 [quote name='Osa']"Spryciarz" ten Ali...:roll: Pozdrowienia dla plaskatków. miło,że wpadłaś do nas Osko:) powiem tak,nie poznałabyś malca łobuz się zrobił:evil_lol:normalnie kierownik domowego ogniska:evil_lol: laptop spróbujemy reanimować:razz: Quote
Recommended Posts