Jump to content
Dogomania

A mnie to maminka bardzo kocha i Ewa mnie kocha,no i ta...no...Hana chyba też!

Recommended Posts

Posted

Ali dzisiaj cały dzień spał,nawet jeść nie chciał,wychodził tylko za potrzebą
dopiero niedawno zjadł no i najeść się nie mógł
zastanawiałam się czy go kosteczki nie bolą,muszę spytać weta czy mogę mu podać coś p/bólowego i co,bo nie mam pojęcia
już miał tak kilka razy jak się zmieniła pogoda

Posted

[quote name='Bgra']Ali dzisiaj cały dzień spał,nawet jeść nie chciał,wychodził tylko za potrzebą
zastanawiałam się czy go kosteczki nie bolą,muszę spytać weta czy mogę mu podać coś p/bólowego i co,bo nie mam pojęcia
już miał tak kilka razy jak się zmieniła pogoda[/QUOTE]
Stare kosteczki reagują jak barometr :shake:, jak nie utyka i nie płacze to może rekompensuje sobie złą pogodę ciepełkiem w domu :evil_lol: - po dobrym śnie apetyt też wrócił ;)

Posted

[quote name='haliza']Stare kosteczki reagują jak barometr :shake:, jak nie utyka i nie płacze to może rekompensuje sobie złą pogodę ciepełkiem w domu :evil_lol: - po dobrym śnie apetyt też wrócił ;)[/QUOTE]

dzisiaj zdecydowanie lepiej,też więcej śpi ale bardziej ruchawy:cool3:
nie utyka,nie płacze nie stęka,pewnie to przez pogodę,mnie też wczoraj każda kość inaczej bolała:cool3:
rano było zimno,ludzie szyby w autach skrobali
a potem zrobiło się nagle ciepło do 23 stopni:)

Posted

[quote name='Bgra']dzisiaj zdecydowanie lepiej,też więcej śpi ale bardziej ruchawy:cool3:
nie utyka,nie płacze nie stęka,pewnie to przez pogodę,mnie też wczoraj każda kość inaczej bolała:cool3:
rano było zimno,ludzie szyby w autach skrobali
a potem zrobiło się nagle ciepło do 23 stopni:)[/QUOTE]
Łoł, to u nas zimno, ale żeby zaraz szyby skrobać :cool3:, później też wyszło słoneczko i nawet spacerek się udał :p

Posted

[quote name='haliza']Łoł, to u nas zimno, ale żeby zaraz szyby skrobać :cool3:, później też wyszło słoneczko i nawet spacerek się udał :p[/QUOTE]

nawet trawa była oszroniona:lol:
nie powiem,zmarzłam zanim dotarłam do roboty,dobrze,że znajoma mnie po drodze zgarnęła:multi:

Posted

Też chciałabym mieć 7 stopni u mnie było 2 :evil_lol: Ale nie jest reszce tak źle ,no może o ile nie weźmie się pod uwagę tego ,ze dopiero wrzesień :diabloti:

Posted

[quote name='Bgra']Ali dzisiaj cały dzień spał,nawet jeść nie chciał,wychodził tylko za potrzebą
już miał tak kilka razy jak się zmieniła pogoda[/QUOTE]

Jeeeejjj....... dużo zdrówka dla Alisia!!!!!!!!!! Biedny maluszek... :-(
Ale Ciocia Bgra na pewno utuliła i ucałowała i już lepiej :multi::loveu:
a co wet powiedział?

Posted

[quote name='Lili8522']Jeeeejjj....... dużo zdrówka dla Alisia!!!!!!!!!! Biedny maluszek... :-(
Ale Ciocia Bgra na pewno utuliła i ucałowała i już lepiej :multi::loveu:
a co wet powiedział?[/QUOTE]

nie pobiegliśmy do weta,każdy może mieć gorszy dzień;)
za parę dni muszę skoczyć po tabletki dla Alisia wtedy zapytam
Alex to aparat jakich mało,Ali rządzi:evil_lol:
chcesz mu umyć uszy...kłapie ząbeczkami
chcesz czesać...jak myślicie?:evil_lol:
chce leżeć w tym miejscu...o tu...no to TRZEBA mu ustąpić miejsca bo szczeka aż uszy bolą
nie ma ochoty na zaczepki Hańciowe...tylko prycha i zaraz na sztywnych łapkach się odwraca i szczeka
najlepsze są noce:diabloti:około 3 włącza mu się syrena bo chce gryzaka albo nie wiem co:evil_lol:trzeba się domyśleć
daję mu gryzaka ,zje i śpi:)
trochę chyba rozpuszczony jakiś czy co?:loveu:
ja się cieszę,że Aluś nareszcie jest pewien swego
bo to,że był taki cichutki i na wszystko się zgadzał to nie było normalne:evil_lol:

Posted

[quote name='Bgra']nie pobiegliśmy do weta,każdy może mieć gorszy dzień;)
chce leżeć w tym miejscu...o tu...no to TRZEBA mu ustąpić miejsca bo szczeka aż uszy bolą
nie ma ochoty na zaczepki Hańciowe...tylko prycha i zaraz na sztywnych łapkach się odwraca i szczeka
najlepsze są noce:diabloti:około 3 włącza mu się syrena bo chce gryzaka albo nie wiem co:evil_lol:trzeba się domyśleć
bo to,że był taki cichutki i na wszystko się zgadzał to nie było normalne:evil_lol:[/QUOTE]
No tak, to właśnie są te małe diabełki, rozpuszczone, uparte i kochane :loveu: - u nas parę razy w nocy :loveu:podsadzanie dupci na łóżko bo schodzimy same ale podskoczyć do góry :crazyeye:, nie ma mowy, niech pańcia się ruszy :cool3:

Posted

[quote name='marmosia']Pozdrawiamy diabołko- janiołecki :evil_lol:

witamy,witamy :)

ciociu Halizo z tymi doopinkami mam to samo:evil_lol:generalnie pańcia jest od usługiwania:cool3:

moja Hańcia od jakiegoś czasu zagarnęła tylko dla siebie jedno legowisko,wpycha je pod fotel i tam się lokuje,strasznie śmiesznie to wygląda:evil_lol:
i nie zrobiła tego raz ani dwa,ona to robi zawsze jak się chce przespać:diabloti:a myślałam już,że ona taka gapa,ciągle mnie zaskakuje
pozdrawiamy niedzielnie:)

Posted

:buzi:[FONT=comic sans ms]Ciociu odwiedzam Twoje serduszka przecudne[/FONT]:bye::iloveyou::iloveyou:z pozdrowieniem od naszej ekipy gonziaczkowej zajzrzalam kiedys ....ale sie nie wpisalam , przepraszam , cudnosci wam zycze najlepszych w kazdym dziineczku , zdrowenka dla calej rodzinki.

Posted

[quote name='ewa gonzales']:buzi:[FONT=comic sans ms]Ciociu odwiedzam Twoje serduszka przecudne[/FONT]:bye::iloveyou::iloveyou:z pozdrowieniem od naszej ekipy gonziaczkowej zajzrzalam kiedys ....ale sie nie wpisalam , przepraszam , cudnosci wam zycze najlepszych w kazdym dziineczku , zdrowenka dla calej rodzinki.

Ewuniu dziękujemy za odwiedziny i zapraszamy częściej:loveu:kochana jesteś:)

Posted

[quote name='Bgra']nie pobiegliśmy do weta,każdy może mieć gorszy dzień;)
bo to,że był taki cichutki i na wszystko się zgadzał to nie było normalne:evil_lol:[/QUOTE]

Ale z Alsia to aparat jest :evil_lol: jestem bardzo ciekawa jak ta nocna syrena wygląda :evil_lol:
nie żeby Ciocia Bgra trochę rozpuściła małego, co to to nie :shake::shake::diabloti:
hi hi hi :)

A Hańcia z chowaniem legowiska to dobry sposób sobie obrała
aby jej nikt nie przeszkadzał :)
Jak Wam weekend minął? :calus::buzi:

Posted

[quote name='Lili8522']Ale z Alsia to aparat jest :evil_lol: jestem bardzo ciekawa jak ta nocna syrena wygląda :evil_lol:
nie żeby Ciocia Bgra trochę rozpuściła małego, co to to nie :shake::shake::diabloti:
hi hi hi :)

A Hańcia z chowaniem legowiska to dobry sposób sobie obrała
aby jej nikt nie przeszkadzał :)
Jak Wam weekend minął? :calus::buzi:[/QUOTE]

chyba się źle wyraziłam
włącza mu się buczek a jak to nas nie podrywa....to przerywana syrena hał...hał...hał:)
Hana najwyraźniej chce mieć coś swojego
Alex czasami bawi się zabawkami,wspólnymi,wtedy nie chciałabyś widzieć wzroku Hańciowego...morderca:diabloti:

jak minął....co ja mam na to odpowiedzieć...powiem prawdę
leżę w łóżku od piątku wieczora
powalił mnie potworny ból głowy,momentami było troszeczkę lepiej
a,że jestem po 2 operacjach głowy to wiesz,nie tylko z bólem się zmagam ale i z potwornym strachem a to chyba najgorsze
trochę lepiej od dzisiejszego popołudnia,więc może,co ja gadam...będzie dobrze
to nie pierwszy i zapewne nie ostatni raz

Posted

[quote name='Ela&Puch']Zyczymy całej Alexowej rodzince zdrowia dużo zdrowia :) pozdrawiamy[/QUOTE]

hej Elinko:)dziekujemy
u Was ok?jak Blekuś?daje radę?
kusiole dla Was:)

Posted

[quote name='Bgra']chyba się źle wyraziłam
włącza mu się buczek a jak to nas nie podrywa....to przerywana syrena hał...hał...hał:)
Hana najwyraźniej chce mieć coś swojego
Alex czasami bawi się zabawkami,wspólnymi,wtedy nie chciałabyś widzieć wzroku Hańciowego...morderca:diabloti:

jak minął....co ja mam na to odpowiedzieć...powiem prawdę
leżę w łóżku od piątku wieczora
powalił mnie potworny ból głowy,momentami było troszeczkę lepiej
a,że jestem po 2 operacjach głowy to wiesz,nie tylko z bólem się zmagam ale i z potwornym strachem a to chyba najgorsze
trochę lepiej od dzisiejszego popołudnia,więc może,co ja gadam...będzie dobrze
to nie pierwszy i zapewne nie ostatni raz[/QUOTE]

'buczek' :razz: moja Li budzi mnie jedynie wtedy w nocy kiedy wypiją całą wodę i
tak długo szura miską i wali po niej łapami a później skacze mi po głowie aż nie wstanę
i nie naleję :evil_lol:

W takim razie duuużżżżooo zdrowka nie tylko dla psiaczków ale też
dla Ciebie Cioteczko :calus::calus::calus:

Posted

wiadomość z ostatniej chwili:
Ali zwalił mi latpop,matryca poszłaaaaaaaaaa:(
a podobno nie do zalania i nie do stłuczenia,taki mały a dał radę:diabloti:
dzięki uprzejmości córci:eviltong:korzystam z jej kompa(wpuściła mnie do swojego pokoju:evil_lol:)

Posted

[quote name='ewa gonzales'][FONT=comic sans ms]ciociuniu Bgra :iloveyou:zdrowenka wszelkiego tobie sercem calym zycze[/FONT]

dzięki kochana:)pozdrawiam ciepło:)

może ma ktoś jakiś sprzęt nie do zdarcia,taki którym się znudził a szkoda sprawny wyrzucić

mam mechanika/amatora do wynajęcia:evil_lol:cena do negocjacji

Posted

[quote name='Osa']"Spryciarz" ten Ali...:roll:

Pozdrowienia dla plaskatków.

miło,że wpadłaś do nas Osko:)
powiem tak,nie poznałabyś malca
łobuz się zrobił:evil_lol:normalnie kierownik domowego ogniska:evil_lol:

laptop spróbujemy reanimować:razz: