Bgra Posted August 22, 2012 Author Posted August 22, 2012 ja to myślę,że chce do fryzjera:evil_lol: Quote
haliza Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 [quote name='Bgra']ja to myślę,że chce do fryzjera:evil_lol:[/QUOTE] Chyba mamuńcia :cool3:, bo niunio wyraźnie chce tylko " kochaj mnie" i przytulaj :loveu: Quote
Bgra Posted August 22, 2012 Author Posted August 22, 2012 oj nie wiem,nie wiem:evil_lol: strasznie lubi te śmierdzące gryzaki a zaczynam je odstawiać,bo coś słodziak tyje Quote
marmosia Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 [quote name='Bgra']dziękujemy:)ślemy kusiole:loveu: mój Aliś tak się rozgadał,że mało siedzi cicho najedzony,wyspacerowany,wymyty,wyczesany,wymiziany,wycałowany ałałłłłłłł,mammm,aaaaał,ammmm i tak w koło:evil_lol: kto mi powie czego chce?:loveu:[/QUOTE] Piersiątka wędzone z sezamem :) Ściskamy laleczki cudne :) Quote
Lili8522 Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Witamy się! Głaski dla plaskatych cudeniek przesyłamy :loveu: Quote
Bgra Posted August 25, 2012 Author Posted August 25, 2012 [quote name='marmosia']Piersiątka wędzone z sezamem :) Ściskamy laleczki cudne :)[/QUOTE] dostaje ale bez sezamu,cóż jak jeden skończy to śpiewa za drugim:evil_lol:w sumie to dalej wszystko lubi daję mu więcej warzyw,bo jeszcze moment i będzie taki duży jak mój ulubiony Halizowy kotecek:) Quote
Bgra Posted August 25, 2012 Author Posted August 25, 2012 [quote name='Lili8522']Witamy się! Głaski dla plaskatych cudeniek przesyłamy :loveu:[/QUOTE] odpoczywajcie tam nad morzem:)pięknej pogody życzę:)kusiole Quote
haliza Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 [quote name='Bgra']dostaje ale bez sezamu,cóż jak jeden skończy to śpiewa za drugim:evil_lol:w sumie to dalej wszystko lubi daję mu więcej warzyw,bo jeszcze moment i będzie taki duży jak mój ulubiony Halizowy kotecek:)[/QUOTE] A to ja się nie doczytałam o tych smakokąskach :cool3::evil_lol:, a ja znalazłam jakieś paski mięsne suszone - Ami bardzo lubi a Tomi zakopuje w kuwecie kociej :cool3: Quote
Bgra Posted August 25, 2012 Author Posted August 25, 2012 [quote name='haliza']A to ja się nie doczytałam o tych smakokąskach :cool3::evil_lol:, a ja znalazłam jakieś paski mięsne suszone - Ami bardzo lubi a Tomi zakopuje w kuwecie kociej :cool3:[/QUOTE] Tomiś zostawia na gorsze czasy:evil_lol:ale sobie miejsce znalazł:diabloti::evil_lol: muszę obciąć Alexa,prawdziwy niedźwiadek się z niego zrobił:loveu: ostatnio facet nam zwrócił uwagę,żeby może malcowi grzywkę obciąć bo mu oczy zasłania faktycznie za długa;) Quote
Lili8522 Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Plaskate cudeńka przytulam mocno :) Cioteńki kiedyś pisałyście tutaj przepis na wątróbkowe ciasteczka... nie mogę kurcze znaleźć.......... :placz: Quote
Bgra Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 heloł:) 30 dag wątróbki szklanka mąki 1/3 oliwy 2 jajka możesz dodać ziarna słonecznika albo co tam chcesz:) wszystko do melaksera i do pieca:) Quote
Lili8522 Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 [quote name='Bgra']heloł:) 30 dag wątróbki szklanka mąki 1/3 oliwy 2 jajka możesz dodać ziarna słonecznika albo co tam chcesz:) wszystko do melaksera i do pieca:)[/QUOTE] Dziękuję!!!!! A ile tych ciasteczek z tego wyjdzie? dużo? no i jaka mąka :) Quote
Bgra Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 w przepisie było więcej mąki,ale po co... wyjdzie pełny kilogramowy pojemnik po lodach mąka orkiszowa,ale robię też ze zwykłej:) co mam w domku w sumie to powiem,że teraz robię to na oko,czasami daję więcej wątróbki tak pół kilo Quote
Lili8522 Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 [quote name='Bgra']w przepisie było więcej mąki,ale po co... wyjdzie pełny kilogramowy pojemnik po lodach mąka orkiszowa,ale robię też ze zwykłej:) co mam w domku w sumie to powiem,że teraz robię to na oko,czasami daję więcej wątróbki tak pół kilo[/QUOTE] Dziękuję, spróbuje zrobić w tym tygodniu te psie pyszności ;) Ciekawe co mi z tego wyjdzie :evil_lol: Quote
Bgra Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 wyjdzie,wyjdzie fajny placuszek,który pokroisz wedle potrzeb:) Quote
marmosia Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Ciasteczek nie piekę, ale chętnie kupuję na bazarkach :) A smakują baaardzo :) Quote
Bgra Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 moje jak tylko wsadzę do pieca to siedzą i czekają,Ali buczy cały czas,muszę szybko studzić:evil_lol: Quote
Lili8522 Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 [quote name='Bgra']wyjdzie,wyjdzie fajny placuszek,który pokroisz wedle potrzeb:)[/QUOTE] Dzięki za podpowiedzi :D a mogę mąkę wrocławską albo pszenną? (nie chce spaścic) ;) Quote
Patik Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Jakie tu smakołyki się szykują,palnuję kiedyś coś takiego zrobić,ale nie wiem kiedy :evil_lol: Quote
Bgra Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 [quote name='Patik']Jakie tu smakołyki się szykują,palnuję kiedyś coś takiego zrobić,ale nie wiem kiedy :evil_lol:[/QUOTE] mało roboty...dużo mycia:cool3: Quote
Lili8522 Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Witamy się :) będziemy dzisiaj piec ciasteczka :crazyeye: Quote
Recommended Posts