haliza Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Smutno Wam będzie bez niego :shake:, oby już więcej nie musiał się tak poniewierać :shake: - myślę, że po badaniach ogarnie się jego futerko i będzie ok :loveu: Quote
Lili8522 Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Istne cudeńko z tego chłopczyka który u Was był!!!!!!! :loveu: Jeja... marzy mi się drugie plaskate dzieciątko... :loveu: Może kiedyś.... Pozdrawiamy i przesyłamy ciepłe myśli! Głaski dla czterołapków! Quote
Bgra Posted August 3, 2012 Author Posted August 3, 2012 (edited) dostałam ostrzeżenie i 4 punkty karne,na stałe,powód spam,od moda Szamanka,wniosek Unbelievable....bo w jej profilu mod Vectra napisała,że za dalsze wklejanie niechcianych zaproszeń na tym profilu będą przyznawane punkty karne,a ja tego nie zauważyłam i zaprosiłam ją na bazarek plaskatych. Wysyłając zaproszenia sugerowałam się REGULAMINEM DOGOMANII "Aby określić wiadomość mianem spamu, musi ona spełnić trzy następujące warunki jednocześnie: 1. treść wiadomości jest niezależna od tożsamości odbiorcy, 2. odbiorca nie wyraził uprzedniej, zamierzonej zgody na otrzymanie tej wiadomości, 3. treść wiadomości daje podstawę do przypuszczeń, iż nadawca wskutek jej wysłania może odnieść zyski nieproporcjonalne w stosunku do korzyści odbiorcy. Nie zgadzam się z karą,[COLOR=#ff0000]nie spełniam wszystkich 3 punktów,[/COLOR]chodzi mi o 3 punkt,o czym powiadomiłam moda Szamankę,ale...otrzymałam odpowiedź,że nie mam się sugerować tym punktem bo jest źle sprecyzowany i punkty dostałam jak najbardziej słusznie. Dowiedziałam się też,że jeżeli mi nie odpowiada forum Dogomania - nie wchodź na nie. Przymusu nie ma. Tak więc zostałam oszustką. Edited August 3, 2012 by Bgra Quote
Patik Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Nie przejmuj się ,dobrze będzie :D Chociaż faktycznie jeżeli punkt jest nie sprecyzowany to , powinni go poprawić i nie zachowywać się tak jak do Ciebie. Nie fajnie i tyle ;/ Quote
Bgra Posted August 4, 2012 Author Posted August 4, 2012 (edited) [quote name='Patik']Nie przejmuj się ,dobrze będzie :D Chociaż faktycznie jeżeli punkt jest nie sprecyzowany to , powinni go poprawić i nie zachowywać się tak jak do Ciebie. Nie fajnie i tyle ;/[/QUOTE] Dla mnie jeżeli jest regulamin i trzeba się do niego stosować to we wszystkich punktach a nie wybiórczo,co komu pasuje,ja sprawdziłam wcześniej co jest SPAMEM,postępowałam zgodnie z nim. Edited August 4, 2012 by Bgra Quote
Patik Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Według mnie też tak powinno być ,no ale ...;/ Quote
Bgra Posted August 4, 2012 Author Posted August 4, 2012 [quote name='Patik']Według mnie też tak powinno być ,no ale ...;/[/QUOTE] a i owszem jest powiedzenie,że regulaminy są po to,żeby je łamać...ale nie przez kogoś kto tutaj reprezentuje "władzę"czyli moderatora Quote
Bgra Posted August 4, 2012 Author Posted August 4, 2012 Prosiłam kolejny raz o wyjaśnienie na jakiej podstawie,wg obowiązującego Regulaminu Dogomanii otrzymałam karę,odpowiedzi mnie nie satysfakcjonują.Prosiłam o ustosunkowanie się do 3 punktu,o wskazanie na jakiej podstawie Pani Moderator nabrała pewności,że "... treść wiadomości daje podstawę do przypuszczeń, iż nadawca wskutek jej wysłania może odnieść zyski nieproporcjonalne w stosunku do korzyści odbiorcy." Quote
Lili8522 Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 [quote name='Bgra']Prosiłam kolejny raz o wyjaśnienie na jakiej podstawie,wg obowiązującego Regulaminu Dogomanii otrzymałam karę,odpowiedzi mnie nie satysfakcjonują.Prosiłam o ustosunkowanie się do 3 punktu,o wskazanie na jakiej podstawie Pani Moderator nabrała pewności,że "... treść wiadomości daje podstawę do przypuszczeń, iż nadawca wskutek jej wysłania może odnieść zyski nieproporcjonalne w stosunku do korzyści odbiorcy."[/QUOTE] Cioteńko lepiej nie cytuj prywatnych wiadomości bo za to też można dostać po głowie... :roll: Przykra sytuacja... Quote
Bgra Posted August 4, 2012 Author Posted August 4, 2012 kochana ja cytuję Regulamin Dogomanii:) Quote
Bgra Posted August 4, 2012 Author Posted August 4, 2012 (edited) bo jeżeli nie brać pod uwagę punktu 3,czyli aby wiadomość określić mianem spamu nie trzeba spełniać trzech warunków równocześnie,to...praktycznie wszystkie wiadomości można za takowe uznać,jeżeli komuś coś się nie spodoba?czy dobrze rozumiem?jakoś dotąd nie miałam problemów z logicznym rozumowaniem. Przypominam ,że chodzi o zaproszenia na bazarki Kociego Świata,nie moje a jak wiecie z Plaskatymi jestem związana...adopcją mojego Alexa:)i jakie ja mogę czerpać z tego zyski? no chyba licząc moją miłość do Alexa i Alexa do mnie :cool3: Edited August 4, 2012 by Bgra Quote
haliza Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Przykre jest takie traktowanie, bo jeżeli jest kara punktowa to regulamin musi być doprecyzowany i jednoznaczny :shake:, a chyba najbardziej stwierdzenie, że nie musisz wchodzić na forum :-( ( w wątpliwych sytuacjach można skorzystać z ostrzeżenia) :roll: Quote
Bgra Posted August 5, 2012 Author Posted August 5, 2012 [quote name='haliza']Przykre jest takie traktowanie, bo jeżeli jest kara punktowa to regulamin musi być doprecyzowany i jednoznaczny :shake:, a chyba najbardziej stwierdzenie, że nie musisz wchodzić na forum :-( ( w wątpliwych sytuacjach można skorzystać z ostrzeżenia) :roll:[/QUOTE] Regulamin jest czytelny,gdybym miała jakiekolwiek wątpliwości zwróciłabym się o rozwiązanie problemu do moderatora:) Teraz czakam na opinię Admina. Quote
Ela&Puch Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 (edited) :shake::shake::shake:co to znowu za problemy z tym regulaminem czego znowu nie wymyślą . wszystko robią żeby ludzi zniechęcić :crazyeye:, cioteczko nie przejmuj się, ty i my wiemy że robilaś wszystko żeby pomagać pieskom w potrzebie , nie robilaś tego dla siebie , tu potrzeba więcej takich ludzi jak ty z takim sercem i zaangażowaniem , chcialaś pomagac , przykro nam ze zaistniała taka sytuacja nie zasłuzyłaś na to. pozdrawiamy , a jak milusińscy , my dziś po spacerku w lesie i koło zoo Lilli padła i śpi szczęśliwa , widziała wilki ale najbardziej zaciekawiły ją jelenie .Obie padłyśmy bo spacer był do 14 do 18 ale superrrrrrrrrrrr Edited August 5, 2012 by Ela&Puch Quote
Osa Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Bożenko tak mi przykro.. Tyle dobrego robiłaś tymi zroszeniami - przecież nie na swój bazarek tylko fundacyjny...:sad: Mnie to już czasem ręce i cycki opadają... Quote
Bgra Posted August 5, 2012 Author Posted August 5, 2012 [quote name='Osa']Bożenko tak mi przykro.. Tyle dobrego robiłaś tymi zroszeniami - przecież nie na swój bazarek tylko fundacyjny...:sad: Mnie to już czasem ręce i cycki opadają...[/QUOTE] zakładając konto koniecznie trzeba zapoznać się z RD i go zaakceptować,ok rozumiem to:) jak już wspomniałam,zanim zaczęłam zapraszać na bazarki Kociego Świata,ponownie zajrzałam do regulaminu,ok wszystko się zgadzało,dlatego z przyjemnością chociaż w ten sposób chciałam pomóc:) Mnie nie jest przykro Gosiu,ja jestem wkur...na to towarzystwo wzajemnej adoracji:)bo komuś się nie spodobało,żal mi d... ściska a niech mnie zbanują...plis.plis...dziecinada,a myślałam,że to forum i dla dorosłych:evil_lol: Quote
Bgra Posted August 5, 2012 Author Posted August 5, 2012 [quote name='Ela&Puch']:shake::shake::shake:co to znowu za problemy z tym regulaminem czego znowu nie wymyślą . wszystko robią żeby ludzi zniechęcić :crazyeye:, cioteczko nie przejmuj się, ty i my wiemy że robilaś wszystko żeby pomagać pieskom w potrzebie , nie robilaś tego dla siebie , tu potrzeba więcej takich ludzi jak ty z takim sercem i zaangażowaniem , chcialaś pomagac , przykro nam ze zaistniała taka sytuacja nie zasłuzyłaś na to. pozdrawiamy , a jak milusińscy , my dziś po spacerku w lesie i koło zoo Lilli padła i śpi szczęśliwa , widziała wilki ale najbardziej zaciekawiły ją jelenie .Obie padłyśmy bo spacer był do 14 do 18 ale superrrrrrrrrrrr[/QUOTE] Elinko to prosimy o foty:)pozdrawiam Quote
marmosia Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Jak to zacytuję za cioteczką Bgra- Dowiedziałam się też,że jeżeli mi nie odpowiada forum Dogomania - nie wchodź na nie. Przymusu nie ma. Fiu, fiu, posty znikają, wcina zdjęcia, a tu takie traktowanie??????????? Jestem oburzona !!!! Quote
Bgra Posted August 5, 2012 Author Posted August 5, 2012 [quote name='marmosia']Jak to zacytuję za cioteczką Bgra- Dowiedziałam się też,że jeżeli mi nie odpowiada forum Dogomania - nie wchodź na nie. Przymusu nie ma. Fiu, fiu, posty znikają, wcina zdjęcia, a tu takie traktowanie??????????? Jestem oburzona !!!![/QUOTE] Faktycznie,nie zauważyłam,że użytkowniczka nie życzy sobie wpisów,ok biję się w piersi,że popełniłam tak straszliwy błąd,mogę przeprosić kłaniając się nisko,jak tak dobrze pomyślę,tak wiesz ...wytężę umył to nawet sobie mogę wyobrazić jaką szkodę poniosła:loveu: Quote
marmosia Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 (edited) Ciotka mi kazała usunąć, ale i tak swoje wiem:angryy::angryy::angryy: Edited August 5, 2012 by marmosia Quote
Bgra Posted August 5, 2012 Author Posted August 5, 2012 poszłam grzecznie przeprosić,jak ja mogłam nie pomyśleć wcześniej,a mam tyle mówiła.... Quote
marmosia Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Nie chcesz słuchać ojca, matki, to będziesz psiej skóry słuchać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Bgra Posted August 5, 2012 Author Posted August 5, 2012 [quote name='marmosia']Nie chcesz słuchać ojca, matki, to będziesz psiej skóry słuchać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] mam nadzieję,że tym razem za uprzejmość bana nie dostanę:-(bo wpisałam w profilu Quote
Lili8522 Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 [quote name='Bgra']mam nadzieję,że tym razem za uprzejmość bana nie dostanę:-(bo wpisałam w profilu[/QUOTE] Jak to bana? Ciocia nie możesz!!!!!!!!! Kto Nam będzie foteczki plaskatych wysyłała i wieści nie będzie.... nie nie nie ja się na to nie godzę! Quote
haliza Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 [quote name='Bgra']Regulamin jest czytelny,gdybym miała jakiekolwiek wątpliwości zwróciłabym się o rozwiązanie problemu do moderatora:) Teraz czakam na opinię Admina.[/QUOTE] Nie miałam na myśli Ciebie :modla::evil_lol:, tylko moderator ma inną interpretację :roll: - a jak tam futrzaki znoszą te straszne upały ni burze ........ Quote
Recommended Posts