Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 286
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ze strachu nie moglam wczoraj otworzyc komputera, Tak bardzo sie balam, ze wydarzylo sie co strasznego do dzisiaj nie. OBY tak bylo dalej. Dotrwaj Saszenko jeszcze kilka dni.

Posted

Szaszeńka w nowym domku:)
Dziewczynka nie dała się z bosku wyciągnąć jak miałyśmy w drogę ruszyć...pielęgniarz nie mógł jej wyciągnąć i ja musiałam latać po boksie i nakłaniać Sasze że jednak będzie jej lepiej poza schronem;)
Potem jak już ruszyłyśmy Sasza początkowo była bardzo nieufna, dostała jednak od cioteczki gryzka czekoladki...(a co, się dziewczynie należało) i czipsika, i już było dobrze, choć specjalnie wylewna nie była...co natychmiast zmieniło się jak dotarłyśmy na miejsce. Psiak zmieniła isę nie do poznania...wesoła, ogonek nie przestawał majtać, wszystko było fajne, ciekawe, a najfajniesza była nowa Pancia od której Saszeńka nie chciała odejsć...będzie dobrze cioetczki:)

Posted

Trzymam kciuki za ciebie kruszynko. Wkroczyłaś w nowy etap życia.
Słyszałam, że jesteś śliczna, że fotki nie oddają w pełni twej urody. Więc życzę ci dużo szczęścia ślicznotko