hanka456 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Ze strachu nie moglam wczoraj otworzyc komputera, Tak bardzo sie balam, ze wydarzylo sie co strasznego do dzisiaj nie. OBY tak bylo dalej. Dotrwaj Saszenko jeszcze kilka dni. Quote
szajbus Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Szasza, nie puszczę kciuków póki nie będziesz u celu podrózy Quote
ewatonieja Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Przepraszam bardzo że wklejam link do wątku wycieńczonej Agaty ale sprawa jest bardzo pilna http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=50811 Quote
szajbus Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Sasza, niedługo wyruszysz w drogę. trzymam za ciebie kciuki dziewczynko. Sprawuj sie dobrze Quote
Kar0la Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Saszeńko bądź szczęśliwa. :multi::multi::multi: Quote
ewatonieja Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 sasza z Parchusiem i canonem wyruszyli w podróż, trzymam za nich kciuki :) Quote
hanka456 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Szasza pewnie juz dojechala. Ciekawa jestem jak jej Pani ja odebrala? Quote
Niewiasta_21 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 No własnie,musimy poczekac na wiesci od Kaji. Quote
Kar0la Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Wstawię tutaj zdjęcie Saszy zrobione w momencie opuszczania schroniska. Czekamy na wieści jak poszło przekazanie suni. Quote
Moriaaa Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Szaszeńka w nowym domku:) Dziewczynka nie dała się z bosku wyciągnąć jak miałyśmy w drogę ruszyć...pielęgniarz nie mógł jej wyciągnąć i ja musiałam latać po boksie i nakłaniać Sasze że jednak będzie jej lepiej poza schronem;) Potem jak już ruszyłyśmy Sasza początkowo była bardzo nieufna, dostała jednak od cioteczki gryzka czekoladki...(a co, się dziewczynie należało) i czipsika, i już było dobrze, choć specjalnie wylewna nie była...co natychmiast zmieniło się jak dotarłyśmy na miejsce. Psiak zmieniła isę nie do poznania...wesoła, ogonek nie przestawał majtać, wszystko było fajne, ciekawe, a najfajniesza była nowa Pancia od której Saszeńka nie chciała odejsć...będzie dobrze cioetczki:) Quote
Niewiasta_21 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 No trzymaj sie Saszeńko,niech ci sie dobrze wiedzie!!! :-) Quote
szajbus Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Trzymam kciuki za ciebie kruszynko. Wkroczyłaś w nowy etap życia. Słyszałam, że jesteś śliczna, że fotki nie oddają w pełni twej urody. Więc życzę ci dużo szczęścia ślicznotko Quote
BoWa Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Super wiadomość ,mam nadzieję,że będzie kochana ! Quote
Recommended Posts