Kar0la Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Kolejna łódzka bidulka - Sasza. Przestraszona, samotna, zapomniana... Nieduża sunia, troszkę terrierkowata. Ma około 5 lat. numer: 485; imię: Sasza; płeć: suka; wiek: ok. 5 lat wielkość: mala; rasa: mieszaniec; data przyjęcia: 2005-01-05 przebywa w boksie: zagródka 2 A tak o Saszy napisała Hania: [quote name='hanka456']Zaapeluje o Sasze, Sasza to moja cicha milosc schroniskowa. Saszy rowniez nikt nie widzi. Sasza ma futerko nastroszone od wieloletniego brudu. Saszenka ma lapki otarte prawie do krwi. Dostawala preparat ktory mial pomoc w zagojeniu ran. Troszke rzeczywiscie sie poprawilo ale nie na dlugo, bo niestety mimo wysilkow nie sa to warunki w ktorych zdrowie mogloby sie poprawic. sasza drzy gdy sie do niej podchodzi i dopina smycz do obrozy. Sasza cichutko wychodzi z boksu i poddaje sie z latwoscia wszystkim zabiegom weterynaryjnym. Ona sie nie buntuje, pogodzona nawet z njstraszliwszym losem. Tak bardzo Sasza zasluguje na promyk szczescia. Moze wybierzesz czlowieku Sasze zycze jej tego. malenka, niepozorna ale jak bardzo czula Sasza czeka na Ciebie. Kto pokocha Saszę i da jej wymarzony dom? Quote
hanka456 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Sasze nietrudno pokochac. Sasza to male serduszko, czekajace na pomocna dlon. Quote
akucha Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Piękna suczka, na prawdę piękna. Ma w sobie cos dostojnego. Niech ktos ja pokocha, zabierze do domu... Tak bardzo bym chciała... Quote
saskia Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Haniu, czy mogłabyś sprawdzić, jak Saszeńka reaguje na koty? Urzekła mnie:oops: Porozmawiam z Radkiem, postaram się namówić go na tymczas dla Saszeńki, tylko musi lubic koty Quote
katya Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Saszka to trochę taki jack russel terrier... Do góry śliczna! Quote
BoWa Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Naprawdę jak terierek....ma ogonek kopiowany, bo na zdjęciach nie widać? Quote
akucha Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Oj, żeby Radek się zgodził, a Sasza koty lubiła!!!! Quote
Kar0la Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 Troszkę podobna. Co do ogonka to nie wiem. na tym jednym zdjęciu widać kawałek kikutka. Dziewczyny ona ma obcięty ogon? Quote
ciapuś Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 saszka, podbijam z nadzieją że wątek się przyda i szypciutko cię ktoś wypatrzy Quote
Niewiasta_21 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Tak,Sasza ma obciety ogonek. Sprubuje sprawdzic jak reaguje na koty,jesli pozwolą mi z nia wyjsc,ale dopiero po niedzieli niestety. Chociaz to jak pies zareaguje na koty wychodzac z boksu nie gwarantuje tego jak sie zachowa kiedy bedzie juz u kogos. Quote
katya Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Niewiasta_21 napisał(a):Chociaz to jak pies zareaguje na koty wychodzac z boksu nie gwarantuje tego jak sie zachowa kiedy bedzie juz u kogos. No właśnie, moja Pinia np. jak zobaczy kota na ulicy czy jak jest na działce, to chce smycz zerwać, raz nawet jej się udało :razz: A niedawno były u mnie 3 koty, 2 mojego Łukasza i jeden znaleziony na klatce i zupełnie nic im nie mówiła, węszyła trochę no i zazdrosna była, ale zero agresji ani ganiania :p Quote
ciapuś Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 ja wziełam psa ze schroniska mimo że miałam kota.Pies zachowywał się w domu w stosunku do kici idealnie a na dworzu ganiał inne koty Quote
Niewiasta_21 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Pies z reguły,jesli przychodzi jako drugi do domu,gdzie jest juz jakies zwierze to zazwyczaj sie dostosowuje po pewnym czasie. Sasza wyglada na spokojna psinke,ale to wszystko okaze sie dopiero w praniu :-) Quote
BoWa Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 A jaka jest Saszka do innych psow, do suczek? Quote
pati Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 jaka piekna!!!! sliczna!!! sasza trzymaj sie domek znajdziemy Quote
BoWa Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 A jak z kotkami? :kociak::kociak: Kochamy? Quote
Kar0la Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 Chyba nadal nie wiadomo jak z kotkami. Może któraś z dziewczyn będzie dzisiaj w schronie? GoWa czyżbyś miała jakiś pomysł w zanadrzu? :cool3: Quote
ciapuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 GoWa napisał(a):A jak z kotkami? :kociak::kociak: Kochamy? rozwinięcie tematu na str 2 Quote
saskia Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Bardzo proszę, sprawdzcie jak reaguje na koty. Wiem, że to o niczym nie świadczy, ale miałam raz na tymczasie psiaka, który kotów nie tolerował i nie było łatwo:razz: Namawianie Radka idzie mi średnio, ale w końcu się uda:p tylko i tak musimy jeszcze troche poczekać, bo właśnie leżę w łóżku z zapaleniem oskrzeli:oops: Postaram się dziś porobić Saszeńce troszkę ogłoszeń Quote
Recommended Posts