Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kolejna łódzka bidulka - Sasza. Przestraszona, samotna, zapomniana...
Nieduża sunia, troszkę terrierkowata. Ma około 5 lat.
numer: 485; imię: Sasza; płeć: suka; wiek: ok. 5 lat
wielkość: mala; rasa: mieszaniec; data przyjęcia: 2005-01-05
przebywa w boksie: zagródka 2
A tak o Saszy napisała Hania:
[quote name='hanka456']Zaapeluje o Sasze, Sasza to moja cicha milosc schroniskowa. Saszy rowniez nikt nie widzi. Sasza ma futerko nastroszone od wieloletniego brudu. Saszenka ma lapki otarte prawie do krwi. Dostawala preparat ktory mial pomoc w zagojeniu ran. Troszke rzeczywiscie sie poprawilo ale nie na dlugo, bo niestety mimo wysilkow nie sa to warunki w ktorych zdrowie mogloby sie poprawic.
sasza drzy gdy sie do niej podchodzi i dopina smycz do obrozy. Sasza cichutko wychodzi z boksu i poddaje sie z latwoscia wszystkim zabiegom weterynaryjnym. Ona sie nie buntuje, pogodzona nawet z njstraszliwszym losem. Tak bardzo Sasza zasluguje na promyk szczescia. Moze wybierzesz czlowieku Sasze zycze jej tego. malenka, niepozorna ale jak bardzo czula Sasza czeka na Ciebie.

Kto pokocha Saszę i da jej wymarzony dom?

• Replies 286
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Haniu, czy mogłabyś sprawdzić, jak Saszeńka reaguje na koty?

Urzekła mnie:oops: Porozmawiam z Radkiem, postaram się namówić go na tymczas dla Saszeńki, tylko musi lubic koty

Posted

Tak,Sasza ma obciety ogonek. Sprubuje sprawdzic jak reaguje na koty,jesli pozwolą mi z nia wyjsc,ale dopiero po niedzieli niestety. Chociaz to jak pies zareaguje na koty wychodzac z boksu nie gwarantuje tego jak sie zachowa kiedy bedzie juz u kogos.

Posted

Niewiasta_21 napisał(a):
Chociaz to jak pies zareaguje na koty wychodzac z boksu nie gwarantuje tego jak sie zachowa kiedy bedzie juz u kogos.

No właśnie, moja Pinia np. jak zobaczy kota na ulicy czy jak jest na działce, to chce smycz zerwać, raz nawet jej się udało :razz:
A niedawno były u mnie 3 koty, 2 mojego Łukasza i jeden znaleziony na klatce i zupełnie nic im nie mówiła, węszyła trochę no i zazdrosna była, ale zero agresji ani ganiania :p

Posted

Bardzo proszę, sprawdzcie jak reaguje na koty. Wiem, że to o niczym nie świadczy, ale miałam raz na tymczasie psiaka, który kotów nie tolerował i nie było łatwo:razz:
Namawianie Radka idzie mi średnio, ale w końcu się uda:p tylko i tak musimy jeszcze troche poczekać, bo właśnie leżę w łóżku z zapaleniem oskrzeli:oops:
Postaram się dziś porobić Saszeńce troszkę ogłoszeń