saskia Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Dostałam dziś maila z nowego domku Saszy- jej nowa pancia jest nią zachwycona, mówi, że Saszeńka jest idealnym psem, że kocha się bawić, aportuje piłki, każe sobie rzucać patyki i jest przeszczęśliwa. Jest też bardzo posłuszna i wpatrzona w nową pancię jak w obrazek. Na razie nie bardzo dogaduje się z sunią rezydentką, ale na pewno jakoś się między nimi ułoży. Bardzo się cieszę, ze się tak Saszeńce udało:p :jumpie: :cunao: Quote
Kar0la Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Suuuuuper. :multi::multi::multi::multi: Quote
hanka456 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Bardzo sie ciesze jak nie wiem co, choc ni eprzypuszczalam, ze Sasza tak uczona jest. To prawdziwa niespodzianka. Mam nadzieje, ze ulozy jej sie z sunia rezydentka. Oby dobrze bylo. Quote
Niewiasta_21 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Saszeńka aportuje piłeczki :crazyeye: No,no...kto by pomyślał!!!! Badź szczesliwa Saszeńko!!:multi: Quote
szajbus Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Szasza, najważniejsze, że trafiłaś do kochającego domku. Tak się cieszymy, że nie siedzisz już w zimnym boksie. Quote
hanka456 Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Tak milo, pieknie sie czyta o szczesciu. Wpatruj sie Saszenko w Pania jak w obrazek, bo to teraz najwazniejsza osoba w twoim zyciu. Quote
saskia Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Z Saszą jest mały problem, próbuje zdominować swoją psią koleżankę, podobno bardzo warczy i nie daje tamtej bidulce wyjść z jej pokoju:shake: owa Pancia Saszy chce o nią walczyć i szuka pilnie dobrego psiego psychologa z okolic Warszawy lub jakiejś mądrej książki o wychowaniu psów. Ja się na tym nie znam, ale może ktoś z Was może jej coś polecić? Bardzo mi na tym zależy, bo wiem, że Sasza jest w super domku i chciałabym, zeby tak zostało Quote
szajbus Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Z książek poleciłabym "Okiem psa" Johna Fishera. Sama bazowałam na tej lekturze kiedy moja sunia trafiła do nas ze schronu. Takie zachowanie jest normalne. Szasza próbuje wywalczyć sobie pierwsze miejsce w domu. Konsekwentne postępowanie nowej pani powinno ukrócić te zapędy. Mam nadzieję, że nowy domek nie będzie konieczny, czego życzę z całego serca zarówno suni jak i pani. Quote
Kar0la Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 Sasza nie rozrabiaj!!! Moje suki też na siebie warczały. Myślę, że suniom potrzeba więcej czasu na dotarcie. Quote
hanka456 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 mam nadzieje, ze Pani nie zrezygnuje, sasza musi sie przyzwyczaic. Ice u Pani w domku tymczasowym rowniez troche chial dominowac, moze Pani by dala jaks rade. martwie sie. Saszo zrozum, ze jest to twoj domek i twoja przyjaciolka, nie mozesz sie tak brzydko zachowywac. Quote
saskia Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Nie wiem czy jeszcze pamiętacie Saszę z łódzkiego schroniska;) ale miałam ostatnio od niej wiadomość, więc przekazuję:p Sasza jakoś dogadała się ze współlokatorką, wielkiej miłości nie ma, ale się tolerują:roll: :cool1: Jest niezwykle przywiązana do swojej nowej panci, na każdym kroku okazuje jej swoją miłość i w ogóle pies ideał:p Bardzo się cieszę, że to kolejny happy end z udziałem łódzkiej bidy, całe latka tkwiącej w schronisku... Quote
hanka456 Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Ja nigdy o Saszy nie zapomnialam. Bardzo dziekuje za tak piekne wiadomosci,Dziekuje Pani, ktora nie zrezygnowala i okazala tak wielkie serce. I Gratuluje Saszy madrosci, gdyby nie pomyslala, ze musi popracowac nad swoja zazdroscia o nowa pania zapewne sytuacja bylaby jeszcze trudniejsza.Sasza ma dom. Inne czekaja............ Quote
Recommended Posts