ewatonieja Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Za wczesnie było na radość ,nie chce nic mówić ale ta łapa ,co to za cholera ją dopadła? :( Quote
hanka456 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Sasza prosi o dom. Oby nie bylo za pozno!!!! Quote
hanka456 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Szasza prosi o dom. Oby nie bylo za pozno. Dzisiaj jeszcze ma szanse a jutro? Quote
hanka456 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Podnosze watek Saszy, sytuacja w jej boksie niestety chyba sie zmienila. Wydaje mi sie, ze nie jest bezpieczna. Potrzebny dom. Oby nie bylo za pozno. Quote
Niewiasta_21 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 To prawda,Sasza jest gryziona przez dominatorke w boksie. Trzeba jej pomóc,bo to sie źle skończy!!! Quote
Kar0la Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 O rany, żeby jej nie zagryzła. Czy inne psy w boksie też gryzie czy upatrzyła sobie Saszę? Czy ten domek w Warszwie rozmyslił się na 100%? Quote
hanka456 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Podnosze watek Saszy, na zdjeciu ktore zamieszczono na watku glownym lodzkich psow Sasza wyglada bardzo zle. Kto sie zlituje nad ta psinka? Quote
Kar0la Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 Kopiuję z łódzkiego wątku zdjęcie Saszy. Ona na prawdę źle wygląda. Oby nie skończyło się to tragicznie. Ona bardzo potrzebuje domu. Quote
hanka456 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Bardzo prosze o dom dla Saszy. Ona naprawde tego potrzebuje. Czy ktos ja widzi? Quote
hanka456 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Lodzka bidulka Sasza, na pomocna dlon czeka. Quote
ewatonieja Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Mały pies wielkie serce!Przy psach tego rozmiary na prawdę nie ma duzo roboty!!! Quote
saskia Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Sasza już na pewno ma dom, postaram się, żeby jeszcze w tym tygodniu do niego trafiła, a jeśli nie, to żeby chociaż wyciągnć ja jeszcze w tym tygodniu ze schronu. Jej nowa Pani jest z Warszawy i już na nią czeka, więc musimy tylko zorganizowac transport. STrasznie biedniutko Sasza wygląda:shake: Quote
szajbus Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Matko kochana. Co sie stało? Od rana miałam nieczynny komputer, jak sie okazało później komp sprawny tylko wysiadł mi monitor. Pędem po zakup nowego. Uruchomiam kompa , wchodzę na watek Saszy I co widzę???? Spodziewałam sie już jej w nowym domku, a tu masz. Na tych fotkach to zupełnie inny pies. Obraz nędzy i rozpaczy. Cholera ,nie można jej przenieść chociaż do innego boksu? Co z tym domkiem ? CZy sie odezwał? Sasza gryziona przez psy w boksie błaga o ratunek. Ludzie błagam w imieniu tej suni POMÓŻCIE Quote
Niewiasta_21 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Saskia,cioteczko,oby nie było dla saszy za puźno. Trzymamy kciuki zeby szybko wyszła z tego schronu!! Quote
szajbus Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Metamorfoza psa , ale na gorsze. Boże, jak te psy cierpią. Kiedys błysk w oczach, dziś strach i rozpacz.:placz::placz::placz: Quote
ewatonieja Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Nie ma miejsca w hoteliku? w schronie?np w boksie z Myszka? tam psy sa spokojne Quote
Niewiasta_21 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Saszeńka jest i ma sie dobrze. Trzymaj sie bidulko!! Quote
Recommended Posts