lula85 Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 (edited) Mysza została zabrana ze schroniska w Pawłowie razem z Jeżynką, suczką która przez cały czas pobytu w schronisku w ewidencji widniała jako pies... :( Kilka słów o miejscu skąd została zabrana : O schronisku w Pawłowie mało kto wie, żyje tam ok 200 psów... W tym oto miejscu, gdzie zwierzętom nie należy się nawet miska z wodą do picia, psy gniją w klatkach latami zapomniane, przestraszone , bez nadziei... W schronisku jest bałagan, psy z sukami w jednych kojcach,zero kastracji czy sterylizacji... Zapraszam do poczytania :( http://www.dogomania.pl/threads/133628-Psy-z-dziurami-w-głowach.Pawłowo-k-Ciechanowa/page12 Mysza jest 3 letnią suczką w typie terierka ! Jest PRZEUROCZA,PRZECUDOWNA,PRZEKOCHANA! Non stop merda ogonkiem i rozdaje całusy! Daje sobie zajrzeć w ząbki,obejrzeć pazurki,umie chodzić na smyczy, wszystkie potrzeby załatwia na zewnątrz! Mimo młodego wieku, miała już szczeniaki, które odkarmiła i wychowała w schronisku (nie wiadomo co się z nimi stało...)Suczka nie jest wysterylizowana! Mysza w obecnej chwili znajduje się w DT w Warszawie. Szukamy dla niej NAJLEPSZEGO DOMU NA ŚWIECIE !!! Poproszę jej mamę zastępczą o wrzucenie na wątek fotek słodzinki ! A tu zapraszam na jej bazarek : http://www.dogomania.pl/threads/223592-Zmuś-mnie-do-wypicia-nielubianej-herbaty-23.02.2012-do03.03.2012r Pomóżcie kruszynce znaleźć domek na całe życie !!! Rozliczenie: 23.02. basiunia131 + 2 zł 23.02. Anula + 10 zł 23.02. Ewa Marta + 2 zł 23.02. kkasiiiar + 5 zł 23.02. mała_czarna + 5 zł Stan konta Myszy na dzień 23.02: 24 zł 24.02. caryca26 + 5 zł 24.02. Mazowszanka + 10 zł 24.02. mari23 + 10 zł 24.02. wizyta u weterynarza (odrobaczenie, założenie książeczki oraz USG) - 42 zł Stan konta Myszy na dzień 24.02: 7 zł 28.02. kakadu + 5 zł Dziękujemy :loveu::loveu::loveu: Edited March 24, 2012 by lula85 Quote
monika&karol Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 "Czy Ty przestaniesz mnie w końcu całować?? " Mysza się rozbrykała :) Chętnie się bawi z innymi psami, jest radosna i pogodna :D Quote
lula85 Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 [quote name='monika&karol']"Czy Ty przestaniesz mnie w końcu całować?? " Mysza się rozbrykała :) Chętnie się bawi z innymi psami, jest radosna i pogodna :D Aleeeeeż zdjęcie!!! Kochana Myszunia :) Ona jest niesamowita !!!!!!!!!!!!!!!!!!! I te uszyyyyyyyyyyyyyyyy !!!!!!! Quote
soboz4 Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 jest skończoną pięknością! Gdyby nie moje jamniorki to od razu bym po nią jechała! Quote
lula85 Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 [quote name='soboz4']jest skończoną pięknością! Gdyby nie moje jamniorki to od razu bym po nią jechała![/QUOTE] ŚWIETNE OKREŚLENIE ! A do tego jak aniołek :) Grzeczna do bólu !!! PSI :) IDEAŁ :) Quote
_Dunaj_ Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Piękna sunia, ale juz zapsiona jestem Quote
mestudio Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Jestem u pięknej dziewczynki i mam nadzieję, że szybciutko znajdzie domek. Quote
monika&karol Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 [quote name='Mantis']Banerek dla psicy idealnej :) Dzięki :Rose: Quote
monika&karol Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Wróciłyśmy od weterynarza. Mała ma założoną książeczkę i jest odrobaczona. USG nie wykazało ciąży - mamy przyjść za 20 dni, może to dopiero pierwsze dni ciąży. Wiek Myszy określony na 1,5 - 2. Cycuchy mocno wyciągnięte, a plecki zapadnięte prawdopodobnie od częstego bicia. Quote
[email protected] Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 no to ładnie ile wizyta czy udało się gratisowo? Quote
lula85 Posted February 25, 2012 Author Posted February 25, 2012 Witamy Myszunie ! Dzisiaj Ciocie wpadna do Ciebie z wizyta :) Juz sie nie mozemy doczekac !!! Quote
[email protected] Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 to wygłaskajcie małą ode mnie Quote
malagos Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 [quote name='monika&karol']Wróciłyśmy od weterynarza. Mała ma założoną książeczkę i jest odrobaczona. USG nie wykazało ciąży - mamy przyjść za 20 dni, może to dopiero pierwsze dni ciąży. Wiek Myszy określony na 1,5 - 2. Cycuchy mocno wyciągnięte, a plecki zapadnięte prawdopodobnie od częstego bicia.[/QUOTE] Sorki, ze eis wtrącam, ale co da usg za 20 dni, oprócz wydanej kasy? jest ta ciaża, czy nie, a óki nie ma cieczki, trzeba sterylizować. Quote
monika&karol Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 (edited) Jeżeli jest w pierwszych dniach ciąży to USG tego nie wykryje...dlatego robimy za 20 dni -> robimy to drugie darmowe, także nie ma co narzekać. A kto zasponsoruje sterylizację??? Na razie musi nam wystarczyć to, że sunia nie jest w ciąży. Jak będę fundusze będzie sterylka Edit. Wklejam spis z odrobaczenia oraz paragon. Edited February 25, 2012 by monika&karol Quote
[email protected] Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Moniczko trzeba troszkę pieniążków pozbierac może ktoś małą wesprze grosiczkiem z bazarku na razie 65zł może jeszcze ktoś kupi herbatkę także zapraszamy bo wydatków dużo Quote
lula85 Posted February 25, 2012 Author Posted February 25, 2012 [quote name='malagos']Sorki, ze eis wtrącam, ale co da usg za 20 dni, oprócz wydanej kasy? jest ta ciaża, czy nie, a óki nie ma cieczki, trzeba sterylizować.[/QUOTE] W marcu jest akcja sterlizacja-mamy nadzieje,ze suczke uda sie wysterylizowac za darmo !!! BTW. Bylam dzisiaj u naszej slicznotki ! Jest nieziemska ! Rozdaje calusy na lewo i prawo , a w Monice jest po prostu zakochana :) Nie ukrywam,ze jestem troszke zazdrosna... ;) Mysza trafila na najlepszy DT na swiecie !!! Dziekuje Moniko :loveu::loveu::loveu: Quote
paulina0409 Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Jestem u Myszeczki. Ściskam dziewczynkę mocno :-) Śliczna mała :-) Quote
monika&karol Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Dzisiaj Mysza została na 6 h sama w domku :cool3: nic nie narozrabiała, kochana psina z niej ;) Rano zrobiła mi pobudkę razem z moimi psiakami :diabloti: skakały po łóżku w salonie, a później się ganiały. Zdjęcia z wieczornej zabawy: Quote
elke Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Cudna i dzięki naszej Kasi bezpieczna :) jak ja się cieszę :)))))) Nie mogę się nadziwic tych miłości z dalmatynką, moja dalmatka to agresor dla nowych psów.....głucha jest , pewnie przez to... Quote
Recommended Posts