[email protected] Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 śliczna malutka bądz grzeczna jak trzeba będzie ją ogłaszac dajcie znac Quote
monika&karol Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 [quote name='[email protected]']śliczna malutka bądz grzeczna jak trzeba będzie ją ogłaszac dajcie znac[/QUOTE] Trzeba ją ogłaszać. Dzisiaj kupię jakiś pakiet ogłoszeń :) Quote
[email protected] Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 ja mogę spytac Ziutki czy wam zrobi ogłoszonka. już zapytałam ją czekam na odpowiedz. Quote
monika&karol Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Jeżeli będzie chętna nam pomóc to pewnie! :) Quote
lula85 Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 [quote name='monika&karol']Dzisiaj Mysza została na 6 h sama w domku :cool3: nic nie narozrabiała, kochana psina z niej ;) Rano zrobiła mi pobudkę razem z moimi psiakami :diabloti: skakały po łóżku w salonie, a później się ganiały. Zdjęcia z wieczornej zabawy: ALEŻ SZCZĘŚCIE widać w tych oczkach !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) Quote
Ziutka Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Ogłoszę Myszkę Poproszę na mojego maila ( [email protected] ) zdjęcia, tekst, mail, telefon i woj. w jakim ogłaszać. Wyślę wątek do Emilki, może pomogą ze sterylką. Quote
monika&karol Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 Kasiu proszę wklej to do pierwszego postu: Rozliczenie: 23.02. basiunia131 + 2 zł 23.02. Anula + 10 zł 23.02. Ewa Marta + 2 zł 23.02. kkasiiiar + 5 zł 23.02. mała_czarna + 5 zł Stan konta Myszy na dzień 23.02: 24 zł 24.02. caryca26 + 5 zł 24.02. Mazowszanka + 10 zł 24.02. mari23 + 10 zł 24.02. wizyta u weterynarza (odrobaczenie, założenie książeczki oraz USG) - 42 zł Stan konta Myszy na dzień 24.02: 7 zł 28.02. kakadu + 5 zł Quote
Vilena Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 Jestem na wątku Myszeczki :) Na pewno znajdzie się domek dla ślicznotki! Quote
monika&karol Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 [quote name='Vilena']Jestem na wątku Myszeczki :) Na pewno znajdzie się domek dla ślicznotki![/QUOTE] Dziękujemy Vil za obecność! :) Quote
monika&karol Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 Każda Cioteczka lubi słodkości: http://www.dogomania.pl/threads/223866-S%C5%82odki-bazarek!-Kupujesz-cegie%C5%82k%C4%99-a-ode-mnie-dostajesz-pierniczki-Wedla.-Do-15.03?p=18738132#post18738132 Quote
Ziutka Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Lula, znajdź proszę w swojej okolicy weta, który bierze udział w akcji "sterylizacja marzec 2012" znajdziesz spis lecznic na stronie stowarzyszenia arka. Wypełnij ten formularz/metryczkę jak to mówi Emilka z Fundacji Kastor i wyślij na maila. Kastor wysterylizuje sunie na swój koszt u weta, który bierze udział w akcji. [email protected] [FONT=sans-serif]Data i typ zabiegu: [/FONT] [FONT=sans-serif]Imié psa i plec:[/FONT] [FONT=sans-serif]Cena zabiegu:[/FONT] [FONT=sans-serif]Nazwa Gabinetu Wet:[/FONT] [FONT=sans-serif]Miejscowosc:[/FONT] [FONT=sans-serif]Zdjęcia lub link do wątku:[/FONT] [FONT=sans-serif]Kto zgłasza[/FONT] Quote
lula85 Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 (edited) [quote name='Ziutka']Lula, znajdź proszę w swojej okolicy weta, który bierze udział w akcji "sterylizacja marzec 2012" znajdziesz spis lecznic na stronie stowarzyszenia arka. Wypełnij ten formularz/metryczkę jak to mówi Emilka z Fundacji Kastor i wyślij na maila. Kastor wysterylizuje sunie na swój koszt u weta, który bierze udział w akcji. [email protected] [FONT=sans-serif]Data i typ zabiegu: [/FONT] [FONT=sans-serif]Imié psa i plec:[/FONT] [FONT=sans-serif]Cena zabiegu:[/FONT] [FONT=sans-serif]Nazwa Gabinetu Wet:[/FONT] [FONT=sans-serif]Miejscowosc:[/FONT] [FONT=sans-serif]Zdjęcia lub link do wątku:[/FONT] [FONT=sans-serif]Kto zgłasza[/FONT] WOW super wiesci :) Ja moge to zrobic ale z racji,ze Mysza znajduje sie teraz w DT u Moniki,latwiej bedzie jak ona w swojej okolicy poszuka weterynarza i wypelni formularz zgloszeniowy, zeby dziewczyny przez pol Warszawy nie ciagac po zabiegu... Edited February 29, 2012 by lula85 Quote
monika&karol Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Formularz poleciał :) dziękujemy za informację Quote
Ziutka Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 [quote name='monika&karol']Formularz poleciał :) dziękujemy za informację[/QUOTE] Ok :) Udało się znaleźć lecznicę niedaleko ? Która bierze udział w akcji ? Quote
monika&karol Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Tak, lecznica do której chodzimy z Myszą i moimi prywatnymi zwierzakami :) Quote
Ziutka Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 No to super :) juz lece napisać Emilce, że metryczka poleciała do niej ;) Quote
monika&karol Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Mamy sterylkę :multi::multi::multi: Emilka mi odpisała ;) Quote
lula85 Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 [quote name='monika&karol']Mamy sterylkę :multi::multi::multi: Emilka mi odpisała ;)[/QUOTE] Dziękujemy Cioci Emilii :calus: Quote
emilia2280 Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 hihi, na zdrowie suni :) Podziékujcie Ziutce za zgloszenie Was, ja czytam tylko swoje stare wátki a i tego nie nadázam. Powodzenia dla slicznej suni. Btw - dalmat cudowny taki calusny :) Quote
Ziutka Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 [quote name='emilia2280']hihi, na zdrowie suni :) Podziékujcie Ziutce za zgloszenie Was, ja czytam tylko swoje stare wátki a i tego nie nadázam. Powodzenia dla slicznej suni. Btw - dalmat cudowny taki calusny :)[/QUOTE] Ziutka tylko zgłosiła, podziękowania sa dla Ciebie maleńtasku mój :loveu: A dziewczyny są szybkie jak błyskawica, raz dwa wsio załatwiły, super :lol: :multi: Quote
*N. Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 I jak tam samopoczucie Myszy, koleżanki Glorii? ;) Quote
monika&karol Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 [quote name='*N.']I jak tam samopoczucie Myszy, koleżanki Glorii? ;)[/QUOTE] Mysza się rozkręciła :D szaleje z moimi dziewczynami. Wczoraj wróciłam późno do domu co opóźniło ich kolację to zostałam okrzyczana przez Myszę, że się ociągam z robieniem jedzenia :eviltong: na początku myślałam, że szczeka na kogoś za oknem ale ona patrzyła na mnie jak przygotowuje jedzenie i szczekała do mnie :lol: Opowiadałam ostatnio Kasi, że podłapała zabawę piłeczką. Dzisiaj w nocy do końca ją rozwaliła :roll: także będę musiała wybrać się do zoologa i zakupić nową. Ah i łakomczuch się z niej zrobił :eviltong: przyłapałam ją jak wyciągała ze śmietnika pojemnik po śmietanie żeby go wylizać Quote
*N. Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 [quote name='monika&karol']Mysza się rozkręciła :D szaleje z moimi dziewczynami. Wczoraj wróciłam późno do domu co opóźniło ich kolację to zostałam okrzyczana przez Myszę, że się ociągam z robieniem jedzenia :eviltong: na początku myślałam, że szczeka na kogoś za oknem ale ona patrzyła na mnie jak przygotowuje jedzenie i szczekała do mnie :lol: Opowiadałam ostatnio Kasi, że podłapała zabawę piłeczką. Dzisiaj w nocy do końca ją rozwaliła :roll: także będę musiała wybrać się do zoologa i zakupić nową. Ah i łakomczuch się z niej zrobił :eviltong: przyłapałam ją jak wyciągała ze śmietnika pojemnik po śmietanie żeby go wylizać[/QUOTE] Haha, no to niezłe akcje ;D Gloria to chyba przeciwieństwo Myszy, więc masz tam wesoło Moniko ;) Quote
Recommended Posts