Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 687
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='margo001']Uff wróciliśmy właśnie z wystawy Lublina :loveu:

NEMO NAUTILLIUS CAPTAIN Ortega dosk,I CWC,NDPwR,BOB :multi::multi::multi:

Sukces połowiczny,bo Fubuś się zbuntował i za nic nie chciał pokazać ząbków i nie został oceniony :evil_lol: szkoda bo bardziej się podobał sędzinie od Nemusia ;)

no gratulacje :thumbs::thumbs: a albumik super :bigcool:tyle fajnych psiaków.....i pogoda chyba wam dopisała ;);).......

Posted

PaulinaT napisał(a):
Piękni są!
A jakie dostojne miny mają... :evil_lol:
Lecę oglądać. Albo nie. Jak wrócę z pracy... :oops:

Dzisiaj do albumiku doszły nowe fotki :loveu:
agnethka napisał(a):
z nerwów? :mad: nie przyjmuję tego :mad:

Piotrek jakoś nas znalazł i był i wymiziałam Chingiska :loveu:
i miałaś przyjść Ty, miałam nadzieję, że cykniesz jakieś foty...Viki tak pięknie się pokazała :loveu:

nooo...focha mam na Cię :mad:

Mam nadzieje że ten foch to na krótko :evil_lol:

betka-sp napisał(a):
no gratulacje :thumbs::thumbs: a albumik super :bigcool:tyle fajnych psiaków.....i pogoda chyba wam dopisała ;);).......

Tym razem nie spieszyliśmy się,dzięki temu nie zmokliśmy :loveu:jak dotarliśmy na miejsce przestało padać i sie rozpogodziło :multi:
karolka napisał(a):
Gratulacje

Dzięki :loveu:

• 1 month later...
  • 6 months later...
  • 3 weeks later...
Posted

margo001 napisał(a):
Dziękuję :loveu:

hahahha...ales się wysiliła :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:..dawaj tu świeże foty...../tej blodi tez/ :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

Paulinko to marzenie mojego TZ od kilku lat ,no moje po cichu też ;) odkąd zobaczyliśmy na żywo na klubówce Chaco del Bagual :crazyeye: w końcu doczekaliśmy pierwszego miotu u p.Ani i tak zawitała z u nas Argentynka
Sharpiki od razu zaakceptowały księżniczkę, jak i inne psy zresztą akceptują :loveu: nie było żadnego problemu ,oczywiście zapoznanie było zanim weszliśmy do domu :lol:

Posted

Nooooo Chaco to mało komu się nie podoba ;-)
Wybitnie piękny pies z niego.
Czyli Wasza niunia to jego córka?
Rozumiem że póki co szczeniara, ale pewnie plany wystawowe już ułożone.
Niesamowite masz te szarpy że tak psy akceptują - ja z Lalką się muszę zdrowo nabiedzić, żeby jej relacje się dobrze układały (mówię oczywiście o obcych psach nie o reszcie domowników czy o psach mojej mamy). Chociaż z czasem tak jakby coraz mądrzejsza była... ;-)