Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 687
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

margo001 napisał(a):
To nie chcecie juz moich zdjęć ogladać :mad: to ja w nocy nie śpię żeby zimówki wrzucić a tu dalej temat Kielc :mad: każdemu może się zdarzyć,tym bardziej że wystawa była na hali i zdaje się pies startował w młodzieży :cool3:
Ech wystawy.......ja już dawno przejrzałam na oczy :shake:

Proponuję założyć nowy wątek wystawy ;)

agnethka dziękuję że pilnujesz porządku pod moją nieobecność :loveu::loveu::loveu:

Dobra, dobra:Rose: margo możesz być spokojna, było minęło:evil_lol: Zimówki super, tylko piszesz o łące a ja tam same drzewa i krzaczory widzę:razz: U nas zima postraszyła, zniszczyła parę samochodów:mad: i słupów i chyba dała sobie spokój. Teraz spacerki po łące to żadna frajda - trochę szarych plam mokrej brei i błoto:shake:.

Posted

betka-sp napisał(a):
jesuuu...ile śniegu .... hihihih....co wy...na biegunie mieszkacie ?/ hihihihiihihi:-o:-o:-o:-o:-o

Już tam na biegunie :evil_lol: u nas jest ładniej hihihi :loveu:

Posted

wlodek1703 napisał(a):
Zimówki super, tylko piszesz o łące a ja tam same drzewa i krzaczory widzę:razz: U nas zima postraszyła, zniszczyła parę samochodów:mad: i słupów i chyba dała sobie spokój. Teraz spacerki po łące to żadna frajda - trochę szarych plam mokrej brei i błoto:shake:.

Faktycznie troszku nam ta łąka przez lata zarosła :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

agnethka napisał(a):
daj coś ciepłego, bo zimno :evil_lol:

Potem będą ciepłe :evil_lol: poczekaj :loveu:
Za to u Ciebie rewia mody :crazyeye: psy ubiera w różowe ubranka hihihi :evil_lol:

Posted

no super fotki:loveu: ja myślałem, że jak powrzucam na dogo do galerii to fotki będą zaraz dostępne, a od wczoraj oczekują na publikację:mad: chyba wrzucę je na jakiś darmowy serwer:razz: