margo001 Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 Foty,foty...:siara: mało Ci wczoraj było :evil_lol: Quote
margo001 Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 agnethka napisał(a):noooooooooooooooooooooooo..................... :evil_lol: następnym razem chcę Fubusia do kompletu :evil_lol: pod warunkiem że diablice przywieziesz :evil_lol: Quote
margo001 Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 agnethka napisał(a):no przecież miałam ze sobą diablice :evil_lol: mało Ci? :diabloti: Hm..no tak :evil_lol:właściwie to dwie bo ta druga też nie mogła w miejscu usiedzieć :evil_lol: Quote
margo001 Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 [quote name='agnethka']byś odświeżyła te sharpy...jakieś nowe foty by się przydały :evil_lol: A więc fotorelacja z jesiennego spacerku :loveu: spotkaliśmy Fubusia :multi: Quote
margo001 Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 Spieszymy nad zalew :loveu: Po drodze spotkaliśmy takiego kotecka :evil_lol: I taką sunieczkę malutką co nas później pogoniła :evil_lol: Quote
margo001 Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 wreszcie jesteśmy nad zalewem :multi: Quote
margo001 Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 Spotkaliśmy takiego koleżkę:loveu: :evil_lol: Quote
margo001 Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 Agnieszka :loveu::loveu::loveu: Quote
margo001 Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 agnethka jestem pod wrażeniem super to wyszło :loveu::loveu::loveu: Quote
margo001 Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 Nie mogę spać,więc wrzucę jeszcze parę fotek :loveu: Quote
margo001 Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 A to maniunie po prawej pogoniło wszystkie moje zmarszczuchy :evil_lol: Quote
PaulinaT Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Ale Ty masz te szarpeje jakies takie... duże! ... i grzeczne :o One się tak przyjaźnie do psów odnoszą?? Quote
margo001 Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 agnethka napisał(a):Maniunie :lol: no ale takie są najbardziej wredne ;) :evil_lol: ach...ciekawa jestem jakby się z moimi bawiły :diabloti: Twoje umieją biegać? :razz: Nie sądzę że by się pożarły :evil_lol: hm...masz blisko by to sprawdzić :loveu: Co do biegania to zdziwiłabyś się :evil_lol: Quote
margo001 Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 PaulinaT napisał(a):Ale Ty masz te szarpeje jakies takie... duże! ... i grzeczne :o One się tak przyjaźnie do psów odnoszą?? Paulinko może troszku większe od Laluni,ale nie aż tak strasznie :evil_lol: grzeczniutkie to one są do przesady :evil_lol: Z obcymi psiaczkami tak jak na załączonych zdjęciach widać :loveu:są przypadki że jakiś pies im nie podchodzi,ale wynika to raczej z tego że wyczuwają agresora,wtedy po zachowaniu od razu widzę że lepiej odejść ;) Nemuś nawet ostatnio sztamę trzyma z kotkami :evil_lol: Quote
PaulinaT Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Niezwykłe! Szarpeje przecież takie nie są :niewiem: Chociaż... ostatnio L. popełniła duże postępy w tej kwestii... pod przewodnictwem mojego TZ :p Najwidoczniej potrzebowała męskiej silnej ręki :roll: Quote
PaulinaT Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Oj - moja do dziecka, ludzi, gości obcych i znajomych jest cudowna. Ona jest do psów zbój. I ma zdecydowanie za silny instynkt łowiecki... :roll: Quote
margo001 Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 Wstawiam filmik dla odmiany :loveu: YouTube - Shar pei Quote
margo001 Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 He he..on się nie da popsuć :evil_lol: Quote
margo001 Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 Druga część filmiku,nawet Margulec biega :evil_lol: YouTube - Shar pei Quote
rekus Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Wysłany: Sro, 10 Gru 2008 9:58 Temat postu: nikusia napisał: Moja ogromna prośba. Są rzeczy ważne i ważniejsze w psich, że tak powiem sprawach. Wśród tych ważniejszych jest właśnie POMOC dla potrzebującego psiaka ale i dla osoby, która ma tyle odwagi, dobrych chęci, nadziei i ogromnego, wrażliwego serducha, że decyduje się tej pomocy udzielić. Pamiętajmy o tym ile znaczy wsparcie drugiego człowieka a także o tym, że wspólnymi siłami można znacznie więcej Nie możemy zostawić Ani samej, ona wzięła na siebie największy trud... pomóżmy jej na tyle, by mimo wszystko był dla niej jak najlżejszy Czarnulka potrzebuje przede wszystkim dobrej karmy (wiemy jak drogiej ), badań, może leków a może leczenia szpitalnego nawet... FUNDUSZ DLA CZARNULKI: Weronika Gmys BANK ZACHODNI WBK 36109015930000000059117479 Wpłat proszę dokonywać z dopiskiem "POMOC DLA SUNI" + swój nick forumowy. Po dokonaniu wpłaty proszę o taką wiadomość na pw i podanie kwoty przelewu. Stan funduszu oraz rachunki i wydatki będę rozliczane na forum. _________________ Blog o naszych psiorkach: SHAR PEI W BLOGU... Pozdrawiamy, Weronika, Waldek i sharpeikowa parka Quote
justysiek Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Wesołych Świątek:loveu::loveu::loveu:spełnienie marzeń i samych sukcesów:diabloti: życzy Justysiek z Fuksiorem:multi: Quote
Recommended Posts