Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wlodek1703 napisał(a):

Ja prenumeruję obie psiowe gazety: mam więc dwa różne kalendarze :) W "Przyjaciel Pies" na jednym ze zdjęć jest sharpek :)

A widziałeś rodwailerka w tej skrzyneczce :loveu: najbardziej mi się podoba ta fotka:loveu:

• Replies 687
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agnethka napisał(a):
to samo mogę powiedzieć o staffikach - jak ktoś z nimi spędzi jakiś czas to je potem :loveu: bo one są przesłodkie, takie dziubdziusie całuśne :loveu: margo001 coś o tym wie...hihi.... :lol:

a niemowlaki na mnie nie działają ;) mogę sobie popatrzeć, ale nie chcę drugiego - jedno starczy :evil_lol: dziś 5 lat już kończy :loveu:

:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

hihihi...wszystkie misiowate maleństwa są sliczne :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale ja jestem stronnicza :cool3::cool3::cool3: i i tak najbardziej kocham te pomarszczone ... hihihhiihihi.... choć agnethka .... twoje stafiki kiedys wzbudziły już moje zainteresowanie...hihihihhi...ale jestem wierna :loveu::loveu::loveu::loveu: i tak chyba narazie pozostanie

Posted

Rotek w skrzynce fajowy, w kalendarzu z "Mojego Psa".
Staffiki śliczne są, ale jak dla mnie chyba zbyt żywiołowe.:cool3: Jakoś odpowiada mi koci charakter moich sharpów. Niespełnioną (no, może kiedyś) miłością mego życia jest cecet:loveu::loveu::loveu: A co do zapatrzenia się na bobasy to racja. Na mnie też nie działa.:razz: Mój niemowlak za tydzień kończy 13... lat i jakoś nie zebrało mi się na drugiego:diabloti:

Posted

agnethka napisał(a):
Kielce - wiedzieliście, że sharpek stanął na BOG na lok.1? :cool3:

http://www.dogomania.pl/forum/11294504-post715.html

Kurcze a my nie zostaliśmy do finałów:-( "Nasz" Indorek się nie załapał na finały, do domu mieliśmy kawał drogi więc ruszyliśmy. To, że sharpek wygrał grupę to duży sukces dla psa i uznanie dla rasy:razz: Chociaż prawdę powiedziawszy na ringu nie zachowywał się rewelacyjnie:roll: Strasznie się wyrywał, rzucał, próby zapanowania nad psem wyglądały czasami jak taniec:lol:

Posted

agnethka napisał(a):
Kielce - wiedzieliście, że sharpek stanął na BOG na lok.1? :cool3:

http://www.dogomania.pl/forum/11294504-post715.html

eeee..... no super.... :lol::lol::lol: za uzanie dla rasy...bo dość rzadko to się zdarza :eviltong:.... choć ja ze względów choćby patryiotycznych przy nominacji na BOB-a obstawiałam Tekle z Piernikowego Miasta... śliczna mocna sunia... a piesek...też ładny..jak na juniora już dość wielki :eviltong::eviltong: ale to tylko kwestia gustu... i faktycznie na ringu przy ocenie robił "piruety" ...

My też nie dovzekaliśmy do końca ;) do domu daleko....a Ynde zmęczona chyba nie mniej od nas była.... ale było faknie...jak by na to nie patrzeć.... hihihihii

Posted

agnethka napisał(a):
ona jak się dorwie do siebie to całe łóżko podskakuje, nie wspominając o zbunowanej i mokrej narzucie :diabloti: jak ja widzę, że ona się próbuje do siebie dobierać to po uszach zbiera i won na miejsce :evil_lol:

To Ty masz zboczucha w domu :crazyeye:

Posted

A to wspomniany tańczący junior na wystawie w Kielcach:

A wracając do filmiku, to biedny ten piesio:-( Specjalnie do nagrania wysmarowali mu.... końcówkę:mad: musztardą! Swędziało i piekło, to się drapał:p

Posted

agnethka

hihihi...spoko...Włodek na pewno nie złośliwie do tego podchodzi :razz: choćby z tej przyczyny, że swoich piesków nie wystawia ..więc "interesu" w tym nie ma :lol::lol::lol: ...i to wszystko już w temacie tego pieska.... bo tak jak pisałaś...to temat margo001 ...hihihihi.... i teraz będziemy jej pieski podziwiać na śniegu :cool3::cool3::cool3::cool3::cool3:..... hihihihihhihihi

oj..chyba założe też albumik dla moich dziewczyn :evil_lol::evil_lol::evil_lol: szczególnie po ich terażniejszych "brykach" na tegorocznym śniegu...hihihihiihhihi

Posted

agnethka

wierz mi, że przy sharpkowym ringu atmosfera jest zawsze gorąca...ale tylko on pozytywnych emocji:cool3::cool3::cool3::cool3: my też zawsze podtrzymujemy sie na duchu w chwilach tych świetnych...ale i tych gorszych :cool3::cool3: jest kawka / i nie tylko;)/ i ciasteczka..... pyyyyyszne.... pieczone przez Włodziową żoneczkę :multi::multi: taż, że jak kiedyś będziemy na te smaej wystawie to serdecznie zapraszamy.... tym bardziej ,że twoje psi ..raczej twojej rasy już kiedys okukaliśmy w Legnicy...bo ring był bliżiutko i nie mogliśmy sie napatrzeć gracji ruchów czarnych sliczności :multi::multi::multi:

Albumik :evil_lol::evil_lol: no..tak powolutku dojrzewam, żeby tez się pochwalić moimi zmarszczakami.... hihihihi..... jeszcze chwilkę..... hihihiihi

Posted

agnethka spoko:chaos: nie miałem złych intencji. Proszę mi tu też nie "panować":razz: Wiem, że jestem już prawie stary, ale prawie robi dużą różnicę. Sorki za ten cały :offtopic: jakoś tak wyszło. Piesek faktycznie śliczny, może podczas oceny był trochę nerwowy, czasami tak bywa. Zwłaszcza, że sala była niska (vide Poznań), było głośno i wszystkie psy były podenerwowane. Nie wiem jak u innych ale na sharpach większość miała tendencje do ucieczki:cool3:
Tyle na ten temat, proponuję :drink1:i zgoda:loveu:
Wracając do głównego wątku to muszę przyznać, że potwory na śniegu prezentują się super. U nas śniegu trochę mniej, więc takiego chasania jeszcze nie ma.

Posted

agnethka napisał(a):
no to jest podobnie ;) w staffikowe grono wkrada się nowa tradycja wystawowa: ciacha, kawa i nie tylko ;) o tak w Poznaniu 2008 się bawili :lol:

betka to dojrzewaj szybciej :lol: lubię oglądać dużo fotek :razz:

hihihi najlepsze to i nie tylko :diabloti: Te podpisy do fotek rozbrajające:razz::razz::razz:

Posted

agnethka napisał(a):
w Kielcach też było, ale mniejsze "i nie tylko", bo to krajówka :lol:

Wybierasz się do Nowej Rudy? Jeśli tak to zapraszamy na małe conieco:cool3: Takie, na zakończenie sezonu:evil_lol:
Widzę, że betka już dojrzała:multi: Ja też:eviltong:

Posted

agnethka napisał(a):
w Kielcach też było, ale mniejsze "i nie tylko", bo to krajówka :lol:

jesuuuuuuuuuuu...te podpisy...hihihihiihi//boki zrywać...ciekawe jakby sie u NAS sprawdziły...pewnie by parę panien pourywało nam głowy za cos takiego....hihihihihiiihiihih

no dobra...coś tam wstawiłam :cool3::cool3::cool3: więc zapraszam również do moich "dziewczyn" hihihihihihihi

Posted

To nie chcecie juz moich zdjęć ogladać :mad: to ja w nocy nie śpię żeby zimówki wrzucić a tu dalej temat Kielc :mad: każdemu może się zdarzyć,tym bardziej że wystawa była na hali i zdaje się pies startował w młodzieży :cool3:
Ech wystawy.......ja już dawno przejrzałam na oczy :shake:

Proponuję założyć nowy wątek wystawy ;)

agnethka dziękuję że pilnujesz porządku pod moją nieobecność :loveu::loveu::loveu:

Posted

margo001 napisał(a):
To nie chcecie juz moich zdjęć ogladać :mad: to ja w nocy nie śpię żeby zimówki wrzucić a tu dalej temat Kielc :mad: każdemu może się zdarzyć,tym bardziej że wystawa była na hali i zdaje się pies startował w młodzieży :cool3:
Ech wystawy.......ja już dawno przejrzałam na oczy :shake:

Proponuję założyć nowy wątek wystawy ;)

agnethka dziękuję że pilnujesz porządku pod moją nieobecność :loveu::loveu::loveu:

ojjjjj...bij ich....hihihihhihiihi...Kielc im sie zachciało....kiedy za oknem śnieg ...hihihhihihihi..... moje dziołchy w odwrotności do deszczu...śnieg uwielbiają:razz::razz::razz::razz: i pierwsze sniegowe szaleństwa na śniegu już były...hihihhihihihi.....margo001 dawać mi tou zimowe stwory :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: