Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

karolka napisał(a):
Margo piękne te wasze prosiątka.

Czy to najsłodsze zostaje z wami?

Ja jestem zakochana:loveu:

Karolka ja też się zakochałam,ale niestety maleństwo grzeje dupkę w nowym domku :loveu:

• Replies 687
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no nie powalilas mnie tymi fotami,uwiebiam zdjecia psow w wodzie,moje szarpki nigdy nie lubily moczyc sie,nawet nad morzem musialam sama sie kapac aby laskawie ktorys krolewicz choc troche skorzystal z kapieli
zazdrosze takich terenow spacerowych:oops: ta rzeczka z czystym piaseczkiem w otoczeniu takiej zieleni jest boska,moje nagusy mialyby radoche,one zaliczaja kazdy zbiornik wodny
caluje Twoje slicznosci i o wiecej fot prosze:lol:

Posted

Agamo witamy w naszej galeryjce :multi::multi::multi:
No Margo to też stroni od wody :razz: jak jest deszcz to ciężko jej łapę za próg wystawić,ale jak są w grupie nad wodą, czy coś zwęszą na spacerku to wystarczy jeden impuls ze strony któregoś z chłopaków i wszystkie idą jak jeden mąż nie patrzą na nic :evil_lol:
Twoje nagusy lubią się kąpać :crazyeye: a ja myślałam że one takie delikatniusie i tylko w łóżeczku :evil_lol: więc zapraszam do mnie na kąpiele błotne :loveu:

Posted

jak podasz namiary to pewnie latem przyjedziemy nad ta rzeczke
a co do nagusow to w zimny dzien wskakiwaly do morza,ludzie okutani w cieple ciuchy i sztormiaki byli w szoku,stali oszolomieni,grzywce to silna i zdrowa rasa,choc wszyscy uwazaja je za delikatne
moj Korn moze sie snuc godzinami w deszczu ale do zbiornika wodnego nie wejdzie ,chyba ze ze mna
ponawiam prosbe o nastepne foty

Posted

Agama napisał(a):
jak podasz namiary to pewnie latem przyjedziemy nad ta rzeczke
a co do nagusow to w zimny dzien wskakiwaly do morza,ludzie okutani w cieple ciuchy i sztormiaki byli w szoku,stali oszolomieni,grzywce to silna i zdrowa rasa,choc wszyscy uwazaja je za delikatne
moj Korn moze sie snuc godzinami w deszczu ale do zbiornika wodnego nie wejdzie ,chyba ze ze mna
ponawiam prosbe o nastepne foty

Nie ma problemu by Twoje golasy wykąpały się w naszej rzece,jeśli to sprawi im przyjemność :loveu:

Posted

[quote name='agnethka']nom..się wybieram jak sójka za morze ;)
a tak serio to dziś numerki nam przyszły :)[/quote]
No to mogę Wam życzyć powodzenia:loveu:
Jakby co czekam na fotorelację:cool3:

Posted

[quote name='Agama']ja tez jade do Kielc tylko nie z szarpkiem a z grzywaczem weteranem,moze w przyszlym sezonie wystapimy w weteranach z Kornem -Kingiem szarpkiem[/quote]
To teraz żałuję że nie jadę :placz: ale może za jakiś czas .....:lol:

Posted

[quote name='agnethka'][COLOR=darkorange][B]ale tak to najczęściej jest :lol:[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkorange]no zobacz zaledwie 8-10km .... a się nie znamy, bo ja nie chodzę do fryzjera :lol:[/COLOR][/B][/quote]
Hmm... ja też nie chadzam :evil_lol: