Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 193
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I ma się świetnie :multi: A jak go poznałam powiem szczerze wyglądał jak kupa nieszczęścia co już niewiele ma przed sobą. Od tego czasu wypiękniał i odmłodniał o dobrych pare lat :loveu::multi:

• 3 weeks later...
Posted

Ano wyglądał nieciekawie. Zarośnięty, zaniedbany i chory do tego. Do dzisiaj pamiętam ten smrodek. :cool3:
A taki ładny sznup z niego "wyszedł". :lol:

Posted

Bej przeszedł niesamowitą metamorfoze.:cool3:

Oby naszej schroniskowej Poli się tak poszcześciło, żeby wkoncu znalazła domek. :shake: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/sznaucerka-pola-schronisko-szczecin-131631/index7.html[/URL]

• 5 months later...
  • 4 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

Oj udało się chłopakowi to fakt :) choć początek był kiepski bo przecież został po jednej nocy wywalony z domu, do którego go przywiozłam :shake: Widać tak miało być bo od początku miałam pewne "ale" do tego domu i się sprawdziło.

Posted

[FONT=Verdana][SIZE=2]I jeszcze cytat z maila od Bejowej Pańci :)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=2][/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=2][quote]Z Beja zrobił się wielki pieszczoch,na wyścigi z Coco dopominają się o głaskanko.Zdrowie odpukać dopisuje.Czasami niedomaga na tylną łapkę,okazało się po pierwszym obcieńciu,że ma pokażną bliznę na wysokości biodra.Ma podawaną glukozaminę i jakoś się trzyma po schodach jest wnoszony,ale to bardziej na zasadzie przyzwyczajenia niż dolegliwości bo jak go coś zainteresuje to całkiem sprawnie wchodzi sam.Taki troszeczkę cwaniaczek,ale to świadczy o jego inteligencji.Serdecznie pozdrawiamy Wiesia[/quote][/SIZE][/FONT]

Posted

Bozzz obejrzałam filmik i łezki mi polecialy ...

Co jakiś czas przypominam sobie jak go ze schronu zabrałam. Jak go przyprowadzili, pojechałam na rynek po obrożę i smycz i zawiozłam do Ani. Takich chwil się nie zapomina....

• 2 years later...
Posted

Wczoraj dostałam smutną wiadomość - Bej nie żyje :( Pani Wiesia bardzo rozpacza bo kilka miesięcy wcześniej pożegnała także yoreczkę Coco. Bej miał wspaniałe ostatnie lata życia, zwłaszcza że w schronisku nie dawali mu wcale szansy.