Jump to content
Dogomania

Zlikwidowana pseudo z Podlaskiego. Wychudzone psy - potrzebne DT i wsparcie finansowe

Recommended Posts

Posted

[quote name='asika5']macie zdjęcie Cywila? może na BO puścić ogłoszenie?[/QUOTE]

Niestety nie mamy więcej lepszy zdjęć Cywila. Tylko takie jakie są na FB i tutaj na wątku.

Prosimy o pomoc w rozsyłaniu, udostępnianiu.

Cywilek potrzebuje pomocy.

• Replies 300
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeśli odnajdzie się DT dla Cywila ,ew jesli będą potrzebne finanse na hotelik (choć wierzę,ze znajdzie się tymczas..),to mogę zaoferować swoją pomoc w kwestii finansów.
Jesli hotelik to opłacenie na 30dni,jesli będzie tymczas to pomoc finansowa na ew.leczenie,profilaktykę i jedzonko.

Posted

[quote name='DariannaKrak.']Jeśli odnajdzie się DT dla Cywila ,ew jesli będą potrzebne finanse na hotelik (choć wierzę,ze znajdzie się tymczas..),to mogę zaoferować swoją pomoc w kwestii finansów.
Jesli hotelik to opłacenie na 30dni,jesli będzie tymczas to pomoc finansowa na ew.leczenie,profilaktykę i jedzonko.

Bardzo dziękujemy za chęć pomocy Cywilowi. :loveu::loveu::loveu:

Przedstawię teraz haszczaki uratowane z pseudo które są pod opieką SOS Husky:

Wszystkim psiakom do prawidłowej wagi ciała brakuje od 20 - 25 %.

Demon - uratowany z pseudo. Jest największy ale wcale nie najcięższy waży 18 kg.

Bunia - jest w najlepszym stanie fizycznym ale ponieważ przebywała w ciemnym chlewie jej sierść to jeden wielki filc nadający się tylko do golenia. Sunia waży 19 kg.

Czika - sunia uratowana z pseudo waży 13 kg.

Posted

Porozsyłałam Cywilka na fb, chciałam na BO, ale Asika5 mnie ubiegła;), za to jutro wstawię ze zdjęciem;). Baaardzo trzymam kciuki za psineczkę. Wiem jak ciężko było Wam go tam zostawić. I cały czas myślę sobie, jak on patrzył, że tamte zabierane, a on zostaje:(;(;(...
Ale będzie dobrze:).

Posted

[quote name='dreag']Porozsyłałam Cywilka na fb, chciałam na BO, ale Asika5 mnie ubiegła;), za to jutro wstawię ze zdjęciem;). Baaardzo trzymam kciuki za psineczkę. Wiem jak ciężko było Wam go tam zostawić. I cały czas myślę sobie, jak on patrzył, że tamte zabierane, a on zostaje:(;(;(...
Ale będzie dobrze:).

Dziękuję za pomoc w rozsyłaniu miejmy nadzieje że w końcu ktoś go przygarnie na DT chociaż.

Cywil trzymaj się staramy się jak możemy. Uda się i ty też będziesz mógł przytulić się do życzliwej osoby która pomoże tobie zapomnieć o tym co cię spotkało.

Posted

Czika jest słodka i delikatna co prawda byłam przy niej może 20 minut ale moje serce skradła. Bardzo się garnie do człowieka i uwielbia głaskanie i mizianie.
Cywil jest boski, biedaczek tak się wyrywał na łańcuchu żeby go pogłaskać, bardzo towarzyski i radosny psiak.

Posted

Z tym numerem jest dużo ogłoszeń np. z listopada 2011:"sznałcer miniaturka
Sprzedam szczeniaki sznałcera miniaturki. Są zaszczepione, odrobaczone i posiadają książeczki zdrowia. Są to cztery pieski koloru czarno-srebrnego. Matka od zobaczenia na miejscu. cena 350 tel-721727757
Cena: 350
Dane kontaktowe:
721727757
Ruś"
z grudnia 2011:
"szczeniaki
Sprzedam szczeniaki ras : pekińczyk, spaniel angielski. Wsztstkie są zaszczepione , odrobaczone i posiadają książeczki zdrowia.Są dazdzo ładne i zdrowe. rodzice wszystkich szczeniaków na miejscu. zdjęcia na e-maila. tel- 721727757

Dane kontaktowe:
721727757
Ruś"