Jump to content
Dogomania

Zlikwidowana pseudo z Podlaskiego. Wychudzone psy - potrzebne DT i wsparcie finansowe

Recommended Posts

• Replies 300
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jestem od paru tygodni na forum, ale to co ludzie potrafia zrobić zwierzetom przerasta ludzkie pojęcie ...Hitler przy takich to nie był jeszcze takim strasznym diabłem, widzimy prawdziwy holocaust 21 wieku ... to koszmar nawet nie zdawałam sobie sprawy:placz::angryy:

Posted

Jeszcze raz bardzo chciałabym podziękować wszystkim organizacją które wzięły udział w akcji i przyłączyły się do pomocy tym bidą.

Jesteście wspaniali.

Posted

Najważniejsze, że zwierzęta są już bezpieczne, niektórzy ludzie nie powinni w ogóle brać pod opieke zwierzęta, bo brakuje im piątek klepki. Ja mam pytanie odnośnie labów, czy macie jakieś DS?? Kolega myślał o adopcji, i po tej interwencji do mnie napisał jak udostępniłam na FB :)

Posted

Ten pan o nicku ruzwelt jakoś teraz ucichł na BO. Ciekawe, co się dzieje z jego pieskami? Ogłasza się gdzie indziej, z jakąś zamianą małego na dużego itd, ale ciężko namierzyć jego ogłoszenia. Wiem już jak się nazywa, łatwo to znaleźć na necie. Firmę ma na 3 - maja. A może też tam mieszka? Tylko jak do niego teraz wpaść?

Posted

[quote name='SylwiaSobolewska']Wczoraj w Polsce zatrzymano ciężarówkę z 200 szczeniakami różnych ras. Przemysł na całego.[/QUOTE]

Matko to już jest przesada. Nie mam słów.

Posted (edited)

[quote name='jaanna019']Spanielka jutro trafi do ds. Waży 6,5 kg. Pchły okrutne, łupież straszny a ona.. słodka, przymilna, kochana i śliczna.[/QUOTE]
Biedna... powinna ważyć jeszcze raz tyle. :shake:
Dzisiaj cały dzień ta sprawa nie dawało mi spokoju. :-?
Chociaż jedna dobra wiadomość, że DS będzie miała. :p
A dokąd pojedzie?

Laby masakra... :-(
Już nie chce sobie nawet wyobrażać tego shitzaka. :shake:

Edited by Asia & Ginger
Posted

[quote name='Asia & Ginger']Biedna... powinna ważyć jeszcze raz tyle. :shake:
Dzisiaj cały dzień ta sprawa nie dawało mi spokoju. :-?
Chociaż jedna dobra wiadomość, że DS będzie miała. :p
A dokąd pojedzie?
Laby masakra... :-(
Już nie chce sobie nawet wyobrażać tego shitzaka. :shake:[/QUOTE]

Spanielka pojechała do Warszawy.

Posted

Gdyby potrzebna była pomoc w postaci domu tymczasowego to mogę oferować. Może któryś piesek, który jest w hoteliku zwolniłby miejsce i wtedy koszty hotelowania odpadną. Musi być to jednak jakiś mały piesek. Mam w domu psa i kota. Jestem z Białegostoku. Pomoc swoją również oferowałam na ich wydarzeniu na fb, ale piszę jeszcze tutaj na wszelki wypadek.

Posted

[quote name='kaszanka']co z matką szarpejką i szczeniaczkami?[/QUOTE]

Na fb piszą, że szuka domu tymczasowego. Szczeniaczki muszą z mamą zostać jeszcze 4 tygodnie, potem będą do adopcji. Mama nie toleruje kotów. Dobrze, że maluszki nie będą niczego pamiętać...