Jump to content
Dogomania

Farel - cudowny Przyjaciel - odszedł za Tęczowy Most 18.07...Biegaj Kochadełko...

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Fela']Ania mówiła, że jeszcze nie całkiem, ale wraca. I łapka przestała się zawijać. Miałaś rację :)[/QUOTE]

Bardzo mnie to cieszy - znaczy głowa i łapka, a nie racja ;)

Posted

Podczytuje "Farelka" po cichu :oops: i 3mam mocno kciuki za jego zdrowie.
Przyznam sie, ze filmik z chlopakiem mnie rozwalil :-( plakac mi sie chce jak na Niego patrze, chociaz wiem, ze jest lepiej .

Posted

[quote name='Anja2201']Odpukać , bardzo dobrze :) od ponad tygodnia jest coraz lepiej , nie ma gorszych chwil :)[/QUOTE]

Super i tak trzymać :)

Posted

Farcio nadal w formie :) Za to Scoti który też ma zespół przedsionkowy dzisiaj tragicznie , dzisiaj doszły omamy :( ale mamy nadzieję , że szybciutko weźmie przykład z Farcia i wyzdrowieje . RudziaPaula wybieracie się w sobotę do nas ?

Posted

[quote name='Anja2201']Farcio nadal w formie :) Za to Scoti który też ma zespół przedsionkowy dzisiaj tragicznie , dzisiaj doszły omamy :( ale mamy nadzieję , że szybciutko weźmie przykład z Farcia i wyzdrowieje . RudziaPaula wybieracie się w sobotę do nas ?[/QUOTE]
Hej Anja:)i owszem i owszem-jeśli tylko mechanik odda mi dziś auto...od 2 dni je trzyma....
Wieczorem dam Ci znac....
A jak Niuniuś?Mam nadzieje ze nowy towarzysz - Scoti szybko tez dojdzie do siebie.U Felcia troche te objawy zespołu długo sie utzymywały..ok 2 tyg...a potem już lepiej było

Posted

bazarek na Farelka podnosić cioteczki :):)

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/224753-Moc-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-dla-Farelka-ksi%C4%85%C5%BCki-kosmetyki-wysy%C5%82ka-GRATIS%21%21-do-24.03-do-20-00"]http://www.dogomania.pl/threads/224753-Moc-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-dla-Farelka-ksi%C4%85%C5%BCki-kosmetyki-wysy%C5%82ka-GRATIS!!-do-24.03-do-20-00[/URL]

Posted

Witam wszystkich serdecznie
dzisiaj jestem ale kiedy znowu nie wiem chyba tylko w soboty dam radę ewentualnie trochę w niedzielę bo w tygodniu jest masakra przemęczenie, brak czasu ..... 3 tygodnie muszę jeszcze wytrzymać to wszystko ..... Dlatego rzadko teraz będę pisać.
A teraz mizianka i buziaki dla Farelka i reszty psiaków
Niech zdrowie się poprawia i niech będzie coraz mniej chorób znaków :)
Przytulam psiaczki schorowane .....