Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 491
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety nic nowego.. Nikt suni nie widział.. Bidulka pewnie chowa się w jakiejś dziurze i nie wie co ma robić.. :(

Wątek o zaginięciu suni:
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/230428-Cioteczki-z-woj-%C5%9Bl%C4%85skiego-pilnie-poszukiwane%21-W-D%C4%85browie-G%C3%B3rniczej-zagin%C4%99%C5%82a-sunia%21"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/230428-Cioteczki-z-woj-%C5%9Bl%C4%85skiego-pilnie-poszukiwane!-W-D%C4%85browie-G%C3%B3rniczej-zagin%C4%99%C5%82a-sunia![/URL]

Cioteczki, jeśli znacie kogoś z Dąbrowy Górniczej i okolic, bardzo proszę zapraszajcie na wątek!

Posted

[quote name='Sarunia-Niunia']A już myślałam, jak zobaczyłam Twój wpis Basiu... i co będzie??? Boziuniu..............:(:(:(.............[/QUOTE]

Sama nie wiem.. Biedactwo błąka się już od tygodnia.. :(

Posted

[quote name='Sarunia-Niunia']Basiu, Jetrel jest z Dąbrowy Górniczej... na mapie Pomocy Dogo jest nawet nr tel do Niej....[/QUOTE]

Bardzo Ci dziękuję Saruniu. Za chwilkę do niej napiszę. :)

[quote name='Kocurek']Basiu ,a czy panstwo nadal szukaja...dzwonia do schroniska?Pytaja?.....[/QUOTE]

Państwo robią co mogą.. Obdzwonili wszystkie schroniska w okolicy, porozwieszali mnóstwo plakatów, szukają, jeżdżą i ciągle nic.. :( Pan dziś do mnie dzwonił i mówił, że rano mieli kolejne zgłoszenie. Jednak, gdy przyjechali na miejsce psiaka już nie zastali.. :(

Posted

[quote name='Basieńka1997']Państwo robią co mogą.. Obdzwonili wszystkie schroniska w okolicy, porozwieszali mnóstwo plakatów, szukają, jeżdżą i ciągle nic.. :( Pan dziś do mnie dzwonił i mówił, że rano mieli kolejne zgłoszenie. Jednak, gdy przyjechali na miejsce psiaka już nie zastali.. :([/QUOTE]

A może to właśnie była Kropeczka? To daje nadzieję, że nic się jej złego nie przytrafiło i być może wciąż gdzieś tam krąży biedna przerażona...

Posted

Rodzice byli wczoraj prawie przez cały dzień i szukali Kropki. My szukaliśmy jej w nocy, bo może kiedy cicho i spokojnie to łatwiej ją wywabić z kryjówki, którą pewnie znalazła. Niestety :( To ogromny teren, duże osiedle, do tego kilka ulic domków jednorodzinnych, mnóstwo dziur i kryjówek.
Dodrukujemy jeszcze plakaty i damy ogłoszenia w prasie, bo to chyba najrozsądniejsza droga. Może ktoś ją zobaczy. Kropka jest mała, czarna i zwinna, może się chować wszędzie..
Najbardziej mnie martwi, że ona nie chce przychodzić na wołanie. Nawet do mnie w domu nie przychodziła. Niby widać było, że chce podejść, ale coś ją powstrzymywało i po dwóch krokach zawracała i chowała się pod stół albo łóżko dziewczyn.
Nawet jak uda nam się ją zlokalizować to są małe szanse, że sama do nas podejdzie, a już o złapaniu nie ma mowy, bo zmyka z prędkością światła.

Posted

Tak naprawdę to nie wiadomo gdzie jej szukać. Osiedle jest duże, stare, zarośnięte krzakami i wysokimi trawami. Kropka jest tak mała, że potrafiła mi się wcisnąć za tylną kanapę w samochodzie! Byłam w szoku, że to możliwe. Ona może być wszędzie i jeżeli ona nie będzie chciała dać się znaleźć to jej nie znajdziemy.
Mąż jeździł parę godzin, przeszukiwał krzaki, pytał ludzi, ale nawet jej nie widział.
Jedyna nadzieja w tym, że ten wczorajszy sygnał, że była widziana przez jakiegoś pana to prawda i to była właśnie ona. Znaczy, że sobie jakoś radzi, że chodzi po tym osiedlu i jest szansa na znalezienie jej.

Ja zaraz się zbieram i jadę się przejść. Wieczorem da się nawoływać, jeśli gdzieś się ukrywa to może usłyszy i wyjdzie. Trochę się boję bo tam sporo mętów się kręci, zwłaszcza po ciemku, ale ktoś musi z dziećmi zostać.

[B]LINK DO OGŁOSZENIA[/B] (prawie A4)[B] ->[/B] [url]http://img836.imageshack.us/img836/8490/kropkaa4.jpg[/url]