Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 229
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak widać, Rymek najchętniej leży, nawet je na leżąco. Czy to oznacza ,że nadal się przewraca?
Skoro psiak ma chore ucho, to może coś jest z błędnikiem, kto wie jak długo z tym uchem tak żyje i czy nie ma powikłań.
Dobrze, że ma apetyt.
Trzymaj się Rymku i zdrowiej.

Posted (edited)

[quote name='terra']Jak widać, Rymek najchętniej leży, nawet je na leżąco. Czy to oznacza ,że nadal się przewraca?
Skoro psiak ma chore ucho, to może coś jest z błędnikiem, kto wie jak długo z tym uchem tak żyje i czy nie ma powikłań.
Dobrze, że ma apetyt.
Trzymaj się Rymku i zdrowiej.[/QUOTE]

Tez o tym pomyslalam.
Martka czy to bylo badanie z kontrastem?

Edited by pikola
lirerowki
Posted

nadal się przewraca, to co dostaje powinno zapalenie ucha wyleczyć, mówią mi,że jest lepiej ale jak ja jestem u niego to po prostu nie widzę tego,bo on albo leży albo śpi.... a na siłę go ciągnąć nie chciałam i zmuszać do chodzenia

Posted

jak będą jakieś nowe szczegóły to będę informować
chyba na razie musimy po prostu czekać aż leki zaczną działać
szkoda,że to jednak dziadziuś, nawet gdy wyzdrowieje będzie trudno znaleźć dla niego dom....

o tym jak został potraktowany mówi się ostatnio dużo w schronie..to gorący temat jeśli pies właściwie kona pod czyimś ogrodzeniem, ktoś obserwuje to przez dobę i nie reaguje...

Posted

Znieczulica w narodzie kwitnie.
Jeszcze dużo wody upłynie zanim wszyscy będą wiedzieli, że za obojętność na los krzywdzonego zwierzęcia będzie się ponosić konsekwencje, nawet gdyby to miała być jedynie społeczna dezaprobata.
Rymuś musi z tego wyjść, po prostu musi.

Posted

nie chce tu nikogo obrazac ale polska wies to DNO w wiekszosci modlaca sie co niedziela .Moja Becia lezala ponoc dwa dni w rowie gdy zostala zauwazona przez kobiete ktora ja zabrala Po zrobieniu wywiadu we wsi czyj to pies, uslyszla ze suka lezy tu od dwoch dni jakies auto ja przejechalo ale zaden z nich nawet nie kiwnol palcem

Posted

i ja trzymam za Rymka mocno kciuki! Jest w nim wielka wola walki o życie to widać na filmikach.
to co przeszedł leżąc pod płotem tych "ludzi" ...brak słów, wszystko człowiekowi opada....