Jump to content
Dogomania

Blaki,mam domek w Bielawie i wiem ze jest to najlepszy moj domek:)

Recommended Posts

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Ja również korzystam z gab. pani doktor - zna wszystkich naszych tymczasowiczów. Poza wiedzą weterynaryjną ma serce otwarte na pomaganie bezdomnym i zawsze traktuję nas ulgowo.

Pozdrawiam rodzinke i Krolewicza :)

zgadzam się z tymi słowami w 100% . Pani weterynarz ma złote serce.
dziękuję za pozdrowienia:)

• Replies 147
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo, bardzo się cieszę :) A Blakuś widać kanapowiec pełną gębą :) Dobrze, że Chłopak taki Super Domek znalazł :) Serdecznie pozdrawiam, a dla Blakusia poproszę o wielkie głaskanko:)

Posted

arwena20 napisał(a):
Wygląda na to, że Blaki w pełni wyzdrowiał. Wszystko jest dobrze, apetyt mu już też wrócił :)

:multi::multi::multi: i tak niech chłopak trzyma.

Posted

Blaki czuje się dobrze, teraz pojawiły się pchełki wiedz kupiliśmy płyn który daje się na karku grzbiecie i na końcu ogona. Jak na razie się nie drapie :) dodam też, że Blaki przytył.

Posted

arwena20 napisał(a):
Blaki czuje się dobrze, teraz pojawiły się pchełki wiedz kupiliśmy płyn który daje się na karku grzbiecie i na końcu ogona. Jak na razie się nie drapie :) dodam też, że Blaki przytył.

o kurcze bela
to zle o mnie swiadczy ze niczego nie zauwazylam:(
pozdrawiam przylepke i jego pncie kochana
pozdrawiam i szczescia oraz zdrowka zycze

Posted

może miał jakieś bliskie spotkania 3 stopnia z zapchlonymi kolegami na spacerze:):).
Moja też łapie na działce czasem chociaż tylko przez płot się wącha z kolegami.
Kropelki albo obroża na szczęście załatwiają sprawę:)

• 6 months later...
Posted

Blakus czuje się swietnie:) jest w pelni zdrowy. Nauczyl się komendy: siad, leżeć, daj glos:)
Lubi się bawić, a co najlepsze bardzo lubi jesc orzechy, które sam sobie bierze z pudelka:)
ogolnie jest swietnie, tylko żeby nie uciekal to można byloby bawić się z nim na łące, tak zostaje tylko ogrodek do rzucania patykow:(