basia34 Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Narazie Blaki musi wyzdrowiec dojsc do siebie i przytyc a pozniej oglaszac. Nic na sile cioteczki tak samo bylo z Szarifkiem ,ktory teraz jest kochany. Quote
Mysza2 Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Pewnie że tak. Niech spokojnie dochodzi do siebie. A jest już jakakolwiek poprawa? Quote
fiorsteinbock Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Cioteczki mam w domu, hmmm - nie wiem jak sie nazywa - bo to niemiecki proszek. Przy okazji problemow z Filipkiem zamowilam ten proszek, pomaga w odbudowie kosmków jelita (o ile dobrze zrozumialam) i co za tym idzie regeneruje jelito. Przy okazji zwieksza sie wchlanalnosc pokarmow. Podrzuce do schronu albo dl Grazynki, moze troszke mu pomoze. Quote
giselle4 Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 [quote name='fiorsteinbock']Cioteczki mam w domu, hmmm - nie wiem jak sie nazywa - bo to niemiecki proszek. Przy okazji problemow z Filipkiem zamowilam ten proszek, pomaga w odbudowie kosmków jelita (o ile dobrze zrozumialam) i co za tym idzie regeneruje jelito. Przy okazji zwieksza sie wchlanalnosc pokarmow. Podrzuce do schronu albo dl Grazynki, moze troszke mu pomoze.[/QUOTE] dziekuej dobra kobieto a tak na marginesie to malymi ktoczkami dochodzi do siebie juz wstaje i czeka na cos dobrego ale i duzo lezy... niech nabiera sil:0 Quote
Mysza2 Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 będą z niego psy tak jak i z Szarifa:) Jak to miło zajrzeć na dzierżoniowsko-bielawskie wątki:) Quote
dorota k. Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='Mysza2']będą z niego psy tak jak i z Szarifa:) Jak to miło zajrzeć na dzierżoniowsko-bielawskie wątki:)[/QUOTE] Podpisuję się :) Quote
fiorsteinbock Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Pokrzepiające wieści :) Jutro postaram się podjechac. Quote
giselle4 Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 [quote name='fiorsteinbock']Pokrzepiające wieści :) Jutro postaram się podjechac. zobaczycie za tydzien jak nie stanie na nogi to znaczy jestesmy do zupy:) Quote
giselle4 Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 [quote name='fiorsteinbock']Pokrzepiające wieści :) Jutro postaram się podjechac. sorry jak mozesz to dzisiaj wieczorem lub jutro caly dzien przepraszam mi juz brakuje na telefon i znowu mam pustki:( Quote
fiorsteinbock Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 I jak Cioteczki chlopak? nie przeszkadza mu enterogelan w palaszowaniu jedzonka? Quote
giselle4 Posted February 25, 2012 Author Posted February 25, 2012 [quote name='fiorsteinbock']I jak Cioteczki chlopak? nie przeszkadza mu enterogelan w palaszowaniu jedzonka?[/QUOTE] je pieknie a powiem ze cieszymy sie bardzo bo...zaszczekal wczoraj:):0 pierwszy raz Quote
basia34 Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Nie tylko szczeka glosno ale i mocno upomina sie o jedzenie.Beda z niego dobre psisko. Quote
giselle4 Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 za tydzien oglaszamy kawalera:) Quote
dorota k. Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Bo jak ma się na miejscu takie Ciocie i taką opiekę to i chęć do życia powraca. Zdrowiej Blakuś. Quote
Mysza2 Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 A tak się martwiłyście, będą z niego jeszcze psy:) Jak będą zdjęcia to ja mu wykupię ogłoszenia Hopsnijcie czasem bazarek z podpisu:) Quote
basia34 Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 rano jak dawalam Jemu jesc to na Mnie szczekal ze dostal drugi .Spalaszowal cala miske. Quote
fiorsteinbock Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 CZyli dokazuje :) To dobrze, znaczy rozkreca sie :) Quote
giselle4 Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 [quote name='fiorsteinbock']CZyli dokazuje :) To dobrze, znaczy rozkreca sie :)[/QUOTE] tak,jeszcze nie widac ze przytyl ale juz stoi na łapkach i chodzi dopomina sie jedzenia i zaczyna byc wesoly:) Quote
giselle4 Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 [quote name='Mysza2']A tak się martwiłyście, będą z niego jeszcze psy:) Jak będą zdjęcia to ja mu wykupię ogłoszenia Hopsnijcie czasem bazarek z podpisu:)[/QUOTE] Myszko zrobie pod koneic tygodnia bedzie juz podobny do ...psa:) Quote
fiorsteinbock Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 [quote name='giselle4']tak,jeszcze nie widac ze przytyl ale juz stoi na łapkach i chodzi dopomina sie jedzenia i zaczyna byc wesoly:)[/QUOTE] Ciesze sie! Zdecydownie idzie ku lepszemu. Przeszedł cięzkie chwile ale teraz bedzie tylko lepiej. Quote
basia34 Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 Napewno bedzie juz tylko dobrze prawda Bleki. Quote
dorota k. Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 Basiu, z Wami na pewno Blakuś siły odzyska i domek znajdzie. Quote
Recommended Posts