Jump to content
Dogomania

Blaki,mam domek w Bielawie i wiem ze jest to najlepszy moj domek:)

Recommended Posts

• Replies 147
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam! Blaki był dzisiaj u weterynarza. Martwiłam się tym co mu jest. Oczywiście nie stwierdził po samym zobaczeniu psa, bo muszą być badania. Kazał podawać mu nifuroksazyd i krochmal. Mam nadzieję, że szybko mu to przejdzie. Strasznie się martwię.

Posted

arwena20 napisał(a):
Witam! Blaki był dzisiaj u weterynarza. Martwiłam się tym co mu jest. Oczywiście nie stwierdził po samym zobaczeniu psa, bo muszą być badania. Kazał podawać mu nifuroksazyd i krochmal. Mam nadzieję, że szybko mu to przejdzie. Strasznie się martwię.

witam ,narrrrreszcie
Kochana bedzie dobrze
to wspanialy pies
a Ty jestes najlepsza pancia dla niego:_)

Posted

arwena20 napisał(a):

Cioteczko, do jakiego chodzisz weterynarza?

Posted

Blakuś Chłopaku musi być dobrze. Stres, zmiana otoczenia , jedzenia to wszystko nie jest obojętne dla psiaka. Głaskanko dla Blakusia i serdeczne pozdrowionka dla Domku. Mma nadzieję, że dzisiaj już lepiej.

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Cioteczko, do jakiego chodzisz weterynarza?

Właśnie będę zmieniać weterynarza na Panią Beatę Dziurzyńską- według mnie najlepszy weterynarz w Bielawie. Blaki czuje się lepiej. Dwa dni temu w ogole nie spał w nocy, trza bylo wychodzić z nim dwa razy w nocy. Na szczęście dzisiaj w nocy spał, dopiero nad ranem zawołał na dwór:) dzisiaj zrobił dwa razy kupkę, rzadką, ale nie tak bardzą jak wcześniej. Teraz będzie tylko lepiej.

Posted

Jeżeli będę miała jakieś problemy będę w kontakcie. Chciałam wstawić zdjęcia jak pięknie śpi pod kołderką na łozku, ale nie mogę wstawić zdjęć w poście, nie wiem jak:(

Posted

dorota k. napisał(a):
Blakuś Chłopaku musi być dobrze. Stres, zmiana otoczenia , jedzenia to wszystko nie jest obojętne dla psiaka. Głaskanko dla Blakusia i serdeczne pozdrowionka dla Domku. Mma nadzieję, że dzisiaj już lepiej.

dokladnie, to nie jest obojętnie dla psiaka, ale mam nadzieję, że bardzo szybko mu to przejdzie

Posted

[quote name='arwena20']Jeżeli będę miała jakieś problemy będę w kontakcie. Chciałam wstawić zdjęcia jak pięknie śpi pod kołderką na łozku, ale nie mogę wstawić zdjęć w poście, nie wiem jak:(
wyślij do mnie na maila [email protected] to wstawię :)

Posted

Witamy cieplutką właścicielkę Blakiego. Mam nadzieję, że jest już z nim lepiej i zdrówko będzie dopisywało.
Oczywiście czekamy na dalsze wieści.
Ale mu się super dom trafił! Bardzo się cieszę:multi::multi::multi:

Posted

Wieści z ostatniej chwilii! Blakuś właśnie zrobił normalną kupkę przez ostatnie 4dni. Taka radość we mnie wstąpiła, że nie da rady tego opisać. Pomoc zawdzięczam Pani Grażynie, która kazała podać mu ryż z kurczakiem i marchewką. Właśnie przez te dni dostawał ryż, Krochmal i lek. Jeszcze przez jeden dzień będzie lekka dieta, a później powoli przyzwyczajanie do innego jedzenia. Teraz to już musi być dobrze!:)

Posted

Blaki też poczuł się lepiej dzięki waszym ciepłym pozdrowieniom i życzeniom powrotu do zdrowia, które z pewnością podniosły go na duchu i chęć do szybkiego wyzdrowienia:)

Posted

arwena20 napisał(a):
Właśnie będę zmieniać weterynarza na Panią Beatę Dziurzyńską- według mnie najlepszy weterynarz w Bielawie. Blaki czuje się lepiej. Dwa dni temu w ogole nie spał w nocy, trza bylo wychodzić z nim dwa razy w nocy. Na szczęście dzisiaj w nocy spał, dopiero nad ranem zawołał na dwór:) dzisiaj zrobił dwa razy kupkę, rzadką, ale nie tak bardzą jak wcześniej. Teraz będzie tylko lepiej.

Ja również korzystam z gab. pani doktor - zna wszystkich naszych tymczasowiczów. Poza wiedzą weterynaryjną ma serce otwarte na pomaganie bezdomnym i zawsze traktuję nas ulgowo.

Pozdrawiam rodzinke i Krolewicza :)