giselle4 Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 pani pisze jestesmy w kontakcie telefonicznym a w sobote się zobaczymy Quote
fiorsteinbock Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Ciesze sie bardzo, bardzo :) I pozdrawiam domek :) Quote
giselle4 Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 Blakus ma dzisiaj rozwolnienie i pani bardzo sie boi... dostal smekter i czekamy co bedzie dalej oraz kurczak z ryzem i marchewka... tylko nam nie choruj maluszku Quote
basia34 Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Blakus Ty nie choruj masz byc slicznym i kochanym pieskiem. Quote
arwena20 Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Witam! Blaki był dzisiaj u weterynarza. Martwiłam się tym co mu jest. Oczywiście nie stwierdził po samym zobaczeniu psa, bo muszą być badania. Kazał podawać mu nifuroksazyd i krochmal. Mam nadzieję, że szybko mu to przejdzie. Strasznie się martwię. Quote
giselle4 Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 arwena20 napisał(a):Witam! Blaki był dzisiaj u weterynarza. Martwiłam się tym co mu jest. Oczywiście nie stwierdził po samym zobaczeniu psa, bo muszą być badania. Kazał podawać mu nifuroksazyd i krochmal. Mam nadzieję, że szybko mu to przejdzie. Strasznie się martwię. witam ,narrrrreszcie Kochana bedzie dobrze to wspanialy pies a Ty jestes najlepsza pancia dla niego:_) Quote
fiorsteinbock Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 arwena20 napisał(a):Witam! Blaki był dzisiaj u weterynarza. Martwiłam się tym co mu jest. Oczywiście nie stwierdził po samym zobaczeniu psa, bo muszą być badania. Kazał podawać mu nifuroksazyd i krochmal. Mam nadzieję, że szybko mu to przejdzie. Strasznie się martwię. Cioteczko, do jakiego chodzisz weterynarza? Quote
basia34 Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Blakus napewno bedzie dobrze ,prosze jezeli ma Pani jakis problem zadzwonic do Mnie na schronisko i cos poradzimy . Quote
dorota k. Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Blakuś Chłopaku musi być dobrze. Stres, zmiana otoczenia , jedzenia to wszystko nie jest obojętne dla psiaka. Głaskanko dla Blakusia i serdeczne pozdrowionka dla Domku. Mma nadzieję, że dzisiaj już lepiej. Quote
arwena20 Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 fiorsteinbock napisał(a):Cioteczko, do jakiego chodzisz weterynarza? Właśnie będę zmieniać weterynarza na Panią Beatę Dziurzyńską- według mnie najlepszy weterynarz w Bielawie. Blaki czuje się lepiej. Dwa dni temu w ogole nie spał w nocy, trza bylo wychodzić z nim dwa razy w nocy. Na szczęście dzisiaj w nocy spał, dopiero nad ranem zawołał na dwór:) dzisiaj zrobił dwa razy kupkę, rzadką, ale nie tak bardzą jak wcześniej. Teraz będzie tylko lepiej. Quote
arwena20 Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Jeżeli będę miała jakieś problemy będę w kontakcie. Chciałam wstawić zdjęcia jak pięknie śpi pod kołderką na łozku, ale nie mogę wstawić zdjęć w poście, nie wiem jak:( Quote
arwena20 Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 dorota k. napisał(a):Blakuś Chłopaku musi być dobrze. Stres, zmiana otoczenia , jedzenia to wszystko nie jest obojętne dla psiaka. Głaskanko dla Blakusia i serdeczne pozdrowionka dla Domku. Mma nadzieję, że dzisiaj już lepiej. dokladnie, to nie jest obojętnie dla psiaka, ale mam nadzieję, że bardzo szybko mu to przejdzie Quote
Mysza2 Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 [quote name='arwena20']Jeżeli będę miała jakieś problemy będę w kontakcie. Chciałam wstawić zdjęcia jak pięknie śpi pod kołderką na łozku, ale nie mogę wstawić zdjęć w poście, nie wiem jak:( wyślij do mnie na maila [email protected] to wstawię :) Quote
Mysza2 Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 (edited) Blaki pozdrawia :) Edited March 18, 2012 by Mysza2 Quote
arwena20 Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 [quote name='Mysza2']Blaki pozdrawia :) Dziękuję Pani Quote
basia34 Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Slicznosci moje bedzie dobrze a na zdjeciach wyglada jak krolewicz. Quote
mimblunka Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Witamy cieplutką właścicielkę Blakiego. Mam nadzieję, że jest już z nim lepiej i zdrówko będzie dopisywało. Oczywiście czekamy na dalsze wieści. Ale mu się super dom trafił! Bardzo się cieszę:multi::multi::multi: Quote
arwena20 Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Wieści z ostatniej chwilii! Blakuś właśnie zrobił normalną kupkę przez ostatnie 4dni. Taka radość we mnie wstąpiła, że nie da rady tego opisać. Pomoc zawdzięczam Pani Grażynie, która kazała podać mu ryż z kurczakiem i marchewką. Właśnie przez te dni dostawał ryż, Krochmal i lek. Jeszcze przez jeden dzień będzie lekka dieta, a później powoli przyzwyczajanie do innego jedzenia. Teraz to już musi być dobrze!:) Quote
arwena20 Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Blaki też poczuł się lepiej dzięki waszym ciepłym pozdrowieniom i życzeniom powrotu do zdrowia, które z pewnością podniosły go na duchu i chęć do szybkiego wyzdrowienia:) Quote
Mysza2 Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 bardzo się cieszymy, że chłopak zdrowieje. Już tyle przeszedł, niech mu wreszcie los odpuści. Badź zdrowy chłopaku i korzystaj s dobrego domku:) Quote
fiorsteinbock Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 arwena20 napisał(a):Właśnie będę zmieniać weterynarza na Panią Beatę Dziurzyńską- według mnie najlepszy weterynarz w Bielawie. Blaki czuje się lepiej. Dwa dni temu w ogole nie spał w nocy, trza bylo wychodzić z nim dwa razy w nocy. Na szczęście dzisiaj w nocy spał, dopiero nad ranem zawołał na dwór:) dzisiaj zrobił dwa razy kupkę, rzadką, ale nie tak bardzą jak wcześniej. Teraz będzie tylko lepiej. Ja również korzystam z gab. pani doktor - zna wszystkich naszych tymczasowiczów. Poza wiedzą weterynaryjną ma serce otwarte na pomaganie bezdomnym i zawsze traktuję nas ulgowo. Pozdrawiam rodzinke i Krolewicza :) Quote
giselle4 Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 jestes jego szczesciem dziekuje za info,pozdrawiam Blakusia Quote
arwena20 Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 giselle4 napisał(a):jestes jego szczesciem dziekuje za info,pozdrawiam Blakusia Dzięki wam Blaki przeżył. Dziękuję za miłe słowa :) Quote
Recommended Posts