Jump to content
Dogomania

KREMOWY-porzucony,skradziony,cudem odnaleziony i.... MA DOOOOOM :) :) :)

Recommended Posts

• Replies 515
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asior']Greven..a czy rotki należą do Ciebie, czy szukas dla nich domku??????[/quote]
Rottki mają właścicielkę Joasię, która musiała jechać do Angli, w związku z czym psy pomieszkają u mnie pół roku. Tu jest ich temat, zajrzyjcie: [URL]http://www.proequo.pl/forum/viewtopic.php?id=390[/URL]

[quote name='Beata R']Do Asior bo pytała o kontakt i Miejscowość, mówiła że może zainteregować Kogoś w TVP[/quote]
Moryń Dwór
502 309 385 to mój nr, jest też w podpisie ;)

c.d.n.

Posted

[quote name='loozerka']słuchajcie, czy Greven zaaprobowała te działania? [/quote]
Z góry aprobuję wszelkie takie działania i daję Wam wolną rękę w powiadamianu mediów. Mnie na wszystko nie starcza czasu, więc bardzo się cieszę, że wyręczycie mnie w tej kwestii ;)

[quote name='halbina']... a gdzie sama Greven?...[/quote]
Nie miałam dostępu do netu.

[quote name='ice_t']i co tam u Kremowego?? Mam nadzieję że nie próbował zjeść reszty Twojej menażerii??[/quote]
Nie próbował... Za to Chucky spróbował i mu się udało. Zabił kozła. W związku z tym MUSI wyprowadzić się ode mnie w trybie ekspresowym. Mam jeszcze dwie kozy... żywe na razie. Oto galeria Chuckiego: [URL]http://www.proequo.pl/forum/viewtopic.php?pid=3181#p3181[/URL]

Kremowy natomiast w końcu wyzdrowiał, bałam się, bo już było naprawdę źle, ale ostatni antybiotyk (dwie serie) pomógł i pies nie ma już wysięku z nosa, może normalnie szczekać i odzyskał apetyt, a nawet - tak mi się przynajmniej wydaje - trochę przybrał na wadze.

Posted

Dziękuję wszystkim za wpłaty, za chęć pomocy, za promocję Kremowego, za wsparcie duchowe dla mnie ;) I kto by pomyślał, że Kremowego pozna cała Polska? Że pojawi się w bannerach i podpisach... Ma pies szczęście, że są tacy ludzie, jak Wy. Dziękuję, że możemy na Was liczyć.

P.S.' Jak mam umieścić banerek Kremowego w swoim podpisie?

P.S.'' Nie zauważyłam wcześniej tego!

[quote name='halbina']Greven, opiszesz historię swego lokatora czy ja mam to zrobić?... Stanowczo masz talent epicki, więc ja ososbiście uważam, że powinnaś w skrócie sama opisać swoje perypetie i potrzeby... [/quote]
Opiszę, oczywiście. Ale w zasadzie wszystko, co powinno zostać powiedziane, jest w tym wątku. Mam to jakoś poskładać zusammen do kupy?

Posted

Tak, Greven, masz pozbierać do kupy, i użyć tego swojego stylu, który łączy nastroje... (mam nadzieję, że wiesz, o czym piszę).
Co do banerka... ja po prostu kopiuję banerek i wklejam do podpisu w panelu użytkownika... :cool3:

Posted

[quote name='Greven']Dziękuję wszystkim za wpłaty, za chęć pomocy, za promocję Kremowego, za wsparcie duchowe dla mnie ;) I kto by pomyślał, że Kremowego pozna cała Polska? Że pojawi się w bannerach i podpisach... Ma pies szczęście, że są tacy ludzie, jak Wy. Dziękuję, że możemy na Was liczyć.
[/quote]

niestety ja moge ci udzielić tylko duchowego wsparcia i podnieśc czasem watek do góry, aż czasem żal że mozna zrobic tylko tyle

Posted

greven, może wkleisz go tu
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=61311[/URL]

ja nie czytałam dokładnie o Kremowym, wiec nie wiem czy by się nadawał.

Posted

kurde ile jeszcze będzie zjadać posty...

greven potrzebny krótki tekst do ogłoszeń, 300-500 znaków, opis psa zachowanie wygląd, do jakiego domu sie nadaje i już...