halbina Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 No... pomysły pomocy są, akcja informacyjna się rozwija... a gdzie sama Greven?... Quote
ice_t Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 i co tam u Kremowego?? Mam nadzieję że nie próbował zjeść :mad: reszty Twojej menażerii?? Quote
justine. Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 o tak, Greven to cudowna osoba. bardzo zaangazowana w pomoc zwierzetom :) mocne usciski i podnosze lobuza Kremowego :) Quote
Greven Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [quote name='Asior']Greven..a czy rotki należą do Ciebie, czy szukas dla nich domku??????[/quote] Rottki mają właścicielkę Joasię, która musiała jechać do Angli, w związku z czym psy pomieszkają u mnie pół roku. Tu jest ich temat, zajrzyjcie: [URL]http://www.proequo.pl/forum/viewtopic.php?id=390[/URL] [quote name='Beata R']Do Asior bo pytała o kontakt i Miejscowość, mówiła że może zainteregować Kogoś w TVP[/quote] Moryń Dwór 502 309 385 to mój nr, jest też w podpisie ;) c.d.n. Quote
Greven Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [quote name='loozerka']słuchajcie, czy Greven zaaprobowała te działania? [/quote] Z góry aprobuję wszelkie takie działania i daję Wam wolną rękę w powiadamianu mediów. Mnie na wszystko nie starcza czasu, więc bardzo się cieszę, że wyręczycie mnie w tej kwestii ;) [quote name='halbina']... a gdzie sama Greven?...[/quote] Nie miałam dostępu do netu. [quote name='ice_t']i co tam u Kremowego?? Mam nadzieję że nie próbował zjeść reszty Twojej menażerii??[/quote] Nie próbował... Za to Chucky spróbował i mu się udało. Zabił kozła. W związku z tym MUSI wyprowadzić się ode mnie w trybie ekspresowym. Mam jeszcze dwie kozy... żywe na razie. Oto galeria Chuckiego: [URL]http://www.proequo.pl/forum/viewtopic.php?pid=3181#p3181[/URL] Kremowy natomiast w końcu wyzdrowiał, bałam się, bo już było naprawdę źle, ale ostatni antybiotyk (dwie serie) pomógł i pies nie ma już wysięku z nosa, może normalnie szczekać i odzyskał apetyt, a nawet - tak mi się przynajmniej wydaje - trochę przybrał na wadze. Quote
Greven Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 Dziękuję wszystkim za wpłaty, za chęć pomocy, za promocję Kremowego, za wsparcie duchowe dla mnie ;) I kto by pomyślał, że Kremowego pozna cała Polska? Że pojawi się w bannerach i podpisach... Ma pies szczęście, że są tacy ludzie, jak Wy. Dziękuję, że możemy na Was liczyć. P.S.' Jak mam umieścić banerek Kremowego w swoim podpisie? P.S.'' Nie zauważyłam wcześniej tego! [quote name='halbina']Greven, opiszesz historię swego lokatora czy ja mam to zrobić?... Stanowczo masz talent epicki, więc ja ososbiście uważam, że powinnaś w skrócie sama opisać swoje perypetie i potrzeby... [/quote] Opiszę, oczywiście. Ale w zasadzie wszystko, co powinno zostać powiedziane, jest w tym wątku. Mam to jakoś poskładać zusammen do kupy? Quote
sisay Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Kremowego wsparli miłośnicy rodezjanów, właśnie zrobiłam przelew, nieduży ale zawsze :) Quote
halbina Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Tak, Greven, masz pozbierać do kupy, i użyć tego swojego stylu, który łączy nastroje... (mam nadzieję, że wiesz, o czym piszę). Co do banerka... ja po prostu kopiuję banerek i wklejam do podpisu w panelu użytkownika... :cool3: Quote
ice_t Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='Greven']Dziękuję wszystkim za wpłaty, za chęć pomocy, za promocję Kremowego, za wsparcie duchowe dla mnie ;) I kto by pomyślał, że Kremowego pozna cała Polska? Że pojawi się w bannerach i podpisach... Ma pies szczęście, że są tacy ludzie, jak Wy. Dziękuję, że możemy na Was liczyć. [/quote] niestety ja moge ci udzielić tylko duchowego wsparcia i podnieśc czasem watek do góry, aż czasem żal że mozna zrobic tylko tyle Quote
Neris Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Też podniosę Kremowego, chociaż na wikcie Greven coraz cięższy... Quote
halbina Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Nie pozwolimy zapomnieć o Kremowym! [URL]http://www.pseudohodowle.ovh.org/[/URL] Quote
pidzej Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 greven, może wkleisz go tu [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=61311[/URL] ja nie czytałam dokładnie o Kremowym, wiec nie wiem czy by się nadawał. Quote
halbina Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=5073161#post5073161[/URL] wkleiłam zdjęcia i adres wątku... Quote
AnkaG Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Skarpetka na AFN założona - może ktoś coś dorzuci? :cool3: Quote
pidzej Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 cicho tu... nie wiem, wkońcu napisano tekscik do ogloszen? powinien miec do 300 max 500 znaków.... Quote
halbina Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Tekst ma napisać Greven, tylko chyba czasu u niej niewiele... Quote
MagYa^^ Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 czy to piekne psisko procz oczywistego domku potrzebuje cos ? Quote
Greven Posted April 29, 2007 Author Posted April 29, 2007 Tak, potrzebuje kojcaaaa :placz: Tekstu jeszcze nie napisałam, nie mam kiedy do tego usiąść. Quote
pidzej Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 kurde ile jeszcze będzie zjadać posty... greven potrzebny krótki tekst do ogłoszeń, 300-500 znaków, opis psa zachowanie wygląd, do jakiego domu sie nadaje i już... Quote
Recommended Posts