Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej hej.
Jak Ivi pięknie wyglada. Moiodzio!!!!!
NIe ma w zasadzie sladu po nieszczęściu jakie było jej udzaiałem.

Martuniu - tak sie coeesze Waszym szczęściem... A jaki Twój TZ ucieszony "z dzieckiem na ręku"

Posted

Zobaczcie jak Ivi lubi towarzystwo.... Jaka jest zabawowa!!!

Przecież ona zachowuje sie jak szczeniak!!!!

Martuniu - ta radocha na jej pysku to Twoja i TZ zasługa - no i Gnomika!

Posted

Ślicznie wyglądają razem: cała czwóreczka! Ivichna szczęsliwa, zadowolona, bawi sie jak szczenior, język zwisa z zadowolenia!!!

To wspaniałe patrezć na jej metamorfozę!!

Posted

Uważaj, bo jak zaczna zjeżdzać wycieczki do Was to nie będziesz mogła sie od nas odgonić...
Ivuchna, może będę miała szansę cie wreszcie poznać!

Posted

[quote name='fox_india']dzien dobry!
a ja to chciałam powiedziec ze ciocia elainfo obiecala odwiedzic Ivunie w Wawie!
ciociu elainfo zapraszamy i czekamy!
inne warszawskie cioteczki tez!
Foxi ja naprawde z przyjemnoscia .. nawet moj TZ mnie sie pytał co z ta koleżanka od samolotów..:mad: tylko ,ze od przedwczoraj musiałam sie eksmitowac z Oskarem do Zielonki....i niewiem na jak długo..w sobote bede z oskarem w lecznicy na Bemowie.. moze udałoby sie zrobic zlot czarownic..Ale Oskarek miałby koleżanki.fiufiufiu. jego wzrostu nawet:evil_lol:

Posted

wczoraj Ivi chciala pogryzc Rome, piesu Romenki. a przeciez Romcia ma juz tylko jedno oko.

dzis na porannym spacerze Ivi wziela w swoje szczeki glowe malego mieszanca. bylo troche straszno. pan nie awanturowal sie. pies byl przestraszony.

Ivi, poczatkowo bardzo lagodna do innych psow, teraz atakuje wszystkie bez wyjatku: labradory, mieszance, duze, male, srednie, po prostu wszystkie!!!

tak, Ivi chodzi na spacery bez kaganca. kaganiec nic tu nie zmieni. chodzi o to ze Ivula, sniegowa kula, bardzo brzydko sie zachowuje do innych piesu :mad:

Posted

fox_india napisał(a):

Ivi, poczatkowo bardzo lagodna do innych psow, teraz atakuje wszystkie bez wyjatku: labradory, mieszance, duze, male, srednie, po prostu wszystkie!!!

Nabrala pewnosci siebie! To, ze nie da sobie dmuchac w kasze, bylo juz widac u Joli....Nie na swoim terenie a ustawiala tubylcow :-)

Beata

Posted

Ale zachowanie Ivi wynika z tego że poczuła się pewnie?Faktem jest że wczoraj próbowała zaatakować Romke i nie wyglądało to na zabawę niestety:cool3: Ivi chyba wie że ma nareszcie swoje miejsce na Ziemi i swojego Pana.Panią którzy są na zawsze już jej.Kurcze na szczęście jest tak że Ivi chyba jedynego psa jakiego nie atakuje to Gnomka(Juniora) i mam nadzieje że nie zmieni jej się i z Juniorem?:razz: